Rolex Daytona Swiss Replica Watch Μαύρο Και Άσπρο Διαλ

[ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ]
Στον κύκλο των ρολογιών, τόσο τα ρολόγια Rolex Daytona όσο και τα γνήσια ρεπλίκα πωλούνται πολύ ζεστά, συχνά δεν είναι διαθέσιμα, μπορεί να ειπωθεί ότι τα ρεπλίκα Rolex ρεκόρ γίνοντα 1. Η αξία του ασπρόμαυρου αντιγράφου Rolex Daytona είναι πραγματικά πολύ υψηλή . Το λευκό καντράν και η μαύρη στεφάνη αλληλοσυμπληρώνονται.

[Συνολική περίπτωση]

Αυτό το ελβετικό ρολόι Rolex είναι μια θήκη σε σχήμα στρειδιού από ανοξείδωτο ατσάλι 904L. Οι πλευρές είναι γυαλισμένες. Τα πάρτυ είναι στρογγυλά και γεμάτα. Οι ωτίδες είναι λείες και στρογγυλεμένες. Η μεσαία θήκη και οι ωτίδες συνδέονται τέλεια.

【Τραπέζι καθρέφτη】

Το ρολόι Rolex knockoff είναι κατασκευασμένο από κρύσταλλο ζαφείρι, το οποίο είναι δεύτερο μετά τα διαμάντια σε σκληρότητα. Είναι εξαιρετικά διαφανές και ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Όπως και το πρωτότυπο, ο καθρέφτης είναι ελαφρώς ανυψωμένος.

[Στόμα Κύκλου]

Το δακτύλιο του ρολογιού ρεπλίκα Rolex είναι ραμμένο με το νήμα του καθρέφτη και η ρύθμιση είναι πολύ συμμορφωμένη. Μαύρος κεραμικός συμπαγής δακτύλιος με κλίμακα ταχύτητας, κατασκευασμένος από κεραμικό υλικό, είναι ένα είδος υλικού υψηλής σκληρότητας. Η κλίμακα ταχύτητας είναι χαραγμένη πάνω της και τα γράμματα είναι φωτεινά και πειστικά. Προσέξτε να μην πέσετε εδώ. Η υψηλή σκληρότητα τους καθιστά όλα εύθραυστα και εύκολο να σπάσουν.

【καντράν】

Διάφορες λεπτομέρειες και αυθεντική έκδοση του καντράν! Οι τρεις μικροί μαύροι δίσκοι στο CD έχουν καθαρές γραμμές και το ίδιο μέγεθος και θέση με το πρωτότυπο. Η 6 η ώρα είναι το δεύτερο χέρι και η ώρα 3 και 9 είναι η ώρα να καλέσετε. Το ανάγλυφο λογότυπο Rolex 12 χαρακτήρων είναι πολύ γυαλισμένο. Το μέγεθος και η θέση των αγγλικών γραμμάτων είναι τέλεια. Μεγάλος σεβασμός στον αρχικό σχεδιασμό. Το πραγματικό μελάνι στο καντράν είναι ομοιόμορφο και ομαλό. Οι ζυγαριές στηρίζονται πολύ καλά και στη θέση τους. Δεν υπάρχουν ατέλειες στις λεπτομέρειες και κάθε κλίμακα στο εσωτερικό άκρο του καντράν κατανέμεται ομοιόμορφα.

【Στέμμα】

Υπάρχουν τρεις λαβές στη δεξιά πλευρά του ρολογιού και η μέση είναι η λαβή ρύθμισης χρόνου. Τα κουμπιά άνω και κάτω χρονογράφου είναι υπεύθυνα για την έναρξη και την παύση του χρονισμού και το υπόλοιπο του ημερολογίου επαναφέρεται στο μηδέν. Η βιδωτή κεφαλή μπορεί να δει το μαύρο δακτύλιο στεγανοποίησης μέσα και έξω. Τα κουμπιά δύο χρονισμών κάνουν το προεξέχον τμήμα της κεφαλής μικρότερο, το οποίο είναι ίδιο με το πρωτότυπο. Το αντιολισθητικό γρανάζι της κεφαλής γυαλίζεται επίσης πολύ προσεκτικά και οι λεπτομέρειες είναι συγκρίσιμες με το πρωτότυπο. Το μικρό στέμμα στο κεφάλι είναι επίσης όμορφο! Το τρισδιάστατο συναίσθημα είναι ισχυρό.

[Κάτω κάλυμμα]

Ο σχεδιασμός του πυκνού πυθμένα στο πίσω μέρος, του κάτω καλύμματος, χρησιμοποιεί ένα βιδωτό επάνω μέρος και επεξεργάζεται με διαδικασία βουρτσίσματος και είναι πολύ προσεκτικός. Φαίνεται τέλεια στην υφή και αισθάνεται ευχάριστη στην αφή. Τα πίσω γράμματα είναι επίσης συμβατά με το πρωτότυπο.

[Μπάντα, αγκράφα]

Το μέσο του χαλύβδινου ιμάντα βουρτσίζεται και στις δύο πλευρές και η θήκη και η ταινία είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι 904L, ο οποίος είναι ομαλός και φωτεινός στο σύνολό του. Ο ανοξείδωτος χάλυβας 904L είναι πιο στιλβωμένος και πιο λευκό από τον ανοξείδωτο ατσάλι 316L στο σύνολό του. Το 904L έχει μεγαλύτερη πυκνότητα και είναι πιο ανθεκτικό στη διάβρωση. Η δομή της πόρπης είναι μια λεπτή ρύθμιση που διπλώνει την πόρπη για τα στρείδια, και η τρισδιάστατη ανάγλυφη μικρή κορώνα είναι επίσης χαραγμένη και η εσωτερική γραφή είναι πολύ προφανής.

[Κίνηση]

Η κίνηση του ρολογιού υιοθετεί τις ανεξάρτητα αναπτυγμένες και προσαρμοσμένες 4130 κινήσεις. Ποτέ δεν χρησιμοποίησε μια προσαρμοσμένη έκδοση του αμορτισέρ KIF. (Τα αμορτισέρ KIF είναι σχετικά υψηλής ποιότητας αμορτισέρ κίνησης, τα οποία μπορούν να προστατεύσουν καλύτερα το άκρο του άξονα.) Χωρίς αμφιβολία, αυτό είναι το καλύτερο αντίγραφο Rolex! Οι λεπτομέρειες του υποστρώματος τριών στρωμάτων από το chamfering έως το sunburst γυαλίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο για να σέβονται τον αρχικό σχεδιασμό ένα προς ένα. Όχι μόνο το πάχος είναι σύμφωνο με το πρωτότυπο, αλλά και το 100% όλων των λειτουργιών του γνήσιου προϊόντος.