Γιατί εκτιμώ μόνο το βραχιόλι της Καλός rolex αντίγραφο;

Σήμερα, θα ήθελα να εισαγάγω τον ιμάντα Καλός rolex αντίγραφο και δεν είναι πολύ αργά για να προχωρήσουμε κατευθείαν στο θέμα. Δεν έχουν δοθεί μεγάλη βραχιόλι προσοχή και ιμάντα, ο λόγος είναι ότι η κανονική μεταλλικό βραχιόλι για να φορέσει ό, τι δεν θα προέκυπτε το πρόβλημα? Ζώνη φορώντας μεγάλο χρονικό διάστημα και αν θέλετε να αλλάξετε, αλλά όπου μπορούμε να αλλάξουμε τον ιμάντα γύρω από μια παρτίδα, εάν αυτό το γενικό Ο ιμάντας δεν είναι αρκετά καλός, αλλά μπορείτε επίσης να πάτε στον προσαρμοσμένο ιμάντα. https://www.watchessaleoutlet.com/Προσαρμοσμένη λουράκι ορισμένες εγχώριες επιχειρήσεις από την επιλογή του υλικού, επιλέξτε το φινίρισμα χρώματος με το λουρί, η μέση δεν θα πάρει πολύ καιρό, custom-made υφή και την ποιότητα λουρί είναι καλύτερο, και η τιμή δεν είναι πολύ υψηλή, μπορεί επίσης να επισημαίνονται με το αντίστοιχο ρολόι Το λογότυπο της μάρκας, όταν πρέπει να αλλάξετε το λουρί, μπορείτε να ξεκουραστείτε. Ωστόσο, σε όλα τα ρολόγια, βραχιόλια προσοχή Καλός rolex αντίγραφο για μένα και μόνο, όπως όλοι γνωρίζουμε, η χρήση των διαφόρων τύπων βραχιόλια Καλός rolex αντίγραφο δεν είναι το ίδιο, ακόμη και το ίδιο είδος βραχιόλι, βραχιόλι μεταξύ διαφορετικών περιόδων, υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά. Αυτό έχει οδηγήσει σε μια σημαντική επιρροή στην αξία ενός Καλός rolex αντίγραφο, και ακόμη και ένα ερώτημα αν ένα Rolex πρέπει να αγοράσει ή όχι. Είναι πολύ σημαντικό.
Ακόμα και τώρα, τα περισσότερα σήματα ρολογιών δεν γίνονται στην πραγματικότητα μόνοι τους, αγοράζονται από το εξωτερικό. Το Rolex είναι σήμερα ένα από τα λίγα εργοστάσια ρολογιών που μπορούν να παράγουν τις δικές τους αλυσίδες ρολογιών, αλλά αρχικά η Rolex δεν έχει την ικανότητα να παράγει αλυσίδες ρολογιών. Στην ιστορία, το πρώτο Rolex βραχιόλι αγοράστηκε από την Rolex από έξω. Στη δεκαετία του 1930, ένα βραχιόλι ρολόι χρειάζεται επιπλέον κόστος, όπως και σήμερα, μια τιμή βραχιόλι είναι πολύ υψηλό, μερικές φορές ένα βραχιόλι θα αντιπροσωπεύουν το ήμισυ της τιμής του ολόκληρο το ρολόι (για να μην αναφέρω μια αλυσίδα τώρα, είναι να πάει με την υπηρεσία εργασίας Μια αλυσίδα, η τιμή είναι επίσης πολύ υψηλή, ειδικά η μικρή κορώνα στην πόρπη Rolex, αν χάσει, θα πρέπει να αλλάξετε ένα βραχιόλι).
Μια σημαντική βελτίωση στο βραχιόλι ρεπλίκα ρολόγια είναι η προσθήκη μιας καμπύλης αλυσίδας μπροστά από το βραχιόλι για να επιτρέψει τη συγχώνευση του βραχιολιού και της θήκης. Αυτό έχει γίνει και η αρχή του σύγχρονου σμάλτου βραχιόλι.
Τώρα βλέπουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία του Rolex είναι ρολόγια αλυσίδας, και δεν υπάρχουν πολλά μοντέλα ζωνών. Αλλά στην αρχή, το βραχιόλι Rolex Oyster χρησιμοποιήθηκε μόνο στην πίσω φούσκα και στον πρώιμο χρονογράφο Rolex. Άλλα ρολόγια μπορούν να εξοπλιστούν με ζώνες, μέχρι μια μέρα (1952), η Rolex έκανε μια σημαντική βελτίωση στην αλυσίδα, έτσι ώστε οι ιμάντες να γίνουν πραγματικά αυτό που γνωρίζουμε. Οι πρώιμοι ιμάντες αλυσίδας Rolex κρεμόταν μεταξύ των ωτίων και υπήρχε ένα κενό μεταξύ του βραχιολιού και της θήκης.
Τώρα η κοινή μας Καλός rolex αντίγραφο είναι το μοντέλο που χρησιμοποιεί την αλυσίδα τρίτης γενιάς. Τα πιο σημαντικά θέματα της τρίτης γενιάς του βραχιολιού Shape Shape είναι κοίλα και συμπαγή. Οι σύνδεσμοι του βραχιολιού της τρίτης γενιάς σφραγίζονται από την πλευρά, αλλά οι αρχικοί σύνδεσμοι βραχιολιού τύπου  τρίτης γενιάς είναι κοίλοι. Το εξωτερικό είναι σφραγισμένο, αλλά το εσωτερικό είναι κοίλο. Υπήρχε η άποψη ότι ο λόγος που Rolex βραχιόλι από κούφια, διότι προκειμένου να μειωθεί το βάρος του ρολογιού (αυτό είναι μόνο μια εικασία), αλλά για οποιονδήποτε λόγο, κούφια συνδέσεις υπάρχουν κάποια προβλήματα είναι αναπόφευκτα. Είναι αλήθεια ότι δεν είναι στερεό, αλλά είναι αλήθεια ότι είναι βρώμικο μέσα στους κοίλους κρίκους, ειδικά το καλοκαίρι, όταν ιδρώνει και λιπαίνει. Ο σύνδεσμος αλυσίδας ολόκληρου του βραχιολιού είναι ένα στερεό μεταλλικό μπλοκ. Επιπλέον, στην πραγματικότητα, εκτός από τους αλυσιδωτούς συνδέσμους, ο χώρος όπου ήταν συνδεδεμένη η μπροστινή αλυσίδα και η θήκη ήταν στην πραγματικότητα κοίλο και αργότερα αντικαταστάθηκε με ένα στερεό.
Στη συλλογή αντίκες Rolex, υπάρχει ένα πρόβλημα που πρέπει να γνωρίζετε. Έμαθα ότι μερικοί άνθρωποι πήραν τη συλλογή αντίκες Rolex στην επίσημη εξυπηρέτηση μετά την πώληση Rolex. Κατά τη διάρκεια της συντήρησης, ο επίσημος αντιπρόσωπος της Rolex θα αντικαταστήσει ορισμένα παλιά μέρη με νέα εξαρτήματα. Πιστεύουμε γενικά ότι η υπηρεσία του Rolex είναι τόσο καλή και τόσο λεπτομερής. Αλλά για λάτρεις των παλαιών ρολογιών, ίσως δεν είναι καλά νέα, επειδή τα ρολόγια τους δεν είναι πρωτότυπα.
Είναι αυτονόητο ότι εκτός από τη Rolex, δεν έχω δώσει ποτέ προσοχή στο βραχιόλι οποιουδήποτε άλλου ρολογιού, γιατί η κατάσταση του βραχιολιού Rolex θα επηρεάσει άμεσα την πώληση ρολογιών. Ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά των ρολογιών Rolex είναι η ταυτοποίηση μεταξύ των διαφόρων μοντέλων. Το Rolex μοιάζει να έχει παρόμοια εμφάνιση, αλλά μέσω των λεπτομερειών του ρολογιού, μικρές θέσεις μπορούν να διακριθούν με μια ματιά αν πρόκειται για ένα νέο μοντέλο ή ένα παλιό μοντέλο. Το βραχιόλι είναι ένα από τα πιο προφανή χαρακτηριστικά για να εντοπίσει τα νέα και παλιά μοντέλα της Rolex. Υπάρχουν πολλά Rolex που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά και τα 5ψήφια παλιά και 6ψήφια νέα μοντέλα είναι τα μεγαλύτερα. Τα προαναφερθέντα σκάφη 16622 και 116622 είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά μεταξύ των κεφαλών των δύο γιοτ. Δεν μπορούμε να δούμε τις μικρές λεπτομέρειες των αμορτισέρ και των μαλλιών στην κίνηση, οπότε μπορούμε να περάσουμε μόνο το βραχιόλι. Τα βραχιόλια των 16622 και 116622 είναι σημαντικά διαφορετικά και μπορούν να δουν με μια ματιά. Βλέπουμε συχνά μια τέτοια κατάσταση, πινγκ-πούλησε ένα γιοτ, μοντέλο 116622 είναι το θέμα, η τιμή είναι πολύ χαμηλή (χαμηλότερη από τη γενική τιμή 116.622), εντυπωσιακή, μια ματιά να γνωρίζετε βραχιόλι είναι 16.622, αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος πρότυπο μοντέλο . Γι ‘αυτό δεν ξέρω το βραχιόλι του άλλου τραπέζι, αλλά ξέρω τον λόγο του βραχιολιού Rolex.
Το προηγούμενο έτος, ηψεύτικο Rolex ξεκίνησε τη νέα ΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑΣ 40 (228238). Το νέο DD40 χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία στο βραχιόλι, αντικαθιστώντας τους χαλύβδινους άξονες στους συνδέσμους βραχιόλι με κεραμικούς άξονες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, πριν από το βραχιόλι της Rolex, κυρίως πέντε χάντρες αυτών των ενδιάμεσους κρίκους της αλυσίδας, με ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα γίνει χαλαρά, χαλαρά κρίκους της αλυσίδας να γίνει, όχι η εταιρεία. Μετά την αντικατάσταση του κεραμικού άξονα, κεραμικά ανθεκτικά στη φθορά από ό, τι άξονες χάλυβα πριν, ας βραχιόλι σταθερότερη. Σύμφωνα με την παράδοση του Rolex, μετά την εκτίμηση, το επίπεδο του βραχιόλι ρεπλίκα ρολόγια θα βελτιωθεί και πάλι. Έχει μιμηθεί και δεν ξεπέρασε ποτέ. Αυτό είναι το βραχιόλι του ψεύτικα ρολόγια.