Η Επιλογή Ρολογιού Langqin Είναι Ένα Κομψό Ρολόι Replica Watches

Όλα μεγαλώνουν και η άνοιξη είναι ισχυρότερη. Σε αυτή την προσβάσιμη και ζωντανή εποχή, βυθιστείτε στη φύση και το χρώμα εμπνέεται από την άνοιξη. Το ρολόι Langqin είναι μια επιλογή της σειράς Heart Moon, The Moon Phase Watch, και το Pioneer Zulu Time Watch. ερμηνεύει το κομψό στυλ με φωτεινό χρώμα και συναντά το φωτεινό φως της άνοιξης μεταξύ των καρπών.

Το φως της άνοιξης είναι σωστό, τα λουλούδια είναι κοινά και πηγαίνουν στην ευημερία της άνοιξης. Το Langqin Watch Series Series Moon Phase Watch επιλέγει τις λεπτές γραμμές του φεγγαριού, δείχνοντας μια ήπια και στρογγυλή θήκη. Στις 6 το πρωί, υπάρχει το παράθυρο εμφάνισης φάσης φεγγαριού, επιτρέποντας στον καρπό να παραμείνει σε μια φωτεινή και μαλακή ατμόσφαιρα. Ο επιλογέας ενσωματώνεται στο ρετρό και μοντέρνο πράσινο ελιάς, το ασημένιο λευκό που θεραπεύεται από το κομψό και το βαθύ και ρομαντικό μπλε βαθιάς θάλασσας, την ερμηνεία της υπέροχης σκηνής της άνοιξης, με τα φωτεινά και λαμπερά χρονικά σημάδια ή την παρατυπία του Οι ρωμαϊκοί αριθμοί, στις λεπτομέρειες των λεπτομερειών, στις λεπτομέρειες των λεπτομερειών δείχνουν τη γοητευτική γοητεία των γυναικών.

Άνοιξη και βουνά, πράσινο γρασίδι, πηγαίνετε έξω για να απολαύσετε την άγρια φύση, να αναπνέετε ομαλά. Το Langqin Watch Pioneer Series Zulu Time Watch προσθέτει μια λειτουργία οθόνης ζώνης πολλαπλών φορές, εξοπλισμένη με αποκλειστική μηχανική κίνηση και ενσωματωμένο ίχνος πυριτίου για να εξασφαλίσει ακριβή και σταθερό χρόνο περπατήματος, συνοδεύει τους κομψούς ανθρώπους να ηρεμήσουν το χρόνο και να βυθιστούν ελεύθερα τα φυσικά βουνά . Το ρολόι χρησιμοποιεί μια πολύχρωμη κεραμική στεφάνη με ένα μαύρο υπο-φως, μπλε ηλιακό μοτίβο και το γκρίζο dial sandblast του καπνού. Παρέχει επίσης δύο τύπους επιλογών φθοράς: επιφάνεια ανοξείδωτου χάλυβα και δερμάτινο ιμάντες. Η αστική αναψυχή και η υπαίθρια αθλητική λειτουργία μπορεί να αλλάξει. Ρίξτε τη θέση του ταξιδιού και απολαύστε το ατελείωτο φυσικό φως της άνοιξης.

【Περιγραφή παρακολούθησης】

Langqin Watch Series Moon Moon Phase Phase Αριθμός: L8.115.4.67.6 Sucked Retail Τιμή: RMB 12.200

Langqin Watch Xinyue Series replica watches, εξοπλισμένα με κίνηση χαλαζία L296, η διάμετρος ρολογιού είναι 30,5 mm. Ο πίνακας ηλιακού ηλιακού μοτίβου της ελιάς είναι διακοσμημένος με διαμάντια, συμπληρώνοντας τον ασημένιο δείκτη στίλβας. Κατά τη διάρκεια της οθόνης επιλογής, λεπτό και δεύτερο, το παράθυρο εμφάνισης ημερομηνίας έχει ρυθμιστεί στις 3 η ώρα, και η οθόνη φάσης φεγγαριού έχει ρυθμιστεί στις 6 το πρωί και είναι εξοπλισμένο με βραχιόλια από ανοξείδωτο χάλυβα.

Langqin Watch Series Moon Moon Phase Phase Αριθμός: L8.115.4.71.6 Προϋποθέσεις λιανικής τιμής: RMB10,600

Langqin Watch Xinyue Series Watches, εξοπλισμένα με κίνηση χαλαζία L296, η διάμετρος ρολογιού είναι 30,5 mm. Ο ασημένιος επιλογέας είναι διακοσμημένος με ρωμαϊκά ψηφιακά σημάδια χρόνου, συμπληρώνοντας τον δείκτη Blue Steel. Κατά τη διάρκεια της οθόνης επιλογής, λεπτό και δεύτερο, το παράθυρο εμφάνισης ημερομηνίας έχει ρυθμιστεί στις 3 η ώρα, και η οθόνη φάσης φεγγαριού έχει ρυθμιστεί στις 6 το πρωί και είναι εξοπλισμένο με βραχιόλια από ανοξείδωτο χάλυβα.

Langqin Watch Series Moon Moon Phase Phase Αριθμός: L8.115.4.98.6 Προϋποθέσεις λιανικής τιμής: RMB 12.700

Langqin Watch Xinyue Series Watches, εξοπλισμένα με κίνηση χαλαζία L296, η διάμετρος ρολογιού είναι 30,5 mm. Το Blue Pearl Mother Shellfish είναι διακοσμημένο με διαμάντια, συμπληρώνοντας τον ασημένιο δείκτη στίλβας. Κατά τη διάρκεια της οθόνης επιλογής, λεπτό και δεύτερο, το παράθυρο εμφάνισης ημερομηνίας έχει ρυθμιστεί στις 3 η ώρα, και η οθόνη φάσης φεγγαριού έχει ρυθμιστεί στις 6 το πρωί και είναι εξοπλισμένο με βραχιόλια από ανοξείδωτο χάλυβα.