Απλό Και Γενναιόδωρο Ρολόι Replica Longines Master

Μη διστάσετε να ζητήσετε από κάποιον στο δρόμο να ζητήσει μια μάρκα ρολογιών που γνωρίζει. Έχω το Rolex, ακολουθούμενο από τη μάρκα Longines! Αυτές οι δύο μάρκες είναι οικιακά ονόματα και πολλές ταινίες έχουν δει τους Rolex και Longines. Οι πινακίδες Longines βρίσκονται παντού σε πολλά εμπορικά κέντρα, προσελκύοντας πολλούς θαυμαστές!

Σε κάθε σειρά ρολογιών Longines, μπορείτε να συναντήσετε διαφορετικές αναζητήσεις καταναλωτών. Σήμερα παρουσιάζουμε τη σειρά Longines Master. Αυτό το μοντέλο παρουσιάζει μια κομψή και απλή γοητεία, και η αυθεντική τιμή είναι προσιτή! Υπάρχουν επίσης πολλές εκδόσεις Longines Master. Υπάρχουν πολλά ρολόγια ρεπλίκα Longines στην αγορά. Τα ρολόγια ρεπλίκα Longines έχουν ήδη καταλάβει μια πολύ σημαντική θέση στα πολυτελή ρολόγια ρεπλίκα, εξοπλισμένα με αυθεντικές κινήσεις Longines!

Η διάμετρος του ρεπλίκα Longines Master είναι 38,5 mm, το οποίο έχει το ίδιο μέγεθος με το πρωτότυπο. Άνετη στη χρήση, η στερεά θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι είναι επίσης κατάλληλη για επαγγελματική ένδυση Η κλίμακα του επιλογέα, το πάχος του λογότυπου και οι αραβικοί αριθμοί αποκαθίστανται τέλεια στο αρχικό 1: 1. Το μερίδιο της θήκης και το ραδιόφωνο γυαλίζονται πολύ με ακρίβεια, δεν διαφέρουν. Υιοθετώντας έναν πολύ διαφανή καθρέφτη ζαφείρι που είναι ίδιο με το πρωτότυπο, καθώς και τη λευκή του εμφάνιση, φαίνεται ιδιαίτερα αναζωογονητικό και καθαρό, κατάλληλο για καλοκαιρινή φθορά – εντελώς υψηλής ποιότητας ρολόγια ρεπλίκα.

Μέσω του καθρέφτη ζαφείρι, μπορείτε να δείτε τους λεπτόκοκκους κόκκους ασημένιου σιταριού στην επιφάνεια του δίσκου, κάνοντας τον επιλογέα πιο υφή. Το εξωτερικό άκρο του καντράν έχει ένα μοναδικό ψηφιακό σχέδιο εξωτερικού δακτυλίου για εύκολη ανάγνωση και το σχέδιο επεξεργάζεται χωρίς απώλεια λεπτομερειών. Και διορθώσαμε τέλεια το φαινόμενο ότι το διπλό ημερολόγιο απλά δεν είναι σωστό. Όσον αφορά αυτό το συμπαγές στυλ ρολογιού σχεδιασμού, το μόνο προφανές είναι η θέση του ημερολογίου. Αυτό είναι σχεδόν τέλειο και είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις με την πρώτη ματιά το αληθινό ή το λάθος.

Το αντίγραφο του ρολογιού Longines Master βελτίωσε την εσωτερική κλίμακα, την κλίση και τον προσανατολισμό του παραθύρου ημερολογίου. Η επιφάνεια του καθρέφτη και ο εξωτερικός δακτύλιος είναι πολύ ευθυγραμμισμένες. Η επιφάνεια γυαλίζεται και γυαλίζεται με λεπτό τρόπο. Το γυμνό μάτι δεν μπορεί να δει τη διαφορά. Η κίνηση χρησιμοποιεί μια κίνηση 1: 1replica γνήσια Cal.L636.5. Όλο το στέμμα είναι άθικτο, η τρισδιάστατη αίσθηση είναι κατάλληλη, είναι πολύ αφής, και οι άκρες και οι γωνίες είναι καθαρές!

Αυτό το ρολόι ρεπλίκα Longines και η αρχική κίνηση Longines Cal.L636.5, τα οποία είναι κοινά στο πρωτότυπο, είναι πολύ εντυπωσιακά με κόκκινες πέτρες. Οι λεπτομέρειες είναι άψογες και μπορούν να ανταλλαχθούν με το πρωτότυπο. Φαίνεται ότι οι γραμματοσειρές είναι εντάξει. Περιττό να πούμε, ο ιμάντας από ανοξείδωτο ατσάλι 316L είναι εξοπλισμένος με πτυσσόμενη πόρπη από ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία γυαλίζεται και γυαλίζεται απαλά χωρίς να τρυπά.