Η Θήκη Ρολογιών Replica Audemars Piguet Είναι Κατασκευασμένη Από Πλαστό Άνθρακα

Το Audemars Piguet είναι ένα οικογενειακό εργοστάσιο που χρονολογείται από τον χρόνο. Από την ίδρυσή της στην κοιλάδα της Jura στην Ελβετική Jura το 1875, η Audemars Piguet έχει γράψει αθάνατα κεφάλαια στην ιστορία των ρολογιών και των ρολογιών, δημιουργώντας πολλά εξαιρετικά αριστουργήματα. Με εξαιρετική δεξιοτεχνία και πρωτοποριακή δημιουργικότητα, η εταιρεία διαπερνά συνεχώς συμβάσεις στον τομέα της παραδοσιακής ωρολογοποιίας και δημιουργεί καινοτομία. Ολόκληρη η θήκη αυτού του ρολογιού αντιγράφου Audemars Piguet από τον ιστότοπό μας είναι κατασκευασμένη από σφυρήλατο άνθρακα, και η δυναμική του άνθρακα και η άκαμπτη εικόνα της είναι επίσης ευπρόσδεκτη από τους πελάτες! Βασιζόμενοι στην εξαιρετική τεχνολογία, ο ιστότοπός μας διαθέτει την καλύτερη τεχνολογία ρεπλίκα ρολογιού για να κάνει αυτό το πολυτελές ρεπλίκα ρολόγια από την Audemars Piguet το καλύτερο.

Η θήκη του ρολογιού Audemars Piguet είναι κατασκευασμένη από σφυρήλατο άνθρακα. Το συνολικό ρολόι δεν είναι ογκώδες στο χέρι και είναι πολύ ελαφρύ. Οι σφυρηλατημένες ίνες άνθρακα έχουν τα χαρακτηριστικά του ελαφρού και ανθεκτικού, και έχουν εξαιρετική μηχανική απόδοση και σταθερές χημικές ιδιότητες, με αποτέλεσμα πιο ανθεκτική πρόσκρουση και αντοχή στις γρατσουνιές. Επίσης, η υφή των πλαστών ινών άνθρακα είναι ακανόνιστη. Δεν έχει κάθε μοντέλο τα χαρακτηριστικά του. Είναι τόσο μοναδικό όσο ένα ανθρώπινο δακτυλικό αποτύπωμα. Αυτή είναι επίσης η μεγαλύτερη γοητεία ενός σφυρηλατημένου ρολογιού από ανθρακονήματα. Το σχήμα της θήκης είναι πολύ άκαμπτο και η μεσαία θήκη χρησιμοποιεί ενσωματωμένη τεχνολογία σχεδίασης σύρματος. Το ειδικό σχήμα καθιστά το ρολόι πλούσιο σε λεπτομέρεια. Οι ωτίδες κάμπτονται ελαφρώς προς τα κάτω για να ταιριάζουν στη μεσαία θήκη, καθιστώντας το ρολόι πιο ολοκληρωμένο. Η τομή στις άκρες είναι σαφής, καθιστώντας ολόκληρη την θήκη τρισδιάστατη. Τα κουμπιά κορώνας και λειτουργίας είναι με αυλάκωση, όλα σε μία γραμμή.

Το ρεπλίκα Audemars Piguet έχει μια ελαφριά καμπυλότητα στο πλάι της θήκης και η αλλαγή στη σκιά καθιστά την υπόθεση πιο ιεραρχική. Ο ιστότοπός μας βασίζεται στην ώριμη τεχνολογία του για να επαναφέρει πλήρως τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Ο επιτραπέζιος καθρέφτης χρησιμοποιεί έναν εισαγόμενο γυάλινο καθρέφτη από ζαφείρι επιμεταλλωμένο με μπλε μεμβράνη. Η επιφάνεια του καθρέφτη είναι υπέροχη από κάθε γωνία μέσω του ήλιου. Ο καθρέφτης στον ιστότοπό μας είναι γυαλισμένο πολύ ομαλά και ταιριάζει τέλεια με το δακτύλιο.

Το καντράν βασίζεται στο κλασικό μαύρο καρό και τα μικρά πλέγματα που προεξέχουν είναι πολύ τρισδιάστατα. Ο αριθμός στην άκρη του επιλογέα κυμαίνεται από 60 έως 1000. Αυτός είναι ένας χρονογράφος. Ο λεπτός σχεδιασμός δίνει στον επιλογέα μια αίσθηση σχεδιασμού. Τρία μικρά καντράν επισημαίνονται με λευκές ζυγαριές και τα κόκκινα χέρια σε δύο από τα μικρά καντράν είναι ιδιαίτερα εκθαμβωτικά. Το μικρό καντράν στις δώδεκα είναι ένας μεταχειρισμένος χρονογράφος. Υπάρχει ένα στρογγυλό παράθυρο ημερολογίου στις τρεις, και τροποποιείται από έναν κυρτό φακό για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα της μεγέθυνσης και της διαγραφής αριθμών. Στις έξι και εννέα, υπάρχουν επίσης χρονογράφοι. Όλοι οι δείκτες ώρας σε ολόκληρη την πλάκα γεμίζουν με εισαγόμενα JF φωτεινά υλικά. Το φωτεινό αποτέλεσμα είναι το ίδιο με το γνήσιο προϊόν. Το πάνω μέρος του δεύτερου χεριού είναι διακοσμημένο με κόκκινο χρώμα, και τα σχήματα των άλλων δύο χεριών είναι πολύ τακτικά και χωρίς γρέζια.

Το λουράκι του ρολογιού ρεπλίκα The Audemars Piguet είναι κατασκευασμένο από φυσικό καουτσούκ και η τεχνολογία ανάλυσης και έρευνας στον ιστότοπό μας κάνει το ίδιο “κοκκώδες” λουρί με το πρωτότυπο. Ο ενσωματωμένος ιμάντας κάνει όλο το ρολόι να φαίνεται πιο ομαλό. Η πόρπη είναι κατασκευασμένη από εισαγόμενο ανοξείδωτο χάλυβα, το οποίο έχει πολύ θετική αίσθηση. Η κίνηση είναι ακόμα πιο κυρίαρχη στο πλαίσιο της κάτω θήκης. Το αυτόματο blacktop είναι πολύ υφής, καθώς και το ένθετο στολίδι στο εξωτερικό του κινήματος. Η κίνηση του ρολογιού αντιγράφου Audemars Piguet είναι παρόμοια με το πρωτότυπο και η απόδοσή του δεν είναι κατώτερη από την αρχική κίνηση. Έχει παρόμοια σταθερότητα και ισχύ με το πρωτότυπο.
Συνοπτικά: ο ιστότοπός μας διαθέτει τα καλύτερα ψεύτικα ρολόγια. Αυτό το ρολόι αντιγράφου Audemars Piguet από τον ιστότοπό μας αποκαταστάθηκε τελικά μετά από προσεκτική αποσυναρμολόγηση του γνήσιου προϊόντος. Πιστεύω ότι κάθε λάτρης του ρολογιού θα παίξει καλό ρόλο σε αυτό το τέλειο κλάσμα ποιότητας και απόδοσης!