Συντήρηση Ρεπλικα Ρολογιού Ρόλεξ Κοινή Λογική Ξέρεις Κάτι;

Γεια σας, όλοι. Ο Σιάο Μπιάν σε γνώρισε ξανά. Μιλώντας για το Ρόλεξ, το σύμβολο της ταυτότητας, “εργασία”, είναι πάντα προσβάσιμο. Οι άνθρωποι που αγοράζουν ρεπλικα ρολόγια είναι ευχαριστημένοι. Ο υψηλόβαθμος είναι υψηλόβαθμος. Αλλά πολλοί άνθρωποι που αγοράζουν Ρόλεξ, ξέρετε πώς να συντηρείτε ρολόγια; Σε τι πρέπει να δώσουμε προσοχή στην καθημερινή ζωή; Στη συνέχεια, θα σας αφήσω, “Λαοί”, να δημοσιοποιήσετε την κοινή λογική των ρολογιών.

Κοινή λογική 1: Κοινά προβλήματα σφαλμάτων ρεπλικα ρολογιού:

  • Αυτόματο μηχανικό ρολόι I (ανδρικό ρολόι)

Η στιγμιαία σειρά σφαλμάτων του χρόνου ταξιδιού είναι το σφάλμα των ανώτερων προϊόντων κάθε 24 ώρες είναι 20 -+30 δευτερόλεπτα. Το λάθος των προϊόντων πρώτης κατηγορίας κάθε 24-ώρες είναι τα δευτερόλεπτα. Το σφάλμα των ειδικευμένων προϊόντων είναι δευτερόλεπτα κάθε 24 ώρες. Ο συνεχής χρόνος ταξιδιού δεν είναι λιγότερο από 36 ώρες.

  • Αυτόματο μηχανικό ρολόι τύπου II (μεσαίου μεγέθους ρολόι)

Η στιγμιαία σειρά σφαλμάτων του χρόνου ταξιδιού είναι: το σφάλμα των ανώτερων προϊόντων κάθε 24-ώρες είναι δευτερόλεπτα Το λάθος των πρώτης τάξεως προϊόντων κάθε 24 ώρες είναι τα δευτερόλεπτα. Το σφάλμα των ειδικευμένων προϊόντων είναι δευτερόλεπτα κάθε 24 ώρες. Ο διαρκής χρόνος ταξιδιού δεν πρέπει να είναι μικρότερος των 30 ωρών.

Νιώθει ότι αν το σφάλμα είναι σχεδόν το ίδιο κάθε μέρα, μπορεί να πει ότι η ποιότητα του πίνακα είναι καλύτερη. μπορείτε να πάτε στο επαγγελματικό κατάστημα επισκευής που αποσφαλμάτωσε, και πρέπει να πάτε στην κανονική θέση αποσφαλμάτωσης? το εξαιρετικό τραπέζι δεν είναι σπασμένο αλλά επισκευασμένο! Αισθάνεσαι το ίδιο;

Παρακολουθήστε την κοινή λογική 2: Προφυλάξεις και συντήρηση για το πλύσιμο πετρελαίου:

Όλα τα ρεπλικα ρολόγια χρειάζονται τακτική πλύση πετρελαίου και συντήρηση. Είναι διάσημοι για την ανθεκτικότητά τους. Ο Σιάο Μπιάν πιστεύει ότι το ρολόι πρέπει να κάνει συχνό πλύσιμο λαδιού και φροντίδα επειδή η τακτική πλύση λαδιού είναι απαραίτητη για να εργαστεί στην επισκευή ρολογιών. Ο σκοπός της πλύσης πετρελαίου είναι να κρατήσει τα μέρη ρολογιών καθαρά και τα μέρη μηχανών λιπασμένα για να εξασφαλίσει την ακρίβεια της μηχανής ρολογιών, να βελτιώσει την ακρίβεια ταξιδιού μηχανών ρολογιών, και να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μηχανής ρολογιών.

Παρακολουθήστε κοινή λογική 3: Επεξεργασία της εισόδου νερού ρεπλικα ρολογιών:

  1. Μέθοδος πρώτο: Τραπέζι μέσα, το κάτω κέλυφος προς τα έξω, αντίστροφα φοριέται στον καρπό, στη συνέχεια θα αφαιρέσει το νερό μετά από δύο ώρες. Εάν το νερό είναι σοβαρό, είναι καλύτερο να στείλετε αμέσως το τοπικό επαγγελματικό κατάστημα ρεπλικα ρολογιών για να σκουπίσετε το λάδι, να αφαιρέσετε την υγρασία του κινήματος και να αποφύγετε τη σκουριά μερών, μια μικρή σειρά προσωπικών εμπειριών.
  2. Μέθοδος δύο: με κοκκώδη πήκτωμα πυριτίου και το ρολόι ποτίζεται σε κλειστό δοχείο, 3-4 ώρες αργότερα, βγάλτε το ρολόι, και το νερό λείπει. Αυτή η μέθοδος δεν είναι μόνο απλή και οικονομική και δεν έχει καμία ζημιά ή επιρροή στην ακρίβεια και τη διάρκεια ζωής του ρολογιού. Το πήκτωμα πυριτίου που έχει απορροφήσει νερό πολλές φορές μπορεί να στεγνώσει για αρκετές ώρες σε 120° και η ικανότητα απορρόφησης νερού είναι ανανεώσιμη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα.

Εδώ είναι οι συμβουλές φιλίας του Xiaobing: (δεν παίρνετε συχνά ένα ρολόι, μην βάζετε το τραπέζι σε υγρή θέση, επίσης μην βάζετε γύρω από τα μαγνητικά στοιχεία, τα οποία θα επηρεάσουν την ακρίβεια του ρεπλικα ρολογιού. Είναι καλύτερο να τα ελέγξετε όλα έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι για να αποφύγετε τη σοβαρή ζημία στα εσωτερικά κινούμενα μέρη λόγω χρονικής καθυστέρησης. henomenon, με αποτέλεσμα τη σκλήρυνση του αδιάβροχου δακτυλίου, μειώνοντας την αδιάβροχη λειτουργία. Ιδιαίτερη προσοχή είναι ότι η θάλασσα περιέχει αλάτι, διαβρωτικό στα μεταλλικά συστατικά, οπότε όταν βγαίνετε έξω, πλύνετε το κέλυφος ρολογιού με γλυκό νερό για να αποφύγετε τη διάβρωση.

Κοινή λογική 4: Θεραπεία της στάχτης ρεπλικα ρολογιών:

Ο Σιάο Μπιάν πιστεύει ότι, γενικά, η στεγανότητα του ρολογιού είναι πολύ υψηλή και υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τη σκόνη που εισέρχεται στο ρολόι:

  • Πρώτα, ελέγξτε αν το κάλυμμα του ρεπλικα ρολογιού σας είναι σφιχτό, εάν υπάρχουν ρωγμές λόγω γήρανσης ή αν είναι χαλαρό με την θήκη του ρολογιού (δαχτυλίδι). Εάν το ρολόι δεν είναι καλά σφραγισμένο, θα εισέλθει όχι μόνο στη σκόνη αλλά και στο νερό.
  • Ο δεύτερος λόγος είναι η εσωτερική φθορά επειδή η σκόνη στο ρολόι δεν προέρχεται από το εξωτερικό. Παρακολουθήστε την τέφρα, μην ανοίξετε το πίσω κάλυμμα που καθαρίζει άμεσα στο τοπικό επαγγελματικό κατάστημα μεταπωλήσεων για τον καθαρισμό, αλλά και χρονομετρημένο για να κάνει την αδιάβροχη δοκιμή και τη δοκιμή ακρίβειας χρόνου ταξιδιού, για να εξασφαλίσει την κανονική λειτουργία του.

Ταυτόχρονα, ο Σιάο Μπιάν πιστεύει ότι πρέπει επίσης να δίνουμε προσοχή στα ρολόγια μας και να μην αγγίζουμε χημικά καθημερινά. Παρακαλώ μην κάνετε μπάνιο μαζί του για να αποφύγετε τους υδρατμούς για να εξασφαλίσετε την αδιάβροχη επίδρασή του. Επίσης, μετά τη ρύθμιση του ρεπλικα ρολογιού, θυμηθείτε να επαναφέρετε την κεφαλή του ρολογιού και να το σφίξετε για να αποτρέψετε την είσοδο σκόνης ξανά.


Σας ευχαριστώ που διαβάζετε τόσο υπομονετικά. Xiaobian εδώ, σας ευχαριστώ πολύ, η παραπάνω ελπίδα να σας βοηθήσει "Λάο", αξίζει να μάθετε από, έχετε καλύτερες προτάσεις να σχολιάσετε, μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο. Τέλος, ο Σιαομπίαν σου είπε, το τραπέζι αγάπης είναι να το καταλάβεις, να το αγαπάς!