Το Νέο Ρεπλικα Ρολόι Baumatic Από Τη Σειρά Clifton

Η Baume & Mercier θα συμμετάσχει στην τρίτη έκθεση ρολογιών υψηλής τεχνολογίας “Watches and Miracles” της Σαγκάης. Σε αυτήν την Έκθεση Haute Horlogerie της Σαγκάης “Watches and Miracles”, η Baume & Mercier θα επικεντρωθεί στην 50ή επέτειο της σειράς Riviera, παρουσιάζοντας τα ρολόγια διαρκούς ημερολογίου που κυκλοφόρησε πρόσφατα στη σειρά Riviera, και τα επετειακά ρολόγια ειδικής έκδοσης, τη σειρά Clifton ρολόγια Baumatic. περιμένω την προσοχή σας!

Τότε είναι που η καρδιά χτυπά τη Levia. Ο συνολικός σχεδιασμός του εκθεσιακού χώρου είναι εμπνευσμένος από την ακτή της Νότιας Falivella, εισάγοντας στοιχεία όπως το κλασικό δωδεκάγωνο της σειράς Rivera, το μπλε που συμβολίζει τη θάλασσα και η διακόσμηση με σωματίδια που συμβολίζει τη λευκή αμμουδιά, επιτρέποντας στους επισκέπτες να σταθούν στο κατάστρωμα κρουαζιερόπλοιου, απολαύστε μια άνετη οπτική εμπειρία σαν να βρίσκεστε στην ακτή της Ριβιέρα.

Η σειρά Baume & Mercier Clifton προσθέτει δύο νέα κομψά ρολόγια Baumatic. Μετά τον έξυπνο και πρωτοποριακό σχεδιασμό, τα δύο νέα ρεπλικα ρολόγια επιδεικνύουν τις βασικές έννοιες της Baume & Mercier: απλή και συγκρατημένη ομορφιά, λιτό αλλά πολυτελές, εξαίσια σχεδίαση και επιμονή σε πρωτότυπα βελτιωμένα σχήματα από την αρχή μέχρι το τέλος, όλα με την ευλογία του Οι αιωνόβιες δεξιότητες ωρολογοποιίας των Baume & Mercier. , συνδυάζοντας αξιοπιστία, ανθεκτικότητα και εξαιρετική απόδοση, καθιστώντας το την τέλεια επιλογή για κάθε περίσταση.

Εξειδίκευση στη χειροτεχνία και τη χειροτεχνία: η σειρά Mercier Clifton συνδυάζει εξαιρετική σχεδίαση και εκλεπτυσμένα φινιρίσματα.

Είτε είναι χαλαρό και casual είτε κομψό και πολυτελές, το Baume & Mercier πάντα μπορούσε να παίζει εύκολα με διάφορα στυλ. Η σειρά Clifton επιδεικνύει πλήρως αυτήν την ιδέα και το στυλ της μάρκας με απεριόριστη δημιουργικότητα και εξαιρετικές δεξιότητες ωρολογοποιίας. Τα νέα πολυτελή μοντέλα ρολογιών M0A10713 της σειράς Baumatic Clifton Baumatic για ημερομηνία και φάση φεγγαριού M0A10736 και Baume & Mercier Clifton της σειράς Baumatic “Chocolate”, αντίστοιχα, υιοθετούν γυαλισμένες και σατινέ θήκες από ροζ χρυσό 18 καρατίων και γυαλισμένο και σατινέ φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Με θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι, ροζ χρυσό 18 καρατίων, τα επιχρυσωμένα χαρακτικά και τα χέρια του συμπληρώνουν το εξαιρετικό φινίρισμα. Βασισμένο στο υπάρχον στυλ θήκης 42 χιλιοστών, το νέο ρολόι ημερομηνίας και φάσης φεγγαριού Baumatic σειράς 39 χιλιοστών Baumatic Clifton M0A10736 κυκλοφορεί επίσημα, φέρνοντας μια εκπληκτική εμπειρία στον χρήστη με το νέο του μέγεθος.

Και τα δύο ρολόγια είναι εξοπλισμένα με το αυτο-τυλιγμένο κίνημα Baumatic της μάρκας. Οι γέφυρες είναι διακοσμημένες με κυκλικά σχέδια, η κύρια πλάκα με αμμοβολή είναι διακοσμημένη με σαλιγκαρισμένα σχέδια και το κοίλο επιχρυσωμένο ταλαντευόμενο βάρος είναι διακοσμημένο με σχέδια Côtes de Genève και σαλιγκάρια. Το καντράν του ρολογιού Baume & Mercier Clifton Series Baumatic “Chocolate” M0A10713 είναι γεμάτο κομψότητα και γοητεία. Ο σοκολατένιος τόνος περιέχει διακριτικό ντεγκραντέ στυλ και στρώσεις, επιδεικνύοντας την προσεκτική δεξιοτεχνία και τον έλεγχο του χρώματος και των εφέ φωτός και σκιάς από την αρχή μέχρι το τέλος της μάρκας. Μπορείτε επίσης να νιώσετε την επιδίωξη κομψότητας και σχολαστικότητας της Baume & Mercier ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στα λουράκια: το ρολόι της σειράς Baume & Mercier Clifton Baumatic για ημερομηνία και φάση φεγγαριού M0A10736 χρησιμοποιεί ένα καφέ λουράκι από δέρμα κροκόδειλου, ενώ η σειρά Baume & Mercier Clifton “Bau Το ρολόι σοκολάτας M0A10713 είναι εξοπλισμένο με λουράκι από δέρμα μόσχου Antiqued. Τεχνικά, το ρολόι της σειράς Baume & Mercier Clifton Baumatic για την ημερομηνία και τη φάση της σελήνης M0A10736 είναι εξοπλισμένο με μια ποιητική ωρολογική πολυπλοκότητα: την εμφάνιση της φάσης της σελήνης.

Χαμηλών τόνων πολυτέλεια, επιτυγχάνοντας την τελειότητα

Τα ρολόγια Baumatic από τη σειρά Baume & Mercier Clifton διαθέτουν εξαιρετικές επαγγελματικές δεξιότητες ωρολογοποιίας και είναι κατάλληλα για διάφορα στυλ και περιστάσεις. Ο θαυμασμός της Baume & Mercier για την παραδοσιακή δεξιοτεχνία της ωρολογοποιίας υψηλής τεχνολογίας είναι βαθιά ριζωμένος στα γονίδια της μάρκας από την έναρξή της. Οι σχεδιαστές και οι ωρολογοποιοί της Baume & Mercier προτιμούν διαχρονικά και κομψά έργα. Δεσμεύονται να ξεκινούν από μικρές λεπτομέρειες, να επιλέγουν προσεκτικά την ποιότητα του υλικού και να επιτυγχάνουν πλούσια παρουσίαση και αισθητική υφής και χρώματος μέσω του συντονισμού και της διαφοροποίησης σχημάτων, υλικών και τόνων. Αποτέλεσμα. Τα ρολόγια και τα ρολόγια που παράγονται στο εργαστήριο ωρολογοποιίας Baume & Mercier Les Brenets θα χρησιμοποιούν τα καλύτερα εξαρτήματα, θα υποστούν προσεκτική τροποποίηση της επιφάνειας και τελικά θα συναρμολογηθούν προσεκτικά σε κάθε ρολόι. Ξεκινώντας με τον ωρολογοποιό William Baume και τον εστέτ Paul Mercier, αυτός ο διάλογος μεταξύ αυστηρότητας και ελευθερίας συνεχίστηκε για σχεδόν 200 χρόνια. Η μαεστρία και η κατανόηση της ομορφιάς και του στυλ από τους Baume & Mercier είναι απαραίτητες. Στον κόσμο των διασημοτήτων, ο χρόνος κυλάει στον χώρο της ευγενούς και απλής βελτιωμένης θήκης ρολογιού για να εκτιμήσει κανείς.

Επώνυμη κίνηση Baumatic, η υπόσχεση αντοχής

Τηρώντας την αποστολή της υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, τα δύο νέα ρολόγια είναι εξοπλισμένα με την κίνηση αυτόματης περιέλιξης Baumatic της μάρκας, παρέχοντας στους χρήστες αξιοπιστία, υψηλή απόδοση και άνεση. Κατά τη διαδικασία ανάπτυξης, η κίνηση Baumatic πέρασε τις αυστηρές δοκιμές της Baume & Mercier, αποδεικνύοντας την αντιμαγνητική της ικανότητα τουλάχιστον 1500 Gauss και την αντοχή της, καθώς και την εξαιρετική ακρίβεια χρόνου ταξιδιού της -4/+6 δευτερόλεπτα την ημέρα (εξοπλισμένη με ένα ρολόι πιστοποιημένο από το Παρατηρητήριο COSC). κίνηση) και συχνότητα δόνησης 4 Hz (28.800 δονήσεις/ώρα), καθώς και απόθεμα ισχύος έως και 5 ημέρες (120 ώρες) για εξασφάλιση εξαιρετικής αυτονομίας. Το αδιάβροχο βάθος του είναι έως και 5 ATM (περίπου 50 μέτρα), βελτιώνοντας περαιτέρω τα τεχνικά πλεονεκτήματα της κίνησης.

Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με κινήσεις Baumatic, εκτός από την τυπική διεθνή εγγύηση 2 ετών, απολαμβάνει και μια επιπλέον επέκταση 6 ετών εγγύησης. Ο κάτοχος του ρολογιού χρειάζεται μόνο να εγγραφεί στον ιστότοπο Baume & Mercier εντός 60 ημερών από την αγορά του ρολογιού για να ενεργοποιήσει και να απολαύσει γρήγορα την ολοκληρωμένη υπηρεσία εγγύησης.

Ρολόι Baume & Mercier Clifton Series Baumatic Date and Moon Phase ρολόι M0A10736

Αυτό το ρολόι είναι εξοπλισμένο με γυαλιστερή και σατέν φινιρισμένη στρογγυλή θήκη από ροζ χρυσό 18 καρατίων με διάμετρο 39 mm και πάχος 12,6 mm και κορώνα από ροζ χρυσό 18 καρατίων. Το κρύσταλλο ζαφείρι στο πίσω μέρος της θήκης στερεώνεται με τέσσερις βίδες και μπορεί να χαραχθεί κατόπιν παραγγελίας.

Οι κύκλοι της φάσης των ωρών/λεπτών/δευτερόλεπτων, της ημερομηνίας και της σελήνης εμφανίζονται κομψά στο υπόλευκο καντράν με λεπτούς κόκκους, χάρη στον συνδυασμό επιχρυσωμένων λεπτών τραπεζοειδών ζυγαριών, επιχρυσωμένων δείκτες Άλφα και δείκτες δευτερεύοντος καντράν. Το ημερολόγιο και οι αστρονομικές οθόνες αυτού του μοντέλου έχουν επανασχεδιαστεί: οι ημερομηνίες είναι διασκορπισμένες σε ένα επιχρυσωμένο δαχτυλίδι διακοσμημένο με εξαίσιο σαλιγκάρι και λείανση και στίλβωση με διαμάντια, απηχώντας το εμβληματικό στρογγυλό σχήμα της σειράς και αναδεικνύοντας το ίδιο επιχρυσωμένο φεγγάρι δίσκος οθόνης φάσης – η γυαλισμένη μαύρη λάκα επιφάνειά του είναι διάστικτη με φωτεινά αστέρια.

Η εσωτερική αυτόματη κίνηση Baumatic BM14-1975 AC1 της μάρκας δίνει ζωή σε αυτό το κομψό ρολόι. Αυτός ο ιμάντας γρήγορης αποδέσμευσης διαθέτει ένα εξαιρετικά αξιόπιστο και ανθεκτικό σύστημα κυρτού μοχλού καρφίτσας που μπορεί να αντικατασταθεί γρήγορα χωρίς τη χρήση εργαλείων. Η πόρπη του με καρφίτσα είναι κατασκευασμένη από γυαλισμένο και σατινέ ροζ χρυσό 18 καρατίων.

Ρολόι Baume & Mercier Clifton Series Baumatic “Chocolate” M0A10713

Αποτελείται από γυαλισμένο και σατινέ φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι και θήκες από ροζ χρυσό με επίστρωση χάλυβα. Η κορώνα είναι κατασκευασμένη από επιχρυσωμένο ανοξείδωτο χάλυβα 5Ν PVD. Η αντίθεση των υλικών δίνει στο ρολόι τη μοναδική του προσωπικότητα και το πολυεπίπεδο αποτέλεσμα. Ένα ανθεκτικό στις γρατσουνιές, κυρτό κρύσταλλο ζαφείρι με αντιανακλαστική επεξεργασία και στις δύο πλευρές προστατεύει το καντράν. Το κρύσταλλο ζαφείρι στο πίσω μέρος της θήκης στερεώνεται με τέσσερις βίδες και μπορεί να χαραχθεί κατά παραγγελία.

Το καντράν με ντεγκραντέ λάκα σοκολάτας με λευκές σταυρωτές γραμμές στο κέντρο φέρνει αυτό το ρολόι κομψό και διακριτικό στρώσιμο. Ο πολυγυαλιστερός ντεγκραντέ τόνος (που βαθμιαία βαθαίνει από το κέντρο προς τις άκρες) δείχνει τον ακριβή έλεγχο της μάρκας στα χρωματικά εφέ – μια ικανότητα στην οποία η Baume & Mercier ανέκαθεν διέπρεψε.

Οι ώρες/λεπτά/δευτερόλεπτα, η ημερομηνία και ο χρονομέτρης πιστοποιημένος από το Παρατηρητήριο COSC εμφανίζονται αρμονικά στο καντράν, λέγονται μέσω επιχρυσωμένων λεπτών τραπεζοειδών ζυγαριών, επίχρυσων δείκτες Alpha και μεγεθυσμένου παραθύρου ημερομηνίας στις 3:00—η ιστορία χρονικός.

Η επώνυμη αυτόματη κίνηση Baumatic BM13-1975A COSC παρέχει στο ρολόι αξιοπιστία και ακρίβεια. Αυτός ο καφές ιμάντας με βουρτσισμένο δέρμα μοσχαριού γρήγορης αποδέσμευσης είναι εξοπλισμένος με ένα πολύ αξιόπιστο κυρτό σύστημα μοχλού μανδάλωσης, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί και να τοποθετηθεί χωρίς τη χρήση εργαλείων. Το τριπλό πτυσσόμενο κούμπωμα του είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει κουμπί ασφαλείας.

Τα δύο νέα ρολόγια Baumatic της σειράς Clifton επιδεικνύουν ξανά την μακραίωνη αισθητική της Baume & Mercier στην ωρολογοποιία και την αδιάκοπη επιδίωξη της εξαιρετικής ποιότητας. Ο απλός και πολυτελής σχεδιασμός επιβεβαιώνει την κομψή και εκλεπτυσμένη φύση του Baume & Mercier, που αντικατοπτρίζεται στην ισορροπία του στυλ και της πρακτικότητας, της καθαρότητας και της απλότητας και των εξαιρετικών δεξιοτήτων ωρολογοποιίας.