Το Δεύτερο Όνομα Των Ρεπλίκα Ρολόγια Ρόλεξ Είναι “Αντίκα”

Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που αγαπούν τα ρεπλίκα ρολόγια Ρόλεξ. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι το Ρόλεξ έχει ένα ρητό για την “παλαιά εργασία”. Αν συναντήσω παλαιά εργασία που με ενθουσιάζει και μπορεί να το αντέξει, δεν θα διστάσω. Έτσι σήμερα, μοιράζομαι μια λεπτομερή λίστα με νέες δεξιότητες για να αναγνωρίσω τους οπαδούς του ρολογιού “αντίκα εργασία” που πρέπει να καταλάβουν το νόημα!

Δέκα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να αγοράσουμε παλαιό Ρόλεξ

1. Να κρίνει την αυθεντικότητα του δίσκου

Η επιφάνεια δίσκων είναι κατάλληλη, μόνο για να συνεχίσει να ελέγχει τα άλλα στοιχεία απαραίτητα, αυτή είναι η προϋπόθεση, και δεν υπάρχει κανένα κόλπο σε αυτό το βήμα, μόνο σχολαστική επιθεώρηση. Παρατηρήστε προσεκτικά την επιφάνεια δίσκων του λογότυπου κορώνα και των λέξεων εκτύπωσης, σε σύγκριση με το σχετικό μοντέλο, και μέσω της έγκυρης σύγκρισης βιβλίων ή εικόνων. Για παράδειγμα, πρέπει το στέμμα να είναι στερεοσκοπικό ή τυπωμένο; Το στέμμα έχει σχήμα σωστά; Είναι η γραμματοσειρά της εκτύπωσης γραμμής σύμφωνη με τον στόχο αναφοράς; Έγραψε κάτι ή άλλαξε πρόσωπο; Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το βήμα, προχωρήστε στα άλλα στοιχεία.

2. Καθορίστε το έτος του δίσκου

Για τους παλαιούς εργάτες, το αν κάθε μέρος είναι η ίδια έκδοση επηρεάζει άμεσα τη συνολική αξία του. Και η περίοδος έτους δίσκων ελέγχει συνήθως το φωτεινό υλικό του μπορεί να είναι. Διαφορετικές περιόδους φωτεινού υλικού είναι ποιοτικά διαφορετικές, όπως ένα λέιζερ που χρησιμοποιείται στις αρχές του τριτίου 60 σε χρήση μέχρι 1998, το λουμινόβα που χρησιμοποιείται στις αρχές 1998-1999, και το πίσω μέρος είναι το σούπερ λουμινόβα και το χρωμάτισμα.

Πώς να κρίνω; Μέσω του χρονοδιαγράμματος έξι σημείων κάτω από την πλάκα, μπορούμε να διακρίνουμε. Για παράδειγμα, τα πρώτα ρεπλίκα ρολόγια αντιπροσωπεύουν ραδιόφωνο, τα τελευταία ρεπλίκα ρολόγια αντιπροσωπεύουν τη Λουμινόβα, στο μέλλον είναι πλέον εγκατεστημένα πρόσφατα.

3. Αξιολόγηση της κατάστασης του δίσκου

Εάν τα πρώτα δύο στοιχεία είναι εντάξει, μπορείτε να αξιολογήσετε την κατάσταση του δίσκου. Σε αυτό το στάδιο, μπορούμε να μάθουμε μερικά συναρπαστικά ουσιαστικά. Για παράδειγμα, αν το ρολόι είναι ξεθωριασμένο σε ένα ομοιόμορφο καφέ χρώμα, οι γνωστοί θα έλεγαν: τροπικό ρολόι. Και η επιφάνεια δίσκων έχει μια ομοιόμορφη ρωγμή, που ονομάζεται επιφάνεια αράχνης (αράχνη). Ενώ μόνο μερικοί είναι ενθουσιασμένοι με τέτοια πιάτα, έχουν το δίκαιο μερίδιο των οπαδών τους. Το κρίσιμο σημείο της αξιολόγησης είναι εάν η επιφάνεια δίσκων έχει τη σκληρή ζημία και τη σοβαρή επιδείνωση, όπως οι λεκέδες, οι γρατσουνιές, οι ετικέτες χρόνου, κ.λπ., και εάν ο βαθμός αναγνώρισης “κλήσης υπηρεσιών” της επιφάνειας υπηρεσιών εργασίας είναι χαμηλός.

4. Ελέγξτε το τραπέζι ανάμεσα στα αυτιά

Στην κορυφή της περίπτωσης ρολογιών, ο πίνακας μεταξύ του αυτιού των δώδεκα σημείων, μπορούμε να βρούμε τα μοντέλα ρολογιών, συνήθως 4 έως 6 ψηφία. Στην περίπτωση του Τάνυ, το μοντέλο θα μπορούσε να είναι 6610 ή 1016, ή ένα πενταψήφιο 14270, έπειτα ένα εξάψήφιο 114270, και το τρέχον μοντέλο 214270. Υπάρχουν επίσης ημερολόγια φαντάσματα νερού, όπως 5513/5512, στο τρέχον 114,060.

Μόλις καθοριστεί το μοντέλο, έχετε έναν σχετικά ακριβή στόχο αναφοράς. Και πάλι, μπορούμε να βρούμε τον σειριακό αριθμό του ρολογιού μεταξύ του αυτιού έξι σημείων. Από τον σειριακό αριθμό, μπορούμε περίπου να προσδιορίσουμε το έτος παραγωγής του πριν από το 2010 (μετά το 2010 είναι παραμορφωμένο). Ένας σειριακός αριθμός που αρχίζει με 44 είναι συνήθως μια περίπτωση εξυπηρέτησης.

5. Ελέγξτε το κατώτατο κάλυμμα και την κίνηση

Συνήθως, η επιγραφή μέσα στο κάτω κάλυμμα (αν δεν είναι γυαλισμένη) μπορεί να επιβεβαιώσει την κρίση μας για τα προηγούμενα βήματα. Σημειώστε ότι το μοντέλο και το έτος που εμφανίζονται στην κάτω επιφάνεια μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από τις πληροφορίες που λαμβάνονται στα προηγούμενα στάδια, εφόσον το μοντέλο που αντιστοιχεί στη δομή του ρολογιού είναι το ίδιο. Ή πάρτε το φάντασμα του νερού ως παράδειγμα, το 5513 May έχει ένα γράμμα 5512 πίσω εξώφυλλο, και η μόνη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο ρολογιών είναι μόνο το τελευταίο για την πιστοποίηση του Παρατηρητηρίου.

Επιπλέον, ορισμένα μέρη πρέπει να συναρμολογηθούν σε έναν πίνακα αμέσως μετά την παραγωγή, και συνήθως, το σφάλμα ενός έτους είναι κατανοητό. Φυσικά, το άνοιγμα του κατώτερου καλύμματος μπορεί να είναι ένα τέλος της κίνησης. σε συνδυασμό με τα υλικά αναφοράς που ψάξαμε, μπορούμε να κρίνουμε την πορεία της πλάκας και την επιγραφή της δράσης.

Μπορούμε επίσης να κρίνουμε αν το τραπέζι είναι ανοιχτό για ειδικά εργαλεία από το πίσω κάλυμμα και να ελέγξουμε αν υπάρχουν ίχνη ενός βίαιου διαθέσιμου σώματος. Εκτός από τις εμφανείς ζημιές, όπως γρατσουνιές και γρατσουνιές, το βίαιο άνοιγμα κάλυψης μπορεί να προκαλέσει παραμόρφωση της πίσω επιφάνειας, επηρεάζοντας την αδιάβροχη απόδοση του ρολογιού. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τον έλεγχο.

6. Ελέγξτε το στέμμα

Η κορώνα, ένα άλλο κρίσιμο συστατικό για την αντοχή στο νερό, χρειάζεται επίσης επιπλέον έλεγχο. Πρώτα, ελέγξτε την αυθεντικότητα. το ύψος πρέπει να έχει τη λέξη ή ένα διπλό ή τριπλό λογότυπο κλειδαριών. Στην περίπτωση του παλαιού χάλυβα, η διπλή κλειδαριά είναι μια οριζόντια ράβδος, και η τριπλή κλειδαριά είναι τρεις ίσες τελείες.

Δεύτερον, πρέπει να ελέγξετε αν η κορώνα διπλής κλειδαριάς έχει αντικατασταθεί με κορώνα τριπλής κλειδαριάς. Αν και η τελευταία αντοχή στο νερό είναι πιο ισχυρή, επηρεάζει το συνολικό συντονισμό του τραπεζιού. Και το τελευταίο είναι πιο σημαντικό και δεν ταιριάζει με τον ώμο του στέμματος του προηγούμενου Φάντασμα του Νερού. Φυσικά, εξετάζουμε αν θα δεχτούμε σύμφωνα με τη συλλογή ή τις καθημερινές ανάγκες.

7. Ελέγξτε το λουρί

Για την αναγνώριση παλαιών Ρόλεξ, ένα λουρί είναι ένα καλό στοιχείο. Από κοντά στο αυτί της πρώτης ενότητας της αλυσίδας ρολογιών, μπορούμε να βρούμε τον τύπο αλυσίδας και να ρωτήσουμε την παραγωγή Για παράδειγμα, η 7206 είναι μια ζώνη καρφιτσωμένη με πλάτος συνδέσμου 20από τα 50και 60ενώ η 7205 αντιπροσωπεύει ένα μοντέλο με πλάτος συνδέσμου 19Λεπτομέρειες:

Επιπλέον, το άκρο της αλυσίδας (στόμιο τόξου) είναι επίσης χαραγμένο με έναν αριθμό μοντέλου, ο οποίος θα πρέπει να είναι κατάλληλος για το συγκεκριμένο ρολόι. Για παράδειγμα, στην αρχαία Ντιτόνα, όλες οι αλυσίδες τελειώνουν με 71 ψηφία. Αν ψάχνετε ακόμα για ένα, μπορείτε να επαναδιαπραγματευτείτε την τιμή.

8. Ελέγξτε το εξάρτημα

Στον τομέα της κάμερας, συχνά λέμε: η υπόθεση είναι πλήρης. Και στην κατηγορία των παλαιών ρολογιών, η αγάπη είπε: εκτεταμένο σετ. Μια μεγάλη ομάδα είναι αναμφίβολα πιο συλλεκτική και αξιόπιστη από ένα μόνο ρολόι. Αλλά είναι ασφαλές; Υπάρχει μεγάλη πρόσβαση σε αντίκες κουτιά και κενά έγγραφα. Είναι αδύνατο να το αποτρέψουμε, αλλά μπορούμε τουλάχιστον να επικεντρωθούμε στις λεπτομέρειες που μπορούμε.

Για παράδειγμα, ένα παλαιό νύχι με ένα σύγχρονο πράσινο αριθμό περίπτωσης δεν αντιστοιχεί στο έγγραφο. Αν και απλοί, οι άνθρωποι μπορεί να αγνοήσουν αυτές τις λεπτομέρειες σε συναρπαστικές στιγμές. Επιπλέον, εάν, εκτός από τα έγγραφα εγγύησης, υπάρχουν άλλα δικαιολογητικά έγγραφα, όπως εγχειρίδια, φυλλάδια προϊόντων, τιμολόγια αγορών, επίσημη συντήρηση κ.λπ., θα είναι πιο πειστικό.

9. Αξιολογήστε την εμφάνιση

Όσον αφορά τα τρία βασικά κριτήρια για την αξιολόγηση των ελβετικών αντιγράφων ρολογιών, οι γνώστες λένε πάντα Κατάσταση, Κατάσταση και Κατάσταση. Αυτό είναι εντάξει, αλλά φράσεις όπως “νέο σε απόθεμα”, NOS, “αχαλίνωτο” αχαλίνωτο, “μέντα” μπορεί να έχουν πάει πολύ μακριά. Εξαιρετικά τραχιά, αυτή η περιγραφή έχει χρησιμοποιηθεί υπερβολικά. Επειδή είναι δύσκολο να επαληθευτεί και έχει ένα ορισμένο βαθμό αντιπαράθεσης, το συμβούλιο εμπορίου εξωτερικού αντικών έχει απαγορευτεί.

Για τους γνώστες, ο φυσικός τρόπος για να διαπιστώσετε αν έχει γυαλιστεί είναι να εξετάσετε την περίπτωση από όλες τις γωνίες, αναζητώντας σημάδια στίλβωσης και λείανσης. Μεταξύ αυτών, το επιφανειακό αυτί είναι το ευκολότερο να βρεθεί στοιχεία, ειδικά η πλευρά και η κύρια τρύπα αυτιού. Αν οι γραμμές είναι σαφείς, είναι τυχερό. Το δεύτερο είναι το πάχος του αυτιού. στις περισσότερες περιπτώσεις, όσο πιο παχουλό, τόσο το καλύτερο. Ίσως θέλουμε να συγκρίνουμε με το πρότυπο αναφοράς.

10. Γνωρίστε τον πωλητή

Αξιόπιστοι έμποροι και έγκυροι συλλέκτες, και οι δύο από τους οποίους μπορεί να είναι οι πιο αξιόπιστοι πωλητές παλαιών εργατών. Μπορούμε να μάθουμε περισσότερα ή λιγότερα για την πιστοληπτική ικανότητα του πίνακα από διάφορα φόρουμ και προηγούμενα αρχεία συναλλαγών, ή μπορούμε να συμβουλευτούμε απευθείας τον πίνακα και στη συνέχεια να κάνουμε μια κρίση. Η εμπειρία της συνεργασίας με έναν πωλητή είναι απαραίτητη. Οι απαντήσεις και οι φωτογραφίες τους είναι συνήθως μια καλή βάση αναφοράς και κρίσης. Εάν κάτι είναι αξιόπιστο και λογικό, οι πωλητές είναι πάντα πρόθυμοι να παρέχουν λεπτομέρειες. Αλλά είναι επίσης σημαντικό για τους αγοραστές να μάθουν να σέβονται ο ένας τον άλλον. Μετά από όλα, για μια καλή επιχείρηση, δεν υπάρχει έλλειψη αγοραστών.

Συμβουλές: Για να αγοράσετε ένα παλαιό δώστε πρώτα προσοχή στην πλάκα και στη συνέχεια λάβετε πληροφορίες από τα μέρη. προσεκτική εξέταση, σύγκριση, κρίση, και προσεκτική ανταλλαγή, ένα ρολόι αντίκας επιλεκτικό λίγο, είναι καλό πράγμα. Το παλαιό Ρόλεξ θα χαρεί νωρίς.