Ρολόγια ρεπλίκα Breitling Navitimer Automatic 41: Το καλύτερο δώρο Πρωτοχρονιάς

Γιατί τα ρολόγια Replica Breitling Navitimer Automatic 41 είναι το καλύτερο δώρο Πρωτοχρονιάς; Το νέο έτος 2022 είναι εδώ. Αυτές οι διακοπές είναι απαραίτητες για εμάς. Είναι επίσης μια μέρα για να μαζευτεί όλη η οικογένεια. Φυσικά, το πιο αναμενόμενο πράγμα σε αυτές τις γιορτές είναι να κάνετε δώρα ο ένας στον άλλο. Η έννοια των δώρων είναι συναρπαστική. Πολλοί φίλοι ρολογιών έχουν δώσει ρεπλίκα ρολόγια ως δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα τα τελευταία χρόνια. Φυσικά, η σειρά Replica Breitling Navitimer Automatic είναι η καλύτερη επιλογή.

Το Replica Breitling Navitimer Automatic συνδυάζει την κλασική ιστορική γοητεία με σύγχρονους μηχανισμούς ακριβείας, ειδικά τους παρακάτω (μοντέλο: A173263A1G1P1), τους πιο αναμενόμενους.

Αυτό το ρολόι Breitling Replica έχει διάμετρο 41 mm και πάχος 10 mm. Η αμφίδρομη περιστρεφόμενη στεφάνη είναι εξοπλισμένη με έναν κυκλικό ιπτάμενο κανόνα ολίσθησης, ο οποίος είναι πολύ αναγνωρίσιμος.

Η κορώνα με μοτίβο pit είναι χαραγμένη με το λογότυπο της μάρκας στο επάνω μέρος για εύκολο κράτημα και προσαρμογή. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα και γυαλισμένη και εξοπλισμένη με διπλής όψης αντιθαμβωτικό κυρτό καθρέφτη από κρύσταλλο ζαφείρι και βιδωτό πίσω κάλυμμα. Είναι αδιάβροχο έως και 30 μέτρα.

Το καντράν του ρολογιού είναι ασημί-λευκό, με μπλε δείκτες, δείκτες ώρας, κλειδιά και λογότυπο της μάρκας, φρέσκο ​​και μοντέρνο. Τα μπλε και λευκά χρώματα έχουν έντονη αντίθεση. Αν και οι πληροφορίες είναι πολλές, δεν είναι ακατάστατες, απλές και ευανάγνωστες. Οι δείκτες και οι δείκτες ώρας είναι επικαλυμμένοι με φθορίζον υλικό SuperLuminova, εξασφαλίζοντας εξαιρετική αναγνωσιμότητα ακόμη και στο σκοτάδι. Επιπλέον, υπάρχει παράθυρο ημερομηνίας στις 6 η ώρα.

Τα ρολόγια Breitling Replica είναι εξοπλισμένα με μηχανική κίνηση αυτοπεριέλιξης 17 τύπων, η οποία είναι βελτιωμένη από το ETA 2824-2, περιέχει 25 κοσμήματα, έχει συχνότητα 28.800 δονήσεων ανά ώρα (4 Hz), μπορεί να παρέχει αποθεματικό ισχύος 38 ωρών , και έχει περάσει με πιστοποίηση COSC από το Ελβετικό Επίσημο Παρατηρητήριο.

Το νέο Breitling Aviation Chronograph Automatic 41 διαθέτει μπλε δερμάτινο λουράκι αλιγάτορα με αγκράφα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Για να συνοψίσω:

Η Πρωτοχρονιά έφτασε, γι’ αυτό στείλτε τα αγαπημένα σας ρολόγια Breitling Replica ως πρωτοχρονιάτικο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Αυτό το μοναδικό δώρο δίνει ζεστασιά και αγάπη σε αυτές τις γιορτές! Οι ευλογίες της Πρωτοχρονιάς μπαίνουν σε δράση.