Ρολόι Ροζ Χρυσού Τηλεοπτικής Σειράς Swiss Mido Helmsman, Φθηνα Ρολογια

Το Swiss Mido Watch κυκλοφόρησε ένα νέο ρολόι ροζ χρυσού της σειράς Helmsman, το οποίο συνδυάζει την ευγενή ροζ χρυσή λάμψη με έναν ζεστό καφέ τόνο που είναι απαλός σαν σοκολάτα, κάνοντάς το εξαιρετικά διαχρονικό και μοναδικό.  Η πλήρως αυτόματη κίνηση του 80’s80 του Caliber ερμηνεύει με ακρίβεια την τέχνη του χρόνου κάτω από την εξαίσια εμφάνισή του. Το νέο ρολόι της σειράς Helmsman TV από ροζ χρυσό όχι μόνο οδηγεί την τάση της μόδας με τον μοναδικό σχεδιασμό του αλλά δείχνει και τη γοητευτική του γοητεία. Αυτό το ρολόι δεν είναι απλώς ένα ρολόι.  είναι μια δήλωση στυλ και τάσης.

Η Swiss Mido ιδρύθηκε το 1918 και έχει ιστορία αιώνων. Το 1973, η μάρκα άντλησε για πρώτη φορά έμπνευση από το σχήμα των πρώιμων τηλεοράσεων και κυκλοφόρησε το πρώτο ρολόι της μάρκας σε σχήμα τηλεόρασης. Συνέχισε με αυτό το αισθητικό στοιχείο το 1980 και το 2000 και εισήγαγε νέα. Το 2023, το ελβετικό ρολόι Mido κληρονομεί την ουσία, συνδυάζοντας το κουτί σχήμα με στρογγυλεμένες γωνίες, ένα μοναδικό σχήμα που μοιάζει με ρετρό τηλεόραση και το εμβληματικό στοιχείο του ελβετικού ρολογιού Mido – το μεγάλο παράθυρο ημερολογίου, για να παρουσιάζει εξαιρετική ακρίβεια. , στιβαρό και ανθεκτικό ρολόι τηλεόρασης σειράς Helmsman. Το ρολόι της σειράς Helmsman TV ροζ χρυσό που λανσαρίστηκε αυτή τη φορά παρουσιάζει ένα κλασικό ρολόι με γοητευτικό χρώμα. Ένα σοκολατί καφέ λουράκι από καουτσούκ με κυρτές λεπτομέρειες ολοκληρώνει το συνολικό σχέδιο. Με νέα χρωματική αντιστοίχιση και εξαιρετική σχεδίαση, το ρολόι της σειράς Helmsman TV χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία και ανθεκτικά υλικά για να εξασφαλίσει σταθερή απόδοση, όπως η λευκή φωτεινή επίστρωση Super-LumiNova, η οποία μπορεί να εκπέμπει μπλε-πράσινο φως σε αμυδρά περιβάλλοντα για να εξασφαλίσει ακριβείς μετρήσεις. Το νέο ρολόι είναι επίσης εξοπλισμένο με πλήρως αυτόματη μηχανική κίνηση Caliber 80 και υψηλής τεχνολογίας υλικό-ελατήριο μαλλιών Nivachron, το οποίο παρέχει έως και 80 ώρες αποθήκευσης κινητικής ενέργειας και ερμηνεύει την αδιάκοπη επιδίωξη της μάρκας για εξαιρετική ακρίβεια με σταθερή και αξιόπιστη απόδοση. Συνδυάζοντας δύναμη και κομψότητα, είτε παθιασμένο είτε χαλαρό και ήρεμο, το ρολόι της σειράς Helmsman TV από ροζ χρυσό είναι ιδανικό για κάθε αξέχαστη στιγμή. Φθηνα ρολογια.

Αρμονία χρωμάτων, συναυλία στυλ

Το καντράν του ρολογιού της νέας σειράς Helmsman TV σε ροζ χρυσό είναι οριζόντια μερσερισμένο και γυαλισμένο, και το φως και η σκιά τρεμοπαίζουν, καθιστώντας το ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Το καντράν δείχνει ένα ντεγκραντέ εφέ από καφέ σοκολάτα σε μαύρο από το κέντρο προς την άκρη. Τα χρώματα δένουν αρμονικά και αντανακλούν τη γοητευτική λάμψη. Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει ότι το ρολόι μπορεί να εκπέμπει μπλε-πράσινο φως σε αμυδρά περιβάλλοντα, είτε ημέρα είτε νύχτα, διασφαλίζοντας ακριβείς μετρήσεις. Το μεγάλο παράθυρο του ημερολογίου υποδεικνύει την ένδειξη ημερομηνίας στο καντράν της ώρας, κάτι που είναι μεγαλειώδες και δύσκολο να αγνοηθεί. Αντηχώντας αυτό, η μερσερισμένη στεφάνη από ανοξείδωτο χάλυβα είναι επίσης διακοσμημένη με μια κουκκίδα ως σημείο αναφοράς το μεσημέρι.

 
Το ροζ χρυσό ρολόι της σειράς O’clocklmsman TV διαθέτει κάσα από ροζ επίχρυσο PVD από ανοξείδωτο ατσάλι, που έρχεται σε έντονη αντίθεση με το ντεγκραντέ καντράν και το καφέ σοκολάτα λαστιχένιο λουράκι. 

Εξαιρετική κίνηση, μηχανική κινητική ενέργεια

Μέσα από το διαφανές πίσω μέρος του ρολογιού της σειράς Helmsman TV από ροζ χρυσό, μπορείτε να παρατηρήσετε την λεπτώς σκαλισμένη πλήρως αυτόματη μηχανική κίνηση Caliber 80. Το αυτόματο ταλαντευόμενο βάρος είναι διακοσμημένο με κλασικούς κυματισμούς της Γενεύης και το λογότυπο MIDO. Το νέο ρολόι έχει αποθήκευση κινητικής ενέργειας έως και 80 ώρες και είναι εξοπλισμένο με ελατήριο μαλλιών Nivachron για βελτίωση της αντιμαγνητικής και της αντοχής σε κραδασμούς. Ερμηνεύει την ατελείωτη επιδίωξη εξαιρετικής ακρίβειας με σταθερή και αξιόπιστη απόδοση. Το τηλεοπτικό ρολόι της σειράς Helmsman επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την εξαιρετική του γοητεία με την σχολαστικά σχεδιασμένη αισθητική του και έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής.

Οι τόνοι του ροζ χρυσού έρχονται σε αντίθεση με το καφέ σοκολάτας, συνδυάζοντας εξαιρετική ακρίβεια και σταθερή απόδοση. Το νέο ροζ χρυσό ρολόι της νέας σειράς hMido της Swiss Mido ερμηνεύει εκ νέου την κλασική θήκη σε σχήμα τηλεόρασης με γοητευτικά, ζεστά χρώματα.