Serenade Luna Serenade Moon Phase Watch, Φθηνα Ρολογια

Η γοητεία των σύγχρονων γυναικών έρχεται σε διαφορετικά σχήματα και χρώματα: θορυβώδης και ήσυχη, απαλή και δυνατή, επαναστατική και δημιουργική… Οι ταυτότητές τους μπορούν να αλλάξουν ελεύθερα, κάθε πλευρά έχει μια ξεχωριστή προσωπικότητα και η γοητεία τους είναι ακαταμάχητη. Σήμερα, η Glashütte Original αντλεί έμπνευση από τις διαφορετικές γυναικείες ταυτότητες για να λανσάρει ένα νέο ρολόι. Το ρολόι φεγγαριού Serenade Luna είναι ένα μηχανικό αριστούργημα ειδικά δημιουργημένο για αστικές γυναίκες που είναι τολμηρές και με αυτοπεποίθηση και αναλαμβάνουν τον έλεγχο της μοίρας τους. Ερμηνεύει τέλεια την ομορφιά των σύγχρονων γυναικών τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Το νέο ρολόι είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά υλικά και είναι εξοπλισμένο με μια πρωτότυπη κίνηση αυτοπεριέλιξης που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ανεξάρτητα από τη μάρκα. Θα κρατήσει για πάντα και θα μείνει μαζί σας για πάντα. Φθηνα ρολογια.

Πηγή έμπνευσης: οι διαφορετικές ταυτότητες των γυναικών

Οι σύγχρονες γυναίκες και οι διαφορετικές ταυτότητές τους εμπνέουν το ρολόι φάσης φεγγαριού Serenade Luna. Είναι πάντα το επίκεντρο του πλήθους όπου κι αν πάνε και ξέρουν πώς να χορεύουν μεταξύ φωτός και σκιάς. Απολαμβάνουν να βρίσκονται στο επίκεντρο, αλλά επίσης απολαμβάνουν να παρακολουθούν τις λαμπρές στιγμές των άλλων. Για αυτούς, το πάθος είναι η πηγή της δύναμης στη ζωή και η διαίσθηση είναι το φως που καθοδηγεί για να προχωρήσουν μπροστά. Είναι πάντα μυστηριώδεις: κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους ή ποια πλευρά του εαυτού τους θα αποκαλύψουν στον κόσμο. Είναι αυτή η αίσθηση του μυστηρίου που τα κάνει πιο ελκυστικά και ακαταμάχητα.

Καινοτόμος ιδέα: δίνοντας στη σύγχρονη τέχνη ωρολογοποιίας τη δύναμη της προσωπικότητας

Το εργοστάσιο ωρολογοποιίας Saxon επιδεικνύει εξαιρετική δεξιοτεχνία μέσω του ρολογιού Serenade Luna Moon Phase. Η καινοτομία του νέου ρολογιού έχει εφαρμοστεί παντού και ξεχωρίζει με την εξαιρετική ακρίβεια, την ευκολία χρήσης και την αξιοπιστία του, όπως ένα λεπτό κόσμημα. Οι ωρολογοποιοί και οι σχεδιαστές της μάρκας χρησιμοποίησαν σπάνια υλικά για να δημιουργήσουν ένα εκθαμβωτικό αλλά χαμηλών τόνων πρωτότυπο αριστούργημα. Ερμηνεύει τη μοναδική ιδιοσυγκρασία των σύγχρονων γυναικών με το εξαίσιο και λεπτό μέγεθος και τις συναρπαστικές και έξυπνες λεπτομέρειες.

Πρωτότυπο σχέδιο: πολύχρωμο

Το ρολόι Serenade Luna Serenade Moon Phase κυκλοφορεί σε τέσσερα χαρακτηριστικά στυλ, καθένα από τα οποία είναι μοναδικό. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν καντράν διαμέτρου 32,5 mm, δείκτες ώρας με ακτινοβόλο διαμάντι και μοντέρνα οθόνη φάσης σελήνης. Δύο μοντέλα από ανοξείδωτο χάλυβα είναι εξοπλισμένα με καντράν από φίλντισι: το ένα έχει απλό και καθαρό στυλ, ενώ το άλλο είναι εκθαμβωτικό με λαμπρά διαμάντια στη στεφάνη και την κορώνα. Το τρίτο μοντέλο είναι επίσης κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει μπλε καντράν διακοσμημένο με μοτίβα ηλιοφάνειας που αστράφτουν. Το τέταρτο ρολόι είναι κόκκινο χρυσό 18 καρατίων, με χρυσοπράσινο καντράν, το οποίο είναι εκθαμβωτικό και ονειρικό. Η στεφάνη και το στέμμα αυτού του ρολογιού είναι επίσης διακοσμημένα με διαμάντια, δείχνοντας το ήρεμο και κομψό ταμπεραμέντο του. Οι ιμάντες είναι όλοι εξοπλισμένοι με μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης, καθιστώντας την αντικατάσταση γρήγορη και βολική. Το ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι μπορεί επίσης να τοποθετηθεί με ένα κομψό μεταλλικό λουράκι αλυσίδας, το οποίο δείχνει το εξαιρετικό γούστο σας.

Επιπλοκές: ευρηματικότητα

Η φάση της σελήνης αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά στην ωρολογοποιία. Ως ένα από τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του Glashütte, η φάση του φεγγαριού θα είναι το βλέμμα σε αυτό το τελευταίο ρολόι. Η οθόνη φάσης της σελήνης βρίσκεται στο κάτω άκρο του καντράν και παρουσιάζεται ως ένα λεπτό κυκλικό άνοιγμα πλαισίου: ένα λαμπερό φεγγάρι από μαργαριτάρι που ανατέλλει σε έναν νυχτερινό ουρανό γεμάτο αστέρια. Η ισχύς της οθόνης φάσης του φεγγαριού προέρχεται από την αρχική κίνηση αυτοπεριέλιξης της Glashütte, η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για αυτό το ρολόι και πληροί όλες τις απαιτήσεις των σύγχρονων μηχανικών ρολογιών. Η εξαιρετική διακόσμηση φαίνεται μέσα από την πίσω θήκη από κρυστάλλινο ζαφείρι και θα περάσει για πάντα.

Οικογένεια προϊόντων: ειδικά σχεδιασμένο για σύγχρονες γυναίκες

Το πρόσφατα κυκλοφόρησε το ρολόι Serenade Luna serenade moon stage ρολόι είναι ένα νέο μέλος της αρχικής και περιζήτητης οικογένειας γυναικείων ρολογιών και ρολογιών serenade εκκεντρικής φάσης φεγγαριού της Glashütte. Δείχνει το διαρκώς μεταβαλλόμενο γυναικείο στυλ με εκλεκτικό τρόπο. Η Glashütte Original συνέχισε να εμπλουτίζει τα εξαιρετικά γυναικεία μηχανικά προϊόντα ρολογιών της. Το νέο ρολόι είναι χειροποίητο από ωρολογοποιούς στο εργοστάσιο ωρολογοποιίας της μάρκας στο Glashütte, με άπειρο στυλ και ακαταμάχητη γοητεία.

Το ρολόι φεγγαριού Serenade Luna θα είναι διαθέσιμο στα αυθεντικά καταστήματα Glashütte και σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους παγκοσμίως από τον Μάρτιο του 2024.