Rado Swiss Radar Watch Έκθεση 2023 China International Consumer Products Expo Φθηνα Ρολογια

Swiss Pioneer Watch Brand Rado Swiss Radar Watches Φέρνουν μια ποικιλία από νεοσυσταθείσα έργα ρολογιών για να συμμετάσχουν στο Διεθνές Καταναλωτικά Προϊόντα της Κίνας του 2023 (από τώρα και στο εξής αναφέρεται ως “Clean Expo”). Αυτή είναι η τρίτη φορά που το Rado Swiss Radar Watch έχει συμμετάσχει στην Expo Consumer. Αυτή τη φορά, με τη σύγχρονη εικόνα του περίπτερο, τα νέα και μοναδικά έργα ρολογιών δείχνουν την εξαιρετική γοητεία του “Master Master”.

Το τραπέζι ραντάρ Rado Swiss παρουσιάζει την αίθουσα εκθέσεων σε ένα σύγχρονο και απλό στυλ. Τα έντονα και γεωμετρικά περίπτερα συνδυάζονται με την αυθεντική και άνετη σύγχρονη γοητεία της αληθινής τετραγωνικής σειράς και ερμηνεύουν το Captain Cook Cook the Captain Series ως εξερεύνηση ρετρό αθλητικού στυλ χωρίς φόβο του κύματος.

Η κ. Paprisa, αντιπρόεδρος του Rado Swiss Radar, δήλωσε: “Η επιτυχημένη εκτέλεση της έκθεσης βοήθησε στην εμβάθυνση της ανάπτυξης της μάρκας στην αγορά Hainan. Το τρέχον έτος είναι η τρίτη συνεχή χρονιά μας για να συμμετάσχει στην έκθεση των καταναλωτών. Η πιο ξεχωριστή και τελευταία μας σειρά ρολογιών. Ανυπομονώ για όλους στην πλατφόρμα της έκθεσης και αισθάνομαι το ρολόι του Rado με υλικά και σχεδίαση αισθητική “.

Νέο ρολόι Νέο θραύσματα

Το Rado Swiss Radar Watch παρουσιάζει τον αληθινό εαυτό της εικονικής επωνυμίας True Square στο Expo, εκφράζοντας την ελευθερία, την προσωπικότητα και το συμφέρον. Ξεχωρίζει με το μοναδικό σχεδιασμό σιλουέτας της πλατείας και στρογγυλής, που δείχνει την ομορφιά των μηχανημάτων με τη δημιουργία του κοίλου κινήματος και την τέλεια εμπειρία φθοράς του ζεστού δέρματος και δεν είναι εύκολο να φορέσει με κεραμικά υψηλής τεχνολογίας.

Η πρόσφατα αναβαθμισμένη σειρά εκχύλισης Centrix Crystal είναι επίσης ένα από τα κυριώτερα σημεία αυτής της έκθεσης. Ο καθρέφτης δείχνει τις ομαλές και απλές γραμμές του ρολογιού. Ο σχεδιασμός διαμαντιών και ηλιακών μοτίβων του Diamond Diamons ερμηνεύει την κομψότητα και την πανέμορφη ιδιοσυγκρασία. Το κεραμικό υλικό υψηλής τεχνολογίας σε συνδυασμό με το βραχιόλι εκφράζει καλύτερα αισθησιακά και απαλά θηλυκά χαρακτηριστικά.

Ο καπετάνιος Captain Cook Cook Series δείχνει την ατελείωτη εξερεύνηση της ζωής της μάρκας και το πνεύμα ενός ατρόμητου τυχοδιώκτη. Αυτή η σειρά συνδυάζει μια ρετρό εμφάνιση με τα σύγχρονα στυλ σχεδιασμού. Από την πλήρη σειρά κεραμικών προϊόντων που αντιπροσωπεύεται από το “Black Cook” στο Professional Diving Watch, το “Black” και άλλα επαγγελματικά φθηνα ρολογια καταδύσεων πιστοποιημένα από το ISO6425, στο μοντέλο ρολογιών, η εφαρμογή της υψηλής τεχνολογίας κεραμικής στην επαναληπτική επανάληψη της καινοτομίας συνέχισε να πιέζει σε ένα νέο ύψος.

Υλικός δάσκαλος

Το Rado Swiss Radar Watch έχει πάντα απολαύσει τη φήμη του “Master Master”. Ο εκθεσιακός χώρος παρουσιάζει ένα πλήρες φάσμα προϊόντων μάρκας που συλλέγονται από πολλά ρολόγια που δημιουργούνται από διαφορετικά υλικά όπως πολύχρωμα κεραμικά υψηλής τεχνολογίας, κεραμικά υψηλής τεχνολογίας υψηλής τεχνολογίας και κεραμικά μεταλλικά κεραμικά Ceramos. , Δείξτε το εξαιρετικό υλικό και τη χειροτεχνία της μάρκας. Το Rado Swiss Radar Watch είναι μια από τις πρώτες παρτίδες των εμπορικών σημάτων πολυτελείας που εισέρχονται στην κινεζική αγορά και απολαμβάνουν μεγάλη φήμη στην Κίνα. Το Rado Swiss Radar Watch έχει δεσμευτεί να επεκτείνει την κινεζική αγορά ρολογιών για πολλά χρόνια και αγαπά τους Κινέζους καταναλωτές. Σε αυτή την έκθεση, η μάρκα έζησε επίσης τις νέες ιδέες που συνδυάζουν καινοτόμο σχεδιασμό και υλική έκφραση. Κάθε ρολόι είναι ένας χρόνος που σχεδιάζει με αμέτρητη εφευρετικότητα των ωρολογοποιών. Μέσα από την πλατφόρμα της έκθεσης, μπορεί να δείξει πλήρως την εξαιρετική τεχνολογία ωρολογοποιίας της μάρκας και το πρωτοπόρο πνεύμα σε καταναλωτές που αγαπούν το εμπορικό σήμα.

Διάταξη Hainan και εξερευνήστε το μέλλον

Επί του παρόντος, το Rado Swiss Radar Watch και ο όμιλος Zhongluo συνεργάζονται. Έχουν αναπτύξει πέντε καταστήματα χωρίς καθήκοντα στην επαρχία Hainan: Ομάδα απαλλαγής από την Κίνα Sanya Διεθνής Πόλη χωρίς Υπηρεσία, Κίνα-Demu Group Haikou Sunyue Plaza Duty Free Shop. Store, Κίνα Εξαίρεση Ομάδα Haikou Διεθνές κατάστημα χωρίς δασμούς και Zhongli Sanya Phoenix Αεροδρόμιο Εξυπηρέτηση Δασών. Μεταξύ αυτών, το Haikou International Free Store έχει μια νέα εικόνα σχεδιασμού και είναι επίσης η πιο εκτεταμένη μπουτίκ στο Hainan. Το ρολόι ραντάρ Rado Swiss θα συνεχίσει να εμβαθύνει τη διάταξη της μάρκας στο Hainan. Παρουσιάζοντας πιο ευημερούσα και ποικίλα προϊόντα σχεδιασμού για τους καταναλωτές, θα παρέχουν καλύτερη εμπειρία υπηρεσιών και μάρκας. Επιπλέον, το ρολόι ραντάρ Rado Swiss θα αυξήσει τις επενδύσεις. Ενώ συνεχίζει τη βαθιά συσσώρευση του εμπορικού σήματος, συνεχίζει να βελτιώνει το σχεδιασμό και την καινοτομία υλικών, δημιουργώντας πιο έργα.