Τα τέσσερα χαρακτηριστικά του ρεπλίκα ρολογιού Rolex Sea-Dweller

Τα τέσσερα χαρακτηριστικά του ρεπλίκα ρολογιού Rolex Sea-Dweller

Πολλοί από εμάς όπως τα Rolex ρεπλίκα ρολόγια και πολλοί άνθρωποι σαν ρεπλίκα Rolex Sea-Dweller ρολόγια. Έτσι, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ρολογιού Sea-Dweller;

Replica Το Rolex Sea-Dweller παρακολουθεί κόκκινες λέξεις, παράθυρα φούσκας, μεγαλύτερο μέγεθος και ισχυρότερη κίνηση. Σήμερα, θα εξετάσω πιο προσεκτικά.

Εικόνα 1: Κόκκινη λέξη

Η αδιάβροχη τεχνολογία ρολογιών Rolex της ρεπλίκα βρίσκεται στην κορυφή του σύγχρονου κόσμου. Ο πίνακας των ρολογιών ρεπλίκα, το κόκκινο μικρό κείμενο Double Red Sea-Dweller, δεν είναι μόνο ένα ρολόι, αλλά είναι επίσης η καλύτερη απόδειξη ότι η ανθρώπινη τεχνολογική καινοτομία έχει γυρίσει για να εξερευνήσει τη βαθιά μπλε θάλασσα.

Έχει μια επαναστατική αυτόματη βαλβίδα εξαγωγής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιβάλλον αναπνοής και ανάμειξης οξυγόνου. Η πρώτη γενιά της θάλασσας έκανε τις λέξεις “Sea-Dweller” και “Submariner 2000” κόκκινα τυπωμένα στο δίσκο. Οι συλλέκτες το ονομάζουν “διπλό κόκκινο”.

Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του νέου αντιγράφου Rolex Sea-Dweller είναι ότι η γραμματοσειρά Sea-Dweller στην πλάκα είναι κόκκινη, αναδημιουργώντας τον κλασικό σχεδιασμό της πρώτης γενιάς της θάλασσας.

Όψη 2: Παράθυρο φούσκας

Replica Τα ρολόγια της Rolex διαθέτουν πολλά γνωστά πολύπλοκα χαρακτηριστικά και τεχνικές. Οι φίλοι που ξέρουν το αντίγραφο Τα ρολόγια Rolex Sea-Dweller θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το αντίγραφο Rolex Sea-Dweller ρολόγια στις 3 το πρωί είναι ένα κανονικό παράθυρο ημερολογίου, ενώ το φάντασμα νερού χρησιμοποιεί ένα παράθυρο φούσκα, ένα ημερολογιακό παράθυρο με ένα μικρό παράθυρο κυρτό φακό.

Αυτή τη φορά, το αντίγραφο Rolex έβαλε το κλασικό στοιχείο του παραθύρου φυσαλίδων στο καινούργιο ρολόι Sea-Dweller, το οποίο είναι η πρώτη φορά που το ρολόι Rolex Sea-Dweller έχει ένα παράθυρο φούσκα.

Όψη 3: Μεγαλύτερο μέγεθος

Σήμερα, στην εποχή που αυτό το μεγάλο μονοπάτι είναι δημοφιλές, το μεγάλο μέγεθος πρέπει να είναι άξια προσοχής. Rolex replica αυτή τη φορά άνευ προηγουμένου αύξηση του μεγέθους του νέου ρεπλίκα Rolex Sea-Dweller ρολόγια σε 43 mm, από 40 mm έως 43 mm αλλαγή δεν είναι πολύ μικρό, το οποίο είναι πολύ σπάνιο σε αντίγραφο Rolex.

Σχήμα 4: Ισχυρότερη κίνηση

Η κίνηση του ρολογιού είναι επίσης πολύ σημαντική. Όταν εμφανίστηκαν τα 3235 calibers, κάποιοι άρχισαν να περιμένουν όταν εμφανίστηκαν στο ρολόι κατάδυσης της Rolex.

Τώρα, το αντίγραφο Rolex το τοποθετεί στο νέο ρεπλίκα Rolex Sea-Dweller ρολόγια, και είναι άξια των προσδοκιών. Το αποθεματικό ισχύος αυξήθηκε από 50 ώρες σε 70 ώρες, αυξάνοντας σχεδόν το φορτίο μιας ημέρας. Επιπλέον, η κίνηση είναι επίσης πολύ καλή από την άποψη των αντι-μαγνητικών και αντι-δονήσεων.

Τα παραπάνω σημεία κάνουν το αντίγραφο Rolex Sea-Dweller ρολόγια έχουν την εκκίνηση στο σημερινό σπορ ρολόι Rolex ατσάλι-κέλυφος, και η αλλαγή είναι αρκετά ισχυρή.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται να γίνει ένα άλλο δημοφιλές στοιχείο στο ρολόι κατάδυσης Rolex, προσελκύοντας ανθρώπους που τους αρέσει το Rolex αντίγραφο να βιαστούν να αγοράσουν.