Tudor Black Bay Chrono S&g, Ρεπλίκα Ρολόγια

Το ρολόι BLACK BAY CHRONO S&G είναι εξοπλισμένο με κίνηση αυτοπεριέλιξης Tudor, τροχό στήλης και συσκευή τροχού συμπλέκτη κάθετου χρονογράφου. κομψό και κομψό και αναδεικνύει την αγνή παράδοση των αθλητικών ρολογιών.

Από την κυκλοφορία του πρώτου ρολογιού χρονογράφου, Oysterdate, το 1970, η Tudor έχει δεσμευτεί να αναπτύξει και να κατασκευάσει μια σειρά ειδοποιήσεων που σχετίζονται στενά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ομοίως, η Tudor βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των επαγγελματικών καταδυτικών ρολογιών της, κάτι που συνεχίζεται από το 1954.

Από στεριά σε θάλασσα

Ένα ρολόι, δύο πνεύματα

Το ρολόι Black Bay Chronograph Gold Steel συνεχίζει πιστά τα κλασικά αισθητικά χαρακτηριστικά της σειράς Black Bay, διατηρώντας τους διάσημους δείκτες “χιονονιφάδας” που αποτελούν το χαρακτηριστικό των καταδυτικών ρολογιών Tudor από το 1969, σε έντονη αντίθεση με το στρογγυλό τοξωτό καντράν, εξασφαλίζοντας ευκρίνεια και ευκολία χρήσης. Ανάγνωση. Το καντράν διατίθεται σε δύο επιλογές-μαύρο ματ ή σαμπάνια άμμου με εφέ του ήλιου και οι δύο κοίλοι υπομετρητές χρησιμοποιούν σαμπάνια με αντίθεση ή μαύρο ματ, αντίστοιχα, για καλύτερο εφέ ανάγνωσης. Οι υπομετρητές είναι διακοσμημένοι με κυκλικά μοτίβα, ένα από τα οποία είναι ένας μετρητής 45 λεπτών και το παράθυρο του ημερολογίου είναι ρυθμισμένο στις 6 η ώρα, συνεχίζοντας τα αισθητικά χαρακτηριστικά του αρχικού χρονογράφου Tudor. Η χρυσή ατσάλινη κάσα με διάμετρο 41 mm διατηρεί τα χαρακτηριστικά της σειράς Black Bay. Μια άλλη λεπτομέρεια – η σχεδίαση του χρυσού κουμπιού είναι επίσης εμπνευσμένη από το ρολόι χρονογράφο Tudor πρώτης γενιάς, το οποίο καταδεικνύει το σταθερό πνεύμα αριστείας της μάρκας. Ο χρυσός σταθερός εξωτερικός δακτύλιος και ο μαύρος δακτύλιος ταχυμέτρου από ανοδιωμένο αλουμίνιο είναι αρκετά σπορ, δίνοντας σε αυτό το ρολόι μια γερή εμφάνιση.

Κίνηση χρονογράφου Tudor MT5813

Το ρολόι Black Bay Chronograph Gold Steel είναι εξοπλισμένο με τον χρονογράφο Tudor MT5813, ο οποίος έχει τις λειτουργίες ώρας, λεπτών, δευτερολέπτων, χρονισμού και ημερολογίου. Ο μονοκόμματος αυτόματος ρότορας μετάλλου βολφραμίου με κούφωμα είναι παγωμένος, με λεπτομέρειες αμμοβολής και ο νάρθηκας και ο κύριος νάρθηκας συμπλέκονται με γυαλισμένα και αμμοβολημένα φινιρίσματα, διακοσμημένα με διακόσμηση λέιζερ. Ρεπλίκα ρολόγια.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς πιστοποίησης του Ελβετικού Επίσημου Παρατηρητηρίου, όταν η κίνηση εκτελείται, το μέσο ημερήσιο σφάλμα σε σχέση με τον απόλυτο χρόνο μπορεί να είναι μεταξύ -4 και +6 δευτερόλεπτα, ενώ το ρολόι Tudor απαιτεί πάντα ότι το σφάλμα κίνησης πρέπει να είναι εντός -2 δευτερολέπτων μετά τη συναρμολόγηση στα +4 δευτερόλεπτα. Η κίνηση είναι προσεκτικά κατασκευασμένη με την παραδοσιακή τεχνολογία ωρολογοποιίας, εξοπλισμένη με τροχό στήλης και διάταξη τροχού συμπλέκτη κάθετου χρονογράφου, επιτυγχάνοντας εξαιρετική απόδοση. Τηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας της Tudor, αυτή η κίνηση είναι σταθερή, αξιόπιστη και εξαιρετική.

Το κίνημα MT5813 εξελίχθηκε από το κίνημα του χρονογράφου Breitling 01. Με βάση το αρχικό σήμα, η Tudor ανέπτυξε έξυπνα εξαρτήματα ρύθμισης υψηλής ακρίβειας και τα γυάλισε προσεκτικά με μια μοναδική διαδικασία γυαλίσματος. Αυτή είναι η σοφία της μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ Tudor και Breitling. Στην κρυστάλλωση, τα δύο μέρη αφοσιώθηκαν στο σχεδιασμό και την κατασκευή μιας συγκεκριμένης μηχανικής κίνησης, συνεργάστηκαν και διδάχθηκαν το ένα από την εξαιρετική δεξιοτεχνία του άλλου, αντανακλώντας την αδιάκοπη αναζήτηση της ποιότητας της δράσης.

Ζακάρ ανάγλυφη λουράκι, κίτρινο χρυσό λουράκι από χάλυβα ή δερμάτινο λουράκι.

Ως σημαντικό χαρακτηριστικό των ρολογιών Tudor, η χρήση ιμάντων με υφή μπορεί να ανιχνευθεί από το 2010 και τα ρολόγια Tudor έχουν επίσης γίνει μία από τις πρώτες μάρκες ωρολογοποιίας που χρησιμοποιούν λουράκια με υφή. Ο Julien Faure κατασκευάζει αυτό το λουράκι στην περιοχή St-Etienne της Γαλλίας. Έπλεκε με παραδοσιακές τεχνικές σε ζακάρ αργαλειό τον 19ο αιώνα. Είναι υψηλής ποιότητας και φοριέται. Ανετος. Το 2020, η Tudor και αυτή η 150χρονη εταιρεία εγκαινίασαν τη δέκατη επέτειο της συνεργασίας τους. Η Tudor κυκλοφόρησε το πρώτο ρολόι της μάρκας εξοπλισμένο με λουράκι με υφή του εργοστασίου στην έκθεση ρολογιών και κοσμημάτων Baselworld το 2010-Heritage Chrono και τα δύο μέρη ξεκίνησαν από τότε στενή συνεργασία.

Ο χρονογράφος Black Bay σε κίτρινο Rolesor είναι εφοδιασμένος με μαύρο λουράκι κατασκευασμένο από ειδικούς τεχνίτες του Julien Faure. Ταυτόχρονα, διατίθεται και με χρυσό ατσάλι με λουράκι εμπνευσμένο από τους πτυσσόμενους ιμάντες με πριτσίνια που κατασκευάστηκαν από τα ρολόγια Tudor τις δεκαετίες του 1950 και του 1960. Ο ιμάντας συνδυάζει τέλεια τα δύο παραπάνω αισθητικά χαρακτηριστικά και ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία κατασκευής σε συμπαγείς συνδέσμους και κεφαλές πριτσινιών με φινίρισμα λέιζερ. Επιπλέον, το νέο ρολόι μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με ένα σκούρο καφέ δερμάτινο λουράκι αντίκα: διακοσμημένο με ανοιχτό καφέ ραφές και εξοπλισμένο με ατσάλινη πόρπη, αναδεικνύοντας το πνεύμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη δεκαετία του 1970.

Πενήντα χρόνια του χρονογράφου Tudor

Το 1970, ο Tudor κυκλοφόρησε το Oysterdate, το πρώτο του ρολόι χρονογράφου. Αυτό το ρολόι είναι ανθεκτικό, στιβαρό και μοναδικά σχεδιασμένο. Ο χαρακτηριστικός χρωματικός συνδυασμός του, οι πενταγωνικοί δείκτες ώρας, όπως η αρχική πλάκα ενός γηπέδου μπέιζμπολ, ο μετρητής 45 λεπτών και το παράθυρο του ημερολογίου στις 6 η ώρα κάνουν αυτό το ρολόι μοναδικό. Έθεσε τα θεμέλια για την ένδοξη ανάπτυξη των ρολογιών χρονογράφο Tudor για περισσότερα από 50 χρόνια.

Η ουσία του τύπου Biwan

Η σειρά Biwan συνδυάζει την παραδοσιακή αισθητική της μάρκας με τη σύγχρονη ωρολογοποιία. Αυτή η σειρά ρολογιών δεν είναι απλώς ένα αντίγραφο της κλασικής εμφάνισης, αλλά ενσωματώνει την ουσία της παραγωγής ρολογιών καταδύσεων της Tudor για σχεδόν 70 χρόνια, και εξακολουθεί να κατέχει μια θέση στη βιομηχανία ρολογιών σήμερα. Έχει εξαιρετική απόδοση πάνω από τα βιομηχανικά πρότυπα σε δεξιοτεχνία, ακρίβεια και αξιοπιστία, ανθεκτικότητα και φινίρισμα λεπτομερειών.

Όροι εγγύησης ρολογιών Tudor

Αυτή η εγγύηση δεν απαιτεί εγγραφή του ρολογιού, δεν απαιτεί περιοδικούς ελέγχους και είναι μεταβιβάσιμη.

Ρολόι Tudor

Η Tudor είναι μια βραβευμένη ελβετική μάρκα ρολογιών υψηλής ποιότητας. Τα ρολόγια που παράγονται είναι εξαίσιο σε στυλ, ακριβή και αξιόπιστα και εξαιρετικής ποιότητας, που είναι μια τέλεια επιλογή αξίας. Το 1946 ίδρυσε την εταιρεία ρολογιών MontresTUDOR SA Tudor. Τα ρολόγια κατασκευάζονται για να ακολουθούν την έννοια ποιότητας που σέβεται η Rolex, αλλά η τιμή είναι πιο αποδεκτή από το κοινό. Από την ίδρυσή τους, τα ρολόγια Tudor φοριούνται από γενναίους ανθρώπους που δεν φοβούνται τις προκλήσεις στη στεριά, κάτω από τη θάλασσα και στον πάγο. Σήμερα, τα ρολόγια Tudor περιλαμβάνουν κλασικές σειρές όπως οι Black Bay, Pelagos, 1926 και Royal. Από το 2015, τα ρολόγια Tudor έχουν λανσάρει υψηλής ποιότητας πρωτότυπες μηχανικές κινήσεις με διαφορετικές λειτουργίες.

Μοντέλο 79363N

Υπόθεση

Διάμετρος 41 mm, γυαλισμένο και σατέν

Θήκη από χάλυβα 316L

Εξωτερικός δακτύλιος

Σταθερή στεφάνη σε κίτρινο χρυσό με ένθετο ταχυμέτρου σε μαύρο ματ ανοδιωμένο αλουμίνιο και επιχρυσωμένη ζυγαριά

Στεφάνη περιέλιξης

Κίτρινο χρυσό στέμμα με βιδωτή περιέλιξη με ανάγλυφο λογότυπο TUDOR τριαντάφυλλο.

Καντράν

Μαύρο καντράν με τρούλο με πάγκους σαμπάνιας ή θολωτό καντράν σαμπάνιας με μαύρους πάγκους

Παράθυρο ημερομηνίας στις 6 η ώρα

Καθρέφτης

Καθρέφτης από ζαφείρι με θόλο

Αδιάβροχη απόδοση

Αδιάβροχο έως 200 μέτρα (660 πόδια)

Λουρί

Rivet 316 λουράκι από χάλυβα και χρυσό, γυαλισμένο και βουρτσισμένο με σατέν.

ή σκούρο καφέ δερμάτινο λουράκι με αφαιρούμενο μαξιλάρι, κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι και κούμπωμα ασφαλείας.

ή μαύρο ανάγλυφο λουράκι με αγκράφα

Κίνηση

Κίνηση Tudor MT5813 με λειτουργία χρονογράφου

Αυτοτυλιγμένη μηχανική κίνηση χρονογράφου με αμφίδρομο σύστημα ταλάντωσης βάρους

Ακριβής

Ρολόι ακριβείας από το επίσημο ελβετικό παρατηρητήριο (COSC).

Λειτουργία

Οι κεντρικοί δείκτες ώρας και λεπτών

ο κεντρικός χρονογράφος δευτερολέπτων

45λεπτο κοντέρ στις 3 η ώρα

Μικρά δευτερόλεπτα στις 9 η ώρα

Το ημερολόγιο στιγμιαίου άλματος γρήγορης προσαρμογής βρίσκεται στις 6 η ώρα,

Χωρίς χρονικό όριο ημερολογίου προσαρμογής

Λειτουργία Stop-seconds για ακριβή ρύθμιση του χρόνου.

Πάχος

7,23 χλστ

Αριθμός πολύτιμων λίθων

41 τεμάχια

Απόθεμα ισχύος

περίπου 70 ώρες