Ανάλυση Ρολογιού Ρεπλίκα Blancpain Fifty Fathoms Blue Dial

Σήμερα μοιράζομαι μαζί σας επαγγελματικές καταδύσεις διάσημες από το Blancpain Fifty Fathoms. Μεταξύ πολλών ελβετικών ρολογιών, η στήλη Blancpain Fifty Fathoms μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι μια μοναδική ύπαρξη. Το παραδοσιακό μεγάλο καντράν και ο συντηρητικός σχεδιασμός, αλλά δίνει μια κλασική και μόνιμη εικόνα, που δεν αισθάνεται ποτέ ξεπερασμένη.

Λεπτομέρειες κλήσης αυτού του ρολογιού ρεπλίκα Blancpain Fifty Fathoms: διάμετρος 45 mm, με γκρι-μαύρο τιτάνιο θήκη και στρογγυλό καθρέφτη δακτυλίου ζαφείρι, το αυστηρό στυλ είναι καθαρό με μια ματιά, σε αντίθεση με την προηγούμενη παχιά χαλύβδινη θήκη. Η ελαφριά υφή του ίδιου του τιτανίου ενισχύει περαιτέρω την αίσθηση του χρήστη. Η πλαϊνή θήκη είναι ελαφρώς βουρτσισμένη και η αισθητική αντιστοίχιση είναι πολύ συντονισμένη.

Λεπτομέρειες της θήκης του ρολογιού Blancpain aaa replica: το υλικό τιτανίου δεν είναι μόνο ελαφρύ, ανθεκτικό στη διάβρωση αλλά και πολύ ανθεκτικό. Το μπλε μοτίβο ακτινοβολίας στο καντράν δεν διαφέρει από το πρωτότυπο. Περιέχει ένα ήρεμο σκούρο μπλε στυλ. Μετά από πολλές διορθώσεις, το αρχικό Qiyun μπορεί να ανοίξει. Το βούρτσισμα και το τρίψιμο στο τιτάνιο είναι μια εξαιρετική δοκιμή για τους ωρολογοποιούς.

Οι λεπτομέρειες της κορώνας και της κίνησης του ρολογιού ρεπλίκα Blancpain: ο σχεδιασμός της κορώνας είναι διαδεδομένος, γυαλισμένος πολύ γυαλιστερός και το ανάγλυφο λογότυπο στο πλάι είναι επίσης τρισδιάστατο και διαφανές, καθιστώντας τον χρόνο περιστροφής πιο υφή. Αυτό το ρολόι ρεπλίκα Blancpain χρησιμοποιεί εισαγόμενα ρουλεμάν πολύτιμων λίθων και το χρώμα πολύτιμων λίθων είναι βαθύ κόκκινο. Γυαλισμένα κεφάλια και γυαλισμένα άκρα στα μεγάλα και μικρά νάρθηκα. Και βεβαιωθείτε ότι οι βίδες, τα σημάδια των αυλακώσεων και οι πλευρές των σπειρών είναι άψογες. Η διαδικασία επιμετάλλωσης ροδίου χρησιμοποιείται για να καλύψει ολόκληρη τη γραμμή για να ενισχύσει τη λάμψη του κόντρα πλακέ.

Το λουράκι του ρολογιού ρεπλίκα Blancpain: μπλε ιμάντας καμβά, επενδεδυμένο με αδιάβροχη ζώνη, ραμμένο με μπλε νήμα και εξοπλισμένο με αγκράφα, γεμάτη αθλητική μυρωδιά, είδαμε πρόσφατα τα γράμματα στην πόρπη του ρολογιού ρεπλίκα Blancpain Gorgeous, χωρίς κανένα φαντάσμα ή μπάρμπεκιου.

Αυτό το ρολόι ρεπλίκα Blancpain που σας προτείνει σήμερα, αν και δεν έχει σχεδιαστεί πάρα πολύ, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην εμφάνιση. Η εμφάνιση είναι ανθεκτική και στιβαρή και έχει εξαιρετική αντοχή στο νερό. Η εξαιρετική εμφάνιση αναβοσβήνει επίσης τη διακριτική του πλευρά. Μαζί με το κλασικό στυλ σχεδιασμού, αυτό το ZF Blancpain Fifty Fathom έχει περιζήτητα. Ως ρολόι κατάδυσης, η σημασία του δεν είναι μόνο ένα σύγχρονο ρολόι κατάδυσης αλλά και ένα μοντέλο ελβετικών ρολογιών κατάδυσης. Αξίζει να ξεκινήσετε!