Απογραφή Των Πιο Καυτών Ρολογιών Της Rolex Replica

Όσον αφορά τα ρολόγια, μια από τις μάρκες που πρέπει να αναφέρω είναι η Rolex. Η κατανόηση του Rolex από τους απλούς ανθρώπους είναι ακόμα στις δεκαετίες του 1980 και του 1990. Έχει να κάνει με τη Rolex replica που σπάνια μοιράζεται την ιστορία της επωνυμίας της. Το Rolex δεν είναι αυτό που νομίζουμε. Έχει την τοποθέτηση της επωνυμίας και τη στρατηγική της στην αγορά. Επιμένει στην ακρίβεια και την ανθεκτικότητα ως κύρια επιδίωξή της και δεν κατασκευάζει πολύπλοκα μηχανικά μοντέλα. Η απλή λειτουργία χρονισμού είναι το πιο περίπλοκο στυλ στην οικογένεια. Η απλή και κομψή εμφάνιση, ο κλασικός σχεδιασμός με στρείδια και η εξαιρετική απόδοση κίνησης έχουν δημιουργήσει πολλές παραδοσιακές τεχνικές. Ποια είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή ρολόγια Rolex σήμερα;

1. Ρολόι πράσινου δίσκου Rolex Submariner 116610LV

Το ρολόι με πράσινο καντράν Rolex Submariner 116610LV είναι κοινώς γνωστό ως το ρολόι “Green Water Ghost” στις καρδιές των θαυμαστών του ρολογιού. Το κλασικό σχέδιο Oyster είναι από ανοξείδωτο χάλυβα 904, ανθεκτικό στη διάβρωση και ανθεκτικό στη φθορά. Το καντράν διαμέτρου 40 mm είναι εξοπλισμένο με ένα παραδοσιακό αυτόματο ρολόι. 3135 μηχανική κίνηση, εξαιρετική απόδοση, θήκη τριών αποστάσεων, ώστε να μην αισθάνεται καθόλου τη διέγερση του έξω κόσμου και να αξιοποιείται η ποιότητα. Από την κυκλοφορία του το 2010, αναμφίβολα έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή ρολόγια Rolex replica. στην εγχώρια αγορά αυτού του πράσινου νερού φάντασμα είναι πιο δύσκολο για το κατάστημα να αγοράσει αναμφίβολα κανένα αγαθό, και μέρος του καταστήματος δεν δέχεται παραγγελίες το πράσινο φάντασμα του νερού, το οποίο δείχνει επίσης τον καυτό βαθμό του φάντασμα του πράσινου νερού.

2. Rolex Cosmic Chronograph 116500LN Gangdi

Το 2016, η Rolex παρουσίασε αυτό το κεραμικό δαχτυλίδι 116500LN Gangdi στην έκθεση της Βασιλείας. Κρίνοντας από την τρέχουσα αγορά, η Gangdi χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να αγοράσει. Το κεραμικό δαχτυλίδι μπορεί να θεωρηθεί ως μια σημαντική τεχνολογική εφεύρεση της Rolex σε αυτόν τον αιώνα. Τα κεραμικά που συντήκονται με τεχνικά μέσα είναι πιο ανθεκτικά στη φθορά από τους δακτυλίους αλουμινίου και τους χαλύβδινους δακτυλίους, σπάνια φθείρονται και τα χρώματα είναι φωτεινότερα και πιο ανθεκτικά. Αυτό το ρολόι με λευκό καντράν της σειράς Rolex replica Cosmograph Daytona διαθέτει θήκη αυτόματης μηχανικής κίνησης. Το βραχιόλι είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 904L, με λειτουργία χρονισμού. η διάμετρος του ρολογιού είναι 40 mm και είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα. Ο κεραμικός δακτύλιος συνδυάζεται με ατσάλι di και panda. , ο Panda Di είναι ο ένοχος.

3. Ρολόι χειρός Rolex Skymaster 116900

Το νέο ρολόι Skymaster, κάποιοι λένε ότι είναι το πιο άσχημο Rolex, αλλά νομίζω ότι είναι το πιο όμορφο Rolex. Σχεδίαση διαμέτρου 40 mm, θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι 904 λίτρων και βραχιόλι, η μοναδική σχεδίαση φωτεινού δείκτη Mercedes-Benz, το εσωτερικό του ρολογιού Είναι εξοπλισμένο με τις αυτοπαραγόμενες κινήσεις 3131 της Rolex replica, οι οποίες μπορούν να παρέχουν ένα απόθεμα ισχύος 48 ωρών όταν πληγωθεί πλήρως. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το ρολόι έχει επίσης αντιμαγνητικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι επίσης ένα από τα κυριότερα σημεία αυτού του ρολογιού. Όλα τα Airmasters έχουν τραβήξει περισσότερο την προσοχή λόγω των σχετικά χαμηλών τιμών τους. (Για πολλούς ανθρώπους, δεν είναι φθηνό, τελικά, κοστίζει 40.000 έως 50.000 γιουάν)

4. Ρολόι Rolex Datejust 116233 Champagne Diamond

Τα χρυσά ρολόγια Rolex Datejust ήταν πάντα δημοφιλής πωλήσεις πριν από τώρα. Οι άνθρωποι στο παρελθόν το αγόραζαν επειδή είχε καλό νόημα. Άλλωστε, είχε χρυσό, ασήμι και διαμάντια. Το «Win and gain» ήταν το αγαπημένο των επιχειρηματιών εκείνη την εποχή. Αν και οι άνθρωποι έχουν λιγότερο εμμονή με αυτά στις μέρες μας, σε σύγκριση με την υψηλή τιμή των ρολογιών χειρός ημέρας Rolex replica, το χρυσό μοντέλο ημερολογίου ημερομηνίας έχει αρκετά πλεονεκτήματα και επίσης ικανοποιεί την επιθυμία των ανθρώπων που τους αρέσουν τα χρυσά ρολόγια. Η κίνηση χρησιμοποιεί την κίνηση αυτοπεριέλιξης 3315, η οποία προσθέτει μια λειτουργία εμφάνισης ημερομηνίας στη βασική κίνηση 3130 της Rolex.

5. Ρολόι Rolex Explorer Series 214270 μαύρο καντράν

Αυτό το ρολόι είναι το New Detective I παρακολουθώ, το οποίο δεν είναι πολύ γνωστό σε όλους σε σύγκριση με το παλιό Detective I, αλλά πιστεύεται ότι ο νέος Detective I θα αντικαταστήσει τον ανώτερο Detective I στις καρδιές όλων. Πρώτα απ ‘όλα, η διάμετρος του νέου καθετήρα I έχει αυξηθεί στα 39 χιλιοστά, το οποίο θα πρέπει να είναι πολύ κατάλληλο για το μέγεθος του καρπού των Ασιατών. Το κίνημα είναι το κίνημα 3132, αναβαθμισμένο από τις 3130 δραστηριότητες του βασικού κινήματος Rolex. Σε σύγκριση με την καμπάνια 3130, το κίνημα 3132 χρησιμοποιεί το τρέχον mainstream μπλε ελατήριο μαλλιών από νιόβιο της Rolex και αντικαθιστά το νέο αμορτισέρ, το οποίο αυξάνει την αντιμαγνητική, αντικραδασμική ικανότητα του ρολογιού.

6. Rolex Greenwich

Ίσως κάποιοι φίλοι να μην ξέρουν πολλά για αυτό. Η Rolex εφηύρε την υψηλότερη λειτουργία διπλής ζώνης ώρας. Επομένως, το ρολόι διπλής ζώνης ώρας της Rolex replica τραβά επίσης την προσοχή. Η εκδοχή του κόκκινου και μαύρου κύκλου του Γκρίνουιτς είναι επίσης γνωστή ως “Κύκλος της κόκας”. Εκτός από την ένδειξη ώρας σε διαφορετικές ζώνες ώρας, το ρολόι είναι κατασκευασμένο από συμπαγή υλικά και ταιριάζει εύκολα. Δεν είναι μόνο κατάλληλο για να το φορέσετε σε όλο τον κόσμο αλλά και κατάλληλο για να παρευρεθείτε σε κάθε περίσταση. Η θήκη και το βραχιόλι είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, με ένδειξη ημερομηνίας και λειτουργία διπλής ζώνης ώρας. τραπέζι διαμέτρου 40 είναι εύκολο να tαχ, και αδιάβροχο 100 μέτρα.