Ρολόι Replica Omega Seamaster 1948 Limited Εδιτιων

Το Omega είναι μια σχετικά δημοφιλής μάρκα ρολογιών και υπάρχουν πολλά στυλ ρολογιού. Σήμερα θα παρουσιάσω αυτό το αντίγραφο Omega Seamaster 1948. Η σειρά Omega Seamaster εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1948. Φέτος, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου 1948. Όταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες πραγματοποιήθηκαν ξανά στο Λονδίνο το 2012, μερικές δεκαετίες αργότερα, η Omega ξεκίνησε αυτή την ειδική έκδοση της σειράς Seamaster. Αυτό ονομάζουμε συνήθως την περιορισμένη έκδοση Omega 1948.

Αυτό το ρολόι Omega είναι το πρώτο ρολόι που χρησιμοποιεί το Liquidmetal ως υλικό εξωτερικού δακτυλίου, το οποίο ονομάζουμε υγρό μέταλλο. Μετά την περιορισμένη έκδοση του 1948, τα επόμενα χρόνια δεν θα υπάρχει ρολόι με εξωτερικό δακτύλιο υγρού μετάλλου. Γεννημένος, αυτή η ειδική έκδοση του 1948 έχει επίσης αποκοπεί από την κυκλοφορία της, και έχει έλλειψη ανεφοδιασμού, κάνοντας πολλά ξαδέλφια λυπημένα.

Μέχρι την πρόσφατη εμφάνιση του 232.90.46.21.03.001, η Omega άρχισε επίσημα να παράγει μαζικά ρολόγια με εξωτερικούς δακτυλίους υγρού μετάλλου και το υγρό μέταλλο εμφανίστηκε ξανά στο κοινό. Αυτή τη στιγμή, ένας μεγάλος αριθμός κατασκευαστών άρχισε να μιμείται και να αντιγράφει αυτό το ρολόι ρεπλίκα Omega, το οποίο είναι ο δημιουργός του εξωτερικού δακτυλίου υγρού μετάλλου, και αυτό το ρολόι Omega replica 1948 στους καλύτερους ιστοτόπους αντιγράφου μας είναι προς το παρόν ενημερωμένο στην τελευταία έκδοση. Είναι σπάνιο ότι αυτό το ρολόι Omega replica 1948 είναι αδιάβροχο έως 100 μέτρα και μπορεί να κολυμπήσει. Βαθμός.

Εκτός από τις ειδικές πτυχές αυτού του ρολογιού Omega replica, εκτός από τα παραπάνω, είναι επίσης το τελευταίο πυκνό μοντέλο πυθμένα στην αρχική σειρά Planet Ocean 600M. Το πιο όμορφο Cal. Οι 8500 κινήσεις στην ιστορία των Omega ήρθαν στη σκηνή. Ταυτόχρονα, το 1948 ήταν το τελευταίο ρολόι Omega που χρησιμοποίησε αντιμαγνητική τεχνολογία μαλακού σιδήρου. Μετά από αυτό, η αντι-μαγνητική τεχνολογία επικεντρώθηκε κυρίως στην επεξεργασία του ελατηρίου ισορροπίας και του σφιγκτήρα της κίνησης. Ένα τόσο ιδιαίτερο Omega 1948, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αντίγραφο πωλείται επίσης πολύ ζεστό.