Τι Θα Λέγατε Για Το Hublot Classic Fusion Grey Disc Replica Watch;

Το ρολόι Hublot είναι ένα κλασικό ρολόι με απαλό και κομψό ταμπεραμέντο. Το Hublot είναι πολύ καινοτόμο όσον αφορά την επιλογή υλικού. Η ιδέα της μάρκας που υποστηρίζει η Hublot είναι «η τέχνη της σύντηξης». Οι δύο πιο δημοφιλείς συλλογές ρολογιών Hublot είναι ρεπλίκα Hublot Big Bang και ρεπλίκα Hublot Classic Fusion. Το υλικό αυτού του αρχικού μοντέλου ήταν τιτάνιο. Επειδή το τιτάνιο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη διάβρωση και την τριβή, χρησιμοποιείται συχνά στην αεροπορία. Είναι αναμφίβολα επίσης πολύ κατάλληλο για την κατασκευή βαλβίδων ρολογιού.

1. Αυτό το ρεπλίκα Hublot είναι το αρχικό μοντέλο του Classic Fusion 511.NX.7070.LR και προσπαθεί να αποκαταστήσει την αυθεντικότητα. Το μέγεθος του ρολογιού είναι 45mm × 9,85mm. Είναι εξοπλισμένο με μια επανεκτυπωμένη αυτόματη μηχανική κίνηση HUB1112 (βασική κίνηση: SW300).

2. Αυτό το ρολόι ρεπλίκα Hublot χρησιμοποιεί το ίδιο κράμα τιτανίου με τη θήκη, το οποίο είναι ελαφρύτερο και πιο ανθεκτικό στη διάβρωση. Το μπροστινό μέρος είναι επίσης το κλασικό σύμβολο του Hublot, με έξι βίδες στη στεφάνη. Ο βελτιωμένος σχεδιασμός ενός κομματιού, το στίλβωση είναι πολύ λεπτομερές, ομαλό και ομαλό.
Αυτό το ρολόι ρεπλίκα Hublot έχει αποκατασταθεί τέλεια 1: 1. Ο καθρέφτης ζαφείρι είναι ο ίδιος με τον καθρέφτη και η κλίμακα στο καντράν είναι επίσης ένα κοίλο μεταλλικό υλικό με το ίδιο χρώμα και αυθεντικότητα. Τα χέρια είναι παλιά σκούρο χρώμα μέταλλο, με γκρι καντράν, γεμάτο ρετρό γεύση, η γραμματοσειρά και το μέγεθος της κλίμακας είναι τα ίδια. Το γκρι καντράν έχει τον ίδιο χρωματικό τόνο με το πρωτότυπο, με ευαίσθητα ακτινικά μοτίβα. Οι ελαφριές και σκοτεινές αλλαγές στο φως κινούνται, γεγονός που εμπλουτίζει την πολυεπίπεδη αίσθηση του επιλογέα.

3. Η κορώνα είναι ακριβώς του ίδιου τύπου σπειρώματος. Στα ρολόγια ρεπλίκα Hublot, οι λεπτομέρειες μικρών μερών, όπως η κεφαλή, ελέγχονται τέλεια και το σχήμα και τα γράμματα του γραναζιού είναι συγκρίσιμα με το πρωτότυπο.

4. Το κάτω κάλυμμα του ρολογιού ρεπλίκα Hublot είναι το ίδιο με το περίβλημα, το οποίο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο τιτανίου. Τα γράμματα είναι ακόμα χαραγμένα σε οξύ. Το πάχος είναι το ίδιο και το βάθος είναι το ίδιο. Το μέγεθος και το πάχος αποκαθίστανται τέλεια σύμφωνα με το πρωτότυπο και το κάτω κάλυμμα είναι χαραγμένο με κωδικό αναγνώρισης. Αυτή η εφευρετικότητα είναι ακριβής λόγω του ότι διαθέτει εξαιρετική χειροτεχνία και το πνεύμα της επιδίωξης της απόλυτης μείωσης, για να έχει ένα τόσο υψηλής ποιότητας ρεπλίκα ρολόι, μπορεί να ειπωθεί ότι είναι τα καλύτερα ρολόγια ρεπλίκα στον κόσμο.
5. Το υλικό του ιμάντα του ρεπλίκα Hublot είναι ένας εξωτερικός λαστιχένιος ιμάντας με επένδυση από δέρμα αγελάδας με αναδιπλούμενη πόρπη. Το μήκος και οι προδιαγραφές της πόρπης είναι εξαιρετικά υψηλές, ακόμη και οι λεπτομέρειες είναι στιλβωμένες. Το μήκος και οι προδιαγραφές της πόρπης μετά το άνοιγμα είναι ίδιες. Η πόρπη χρησιμοποιεί επίσης το στοιχείο LOGO, το οποίο είναι πολύ δημιουργικό.