Τι Κάνει Το Ρολόι Του Rolex Replica Τόσο Ακριβές;

[Οδηγός] Όπως λέει το ρητό, ένα καλό ρολόι είναι αναπόσπαστο από το εξαιρετικό κίνημα. Η κίνηση είναι η καρδιά του ρολογιού. Η ακρίβεια του χρόνου ταξιδιού της προέρχεται από μια τέλεια ιδέα του κινήματος. Η δομή του μηχανισμού ρύθμισης ταχύτητας είναι λογική. Λίγες μικρές λεπτομέρειες έχουν κάνει το Rolex replica να φτάσει στην πιστοποίηση του σούπερ παρατηρητηρίου. Το καθημερινό σφάλμα των δευτερολέπτων είναι αρκετά δύσκολο. Ένα καλό ρολόι δεν είναι ακριβές για μια στιγμή, αλλά ισχύει για μια συνέχεια. Νομίζω ότι οι λόγοι για τους οποίους το είναι τόσο ακριβές και σταθερό είναι οι ακόλουθες πτυχές: βίδα Trimmer, καμία ρόδα ισορροπίας σφιγκτηρών, 4κίνηση συχνότητας, ελατήριο τρίχας, κυκλοειδές πιάτο γεφυρών τύπων και ειδικά κατασκευασμένο ομαλό πετρέλαιο. Αυτές οι λεπτομέρειες καθορίζουν την επικαιρότητα. Εδώ είναι μερικά βασικά σημεία για ανάλυση.

1) Ο άριστος μηχανισμός ρύθμισης ταχύτητας της Rolex replica

Δύο ζεύγη αποδεκτών βαρών ρύθμισης

Το πιο σημαντικό πράγμα για ένα ρολόι να ταξιδέψει με ακρίβεια και σταθερότητα είναι ο μηχανισμός ρύθμισης ταχύτητας, ο οποίος περιλαμβάνει μια συνέλευση διαφυγής και ταλαντωτή, ο οποίος δείχνει την ταχύτητα λειτουργίας του ρολογιού, επίσης γνωστή ως “χρονοφύλακας”. Η Rolex replica γνωρίζει καλά ότι οποιαδήποτε μικρά μέρη σε όλα τα κινήματα ερευνώνται, αναπτύσσονται και παράγονται ανεξάρτητα από την ομάδα. Δύο ζεύγη χρυσών βαρών χωρίς ελατήριο καρντο σχεδιάζονται σε αυτόν τον τομέα. Αυτά τα τέσσερα βάρη λεπτής ρύθμισης μπορούν να προσαρμόσουν την ταχύτητα της ρόδας εκκρεμούς για να επιτύχουν περισσότερη ακρίβεια. Η συνήθως χρησιμοποιούμενη κίνηση έχει τη μορφή ενός κουμπιού βιδών.

Βαλβίδα τρίχας μπλε Parachrom

Το μοναδικό μπλε ελατήριο πυριτίου της είναι ένα από τα ισχυρά σύμβολα της Ρόλεξ. Τέτοια ελατήρια ενισχύουν σημαντικά τον διαμαγνητισμό του ρολογιού και διατηρούν τον ακριβή χρόνο ταξιδιού κάτω από διαφορετικές θερμοκρασίες.

2) Ιδέα κίνησης της Rolex replica

Ανάληψη μεγάλης προστατευτικής γέφυρας

Η παραδοσιακή ιδέα της κίνησης είναι ότι ο τροχός ταλάντευσης είναι σταθερά κάτω από τον νάρθηκα και στη συνέχεια σταθερά στη μια πλευρά του. Το χρησιμοποιεί μόνο την έννοια της διέλευσης μιας μεγάλης προστατευτικής γέφυρας, η οποία αυξάνει δραματικά τη σταθερότητα του μηχανισμού ρύθμισης ταχύτητας. Όταν ο εξωτερικός κόσμος το επηρεάζει, εξακολουθεί να διατηρεί σταθερό χρόνο ταξιδιού, ο οποίος είναι επίσης ένα από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της.

Συσκευή απορρόφησης

Η Ρόλεξ υιοθέτησε πάντα την έννοια της απόσβεσης KIF. Δεν ήταν μέχρι το 2005 που η Rolex replica είχε ολόκληρη τη συναρμολόγηση μαξιλάριων της η οποία αναπτύχθηκε ανεξάρτητα και έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Με μια ματιά, μπορούμε να βρούμε τα παράξενα χαρακτηριστικά αυτού του συστήματος. Πόσοι λόγοι χρησιμοποιήθηκαν για να τυλίξουν το ρουμπίνι σταθερά σε αυτό, όπως ένα ελατήριο, και η επίδραση της απορρόφησης του εσωτερικού αντίκτυπου έχει βελτιωθεί κατά 50%;

3) Τυποποιημένη συχνότητα 4 Hz

Οι παρατηρητές που μπορούν να επισκευάσουν ρολόγια γνωρίζουν ότι υπάρχει μια συχνότητα δόνησης στη δοκιμή της απόδοσης της κίνησης. Όσο σταθερότερη είναι η συχνότητα δόνησης, τόσο σταθερότερος και ακριβής ο χρόνος ταξιδιού. Όσο υψηλότερες είναι οι άλλες συχνότητες δόνησης, τόσο πιο ακριβής είναι ο χρόνος ταξιδιού. Ωστόσο, όσο μεγαλύτερη είναι η φθορά, τόσο συντομότερος είναι ο χρόνος προστασίας και φροντίδας. Η Ρόλεξ βρήκε την καταλληλότερη μάρκα συχνότητας 4μέσω δοκιμών και η σταθερή σύνδεση αυτής της συχνότητας καθυστέρησε τον ακριβή κύκλο φροντίδας του ρολογιού σε πέντε χρόνια.

4) Η μυστική συνταγή του Rolex replica Smooth Oil

Ο κ. Μπαόζι αναστενάζει: “Δώσε μου το τέλειο λείο λάδι στον κόσμο, και μπορώ να φτιάξω το τέλειο ρολόι.” Το λείο λάδι είναι ένα ουσιαστικό μέρος των μικρών λεπτομερειών. Είναι φυσικό και ακριβές όταν φεύγετε με καλή αντοχή στο λάδι και μικρή τριβή. Ως εκ τούτου, συστήνω στους φίλους του ρολογιού σας να το στείλετε πίσω στο κέντρο μεταπωλήσεων για πλύση πετρελαίου κατά την ανάρρωση. Το παράξενο λείο λάδι που εφάρμοσε για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καθιστά επίσης το ρολόι ακριβέστερο και ανθεκτικό στην τριβή. τα τελευταία χρόνια, θα βελτιώσει την περίοδο προστασίας των ρολογιών από πέντε χρόνια έως δέκα χρόνια. Νομίζω ότι συνδέεται επίσης στενά με το λείο λάδι (απλά μια εικασία).


Σύνοψη: ένα ρολόι με ακρίβεια και περιεκτικά πνευματικά πυκνά συστατικά δεν είναι ακριβές για το μύθο του Rolex replica . Η επιλογή ενός ρολογιού πρέπει να εξεταστεί με πολλούς τρόπους, και φυσικό είναι μόνο ένα από αυτά. Περισσότερο ρολόι κοινής λογικής μπορεί να συνεχίσει να δίνει προσοχή στο Xiaobian. Μοιραστείτε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας στα σχόλια.