Η Longines Επιλέγει Τα Ρολογια Φθηνα Tanabata Για Να Παρακολουθήσει Τη Συναρπαστική Στιγμή

Την έβδομη μέρα του Ιουλίου, όταν οι κίσσες συναντιούνται στη γέφυρα, είναι ένα ρομαντικό φεστιβάλ και το ρολόι χρησιμοποιείται για να παγώσει τους χτύπους της καρδιάς και να μεταδώσει ακλόνητη αγάπη. Η Longines επιλέγει το νέο Xinyue, τον διάσημο τεχνίτη, και τη νέα σειρά Concas για να παρακολουθήσει την κίνηση του γαλαξία στον καρπό και να δώσει αιώνια αγάπη.

Το αεράκι χαϊδεύει τον λωτό, τα πέταλα ταλαντεύονται απαλά και η κίσσα χτίζει μια γέφυρα, παρακολουθώντας την επανένωση των εραστών. Το νέο ρολόι της σειράς Longines Heart Moon, το καντράν ενσωματώνει διπλά χρώματα του ονειρεμένου ροζ κερασιού και του αναζωογονητικού μπλε του πάγου, ερμηνεύοντας τη φρεσκάδα και τον ενθουσιασμό της αγάπης. Τα λαμπερά διαμάντια ανθίζουν έντονο φως στον καρπό, μετατρέπονται σε σταθερή αγάπη και λιώνουν ο ένας στα μάτια του άλλου. εξαίσιο Το ατσάλινο βραχιόλι προσφέρει άνετη εφαρμογή και εκφράζει την αγάπη με κομψότητα. Ρολογια φθηνα.

Στο Φεστιβάλ Qixi, οι ερωτευμένοι συναντιούνται και κάτω από το φως του φεγγαριού σχηματίζουν ζευγάρια, με τα δάχτυλα ενωμένα μεταξύ τους, αφήνοντας την αγάπη να εξαπλωθεί. Το γυναικείο ρολόι Longines Master Moon Phase, το λευκό καντράν από φίλντισι είναι διακοσμημένο με φωτεινά διαμάντια, που αποπνέουν θηλυκότητα και κομψότητα. το ανδρικό ρολόι Master Moon Phase, το καντράν κόκκων σίτου και οι μπλε ατσάλινοι δείκτες αλληλοσυμπληρώνονται, δείχνοντας ένα ώριμο και αφοσιωμένο στυλ τζέντλεμαν. Υπάρχει ένα ρομαντικό παράθυρο προβολής φάσης φεγγαριού στις 6:00 στο καντράν και το φωτεινό φεγγάρι στον καρπό λάμπει έντονα, σαν μια αληθινή αγάπη που σε συνοδεύει σαν σκιά, καταγράφοντας τις στιγμές που χτύπησαν την καρδιά σου. εξοπλισμένη με μια αυτο-τυλιγμένη μηχανική κίνηση, η αγάπη κινείται κάθε δευτερόλεπτο, παρακολουθώντας την αιώνια Αλλαγή της αγάπης.

Βαρκάδα στη λίμνη, παραπλανημένη στα βάθη του λωτού, ομιχλώδης βροχή και ελαφρά κύματα, κυματισμοί ενός καρδιακού παλμού. Η Longines Tanabata παρουσιάζει συγκεκριμένα ένα νέο ζευγάρι ρολογιών της σειράς Concas. Ο ηλιόλουστος πράσινος καντράν με μοτίβο ήλιου αντανακλά σιωπηρά την αγάπη και κάτω από το νερό που κυματίζει, αντανακλά τη λάμψη της αγάπης. Είναι ένθετο με χαμηλούς τόνους και συγκρατημένα ωροδείκτες σε σχήμα ραβδιού και τα χέρια περιστρέφονται συνεχώς, σαν ένας εραστής που ψιθυρίζει, εκφράζοντας τρυφερότητα.

【Περιγραφή παρακολούθησης】

Αριθμός ρολογιού Longines Heart Moon Series: L8.113.4.99.6 Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 16.000 RMB

Το ρολόι της σειράς Longines Heart Moon είναι εξοπλισμένο με μηχανική κίνηση αυτοπεριέλιξης L592 με διάμετρο καντράν 30 mm. Συνεχίζοντας τα εμβληματικά στοιχεία της σειράς Xinyue. το καντράν με μοτίβο ροζ κερασιού είναι διακοσμημένο με 11 διαμαντένιους δείκτες ώρας, οι οποίοι συμπληρώνουν τα επάργυρα γυαλισμένα χέρια.

Longines Heart Moon Series Wristwatch Number: L8.113.4.90.6 Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 16.000 RMB

Το ρολόι της σειράς Longines Heart Moon είναι εξοπλισμένο με μηχανική κίνηση αυτοπεριέλιξης L592 με διάμετρο καντράν 30 mm. Συνεχίζοντας τα εμβληματικά στοιχεία της σειράς Xinyue. το καντράν με μοτίβο του μπλε του ήλιου είναι διακοσμημένο με 11 διαμαντένιους δείκτες ώρας, οι οποίοι συμπληρώνουν τα επάργυρα γυαλισμένα χέρια.

Σειριακός αριθμός Longines Master Moon Phase Watch: L2.909.4.78.6 Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 20.300 RMB

Το ανδρικό ρολόι χειρός Longines Master Series, έχει διάμετρο 40 mm, είναι εξοπλισμένο με μηχανική κίνηση αυτοπεριέλιξης L899 και μπορεί να φτάσει σε απόθεμα ισχύος περίπου 72 ώρες.

Σειριακός αριθμός Longines Master Moon Phase Watch: L2.409.4.87.6 Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 24.100 RMB

Το ρολόι Longines Master Series, το γυναικείο μοντέλο, έχει διάμετρο 34 mm και είναι εξοπλισμένο με αποκλειστική μηχανική κίνηση L899 με αυτόματη περιέλιξη.

Ρολόγια Longines Concas 2023 series Αριθμός ρολογιού: L3.830.4.02.6 Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 15.600 RMB

Το νέο ρολόι της σειράς Longines Concas, το ανδρικό μοντέλο, έχει διάμετρο 41 χιλιοστά, είναι εξοπλισμένο με μηχανική κίνηση αυτοπεριέλιξης L888 και έχει απόθεμα ισχύος περίπου 72 ωρών. Ο ηλιόλουστος πράσινος καντράν με μοτίβο ήλιου είναι διακοσμημένος με επάργυρους γυαλισμένους δείκτες και ένα παράθυρο προβολής ημερομηνίας έχει οριστεί στις 6:00. Με ένα βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι, ερμηνεύει κομψότητα και ζωντάνια.

Ρολόγια Longines Concas 2023 series Αριθμός ρολογιού: L3.430.4.07.6 Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 17.700 RMB

Το νέο ρολόι της σειράς Longines Concas, το γυναικείο μοντέλο, έχει διάμετρο 34 mm, είναι εξοπλισμένο με μηχανική κίνηση αυτοπεριέλιξης L888 και έχει απόθεμα ισχύος περίπου 72 ωρών.