Ρολογια Rolex “Titanium Ghost King.”

Στις αρχές Νοεμβρίου (2022), ο Rolex ξεκίνησε μια νέα πρόκληση βαθιάς θάλασσας, δηλαδή την Deepsea Challenge, ένα μοντέλο 126067 και το σπάσιμο του ρεκόρ με αδιάβροχο βάθος 11.000 μέτρων, καθιστώντας τα ρολόγια κατάδυσης με το πιο βαθύ αδιάκριτο βάθος στον κόσμο των διάσημων ρολογιών. Επιπλέον, τα κελύφη τιτανίου ονομάζονται “Titanium Ghost King” μεταξύ των παικτών. Η δημόσια τιμή είναι 203200 γιουάν.

Αλλά ταυτόχρονα, το μέγεθος του “Titanium Ghost King” έφτασε σε εντυπωσιακό πάχος 50 mm και 23 mm, γεγονός που προκάλεσε επίσης ευρεία διαμάχη μεταξύ των παικτών.

Rolex “Titanium Ghost King” Deep-Sea Challenge 126067

Δεν είναι ασυνήθιστο να σπάσουμε το αρχείο καταδύσεων του “Titanium Ghost King” του Rolex.

Είναι λογικό ότι η πρόκληση βαθιάς θάλασσας “Titanium Ghost King” του Rolex και το Breaking the Record είναι καλό επειδή, στην ιστορία, ο ρολογια Rolex μπορεί ήδη να φτάσει σε αδιάβροχο βάθος άνω των 10.000 μέτρων. Ωστόσο, δεν υπάρχει μαζική παραγωγή ή τεχνικός πίνακας επαλήθευσης. Αυτοί είναι:

Το 1960, η μορφή επαλήθευσης τεχνολογίας Rolex Deep Sea με το υποβρύχιο ήταν 1.0916 μέτρα στο κάτω μέρος της τάφρου Mariana.

Το 1960, ο Rolex έπεσε στον πίνακα επαλήθευσης τεχνολογίας της Deep Sea του Mariana Trench.

Το 2012, η μορφή τεχνικής επαλήθευσης Rolex Deepsea Challenge, με την υποβρύχια, καταδύεται στα 10.908 μέτρα στο κάτω μέρος της τάφρου Mariana.

Το 2012, ο Rolex βυθίστηκε στον πίνακα επαλήθευσης τεχνολογίας Deepsea Challenge του Mariana Trench.

Μετά τη συσσώρευση δύο μεγάλων τεχνικών τεχνολογίας επιτραπέζιων τεχνολογιών για πάνω από 60 χρόνια, ο Rolex πέτυχε τελικά τη μαζική παραγωγή ενός αδιάβροχου βάθους 11.000 μέτρων και άρχισε να πωλεί. Αυτή είναι η σημερινή πρόκληση “Titanium Ghost King” Deep-Sea.

Το “Titanium Ghost King” είναι μια βαθιά πρόκληση της θάλασσας.

Rolex "Titanium Ghost King", γιατί μπορεί να φτάσει τα 11.000 μέτρα;

Η αδιάβροχη τεχνολογία της πρόκλησης βαθιάς θάλασσας του Rolex του Rolex είναι το σύστημα κλειδώματος Rolex Patent Ring Lock. Μπορούμε να δούμε ότι το σύστημα κλειδώματος του δακτυλίου λέξεων θα γραφτεί στο “Titanium Ghost King” και τη συμβατική έκδοση της επιφάνειας του δίσκου Deepsea.

Η βαθιά πρόκληση του Rolex, με κλειδαριά δαχτυλιδιών.

Η πρόκληση Deep-Sea Rolex, Luminous Effect

Το σύστημα κλειδώματος δακτυλίου είναι μια μοναδική αδιάβροχη δομή του Rolex. Ο καθρέφτης ζαφείρι του “Titanium Ghost King” έχει πάχος 9,5 mm. Το Sapphire Watch Lock στο “συμπιεσμένο χάλυβα δακτύλιο” (ο πίνακας γράφεται με τον εξωτερικό δακτύλιο του συστήματος κλειδώματος δακτυλίου, το οποίο είναι το “συμπιεσμένο χάλυβα δακτύλιο”) και χρησιμοποιεί το κάλυμμα του πυθμένα τιτανίου. Όταν ο καθρέφτης του Sapphire υποφέρει από κολοσσιαία πίεση νερού, η πίεση θα μεταδοθεί στο “πεπιεσμένο δακτύλιο χάλυβα” και στο κάλυμμα του πυθμένα του τιτανίου. Η αντίσταση πίεσης των “συμπιεσμένων δακτυλίων χάλυβα” είναι τρεις φορές αυτή του χάλυβα Rolex 904L. Το κάλυμμα βάσης τιτανίου έχει κάποια ελαστικότητα και μπορεί να παραμορφωθεί υπό πίεση. Οι δύο είναι κοινές για την επίλυση και την απελευθέρωση της πίεσης του νερού.

Δομή κλειδώματος δακτυλίου Rolex.

Εκτός από το σύστημα κλειδώματος δαχτυλιδιών, άλλα μέρη της πρόκλησης βαθιάς θάλασσας “Titanium Ghost King” είναι πανομοιότυπα με τη συμβατική θάλασσα Rolex και Deepsea. Υπάρχει μια αυτόματη βαλβίδα εκκένωσης στο πλάι της θήκης και το στέμμα είναι σφιχτά κλειδωμένο. Παρόλο που η επίσημη επισήμανση του “Titanium Ghost King” είναι 11.000 μέτρα αδιάβροχη, σύμφωνα με τη δοκιμασία πίεσης νερού Rolex και Comex, το πραγματικό αδιάβροχο του “Titanium Ghost King” μπορεί να φτάσει τα 13.750 μέτρα.

Μπορεί να φανεί ότι η πρόκληση βαθιάς θάλασσας του Rolex είναι πάχους 9,5 mm.

Γιατί το Rolex "Titanium Ghost King" χρησιμοποιεί ένα κέλυφος τιτανίου;

Λόγω της πρόκλησης βαθιάς θάλασσας “Titanium Ghost King”, είναι πολύ μεγάλη. Το μέγεθος έχει πάχος 50 mm και 23 mm. Εάν δεν χρησιμοποιείτε τιτάνιο, χρησιμοποιήστε το Steel Shell, το βάρος αυτού του πίνακα, ο καρπός των απλών ανθρώπων, πραγματικά “δεν μπορεί να το φορέσει”.

Το μέγεθος του “Titanium Ghost King” του Rolex είναι πολύ μεγάλο.

Η πρόκληση Deep-Sea “Titanium Ghost King” είναι ο πρώτος τύπος μαζικής παραγωγής και πώλησης ρολογιών κελύφους τιτανίου στην ιστορία του Rolex. Το τιτάνιο του Rolex ονομάζεται “RLX Titanium”. Παρόλο που ο “Titanium Ghost King” εξέθεσε επίσης την ύπαρξη του Yacht του κελύφους των 42 mm, 42 σκάφη κελύφους τιτανίου ήταν απλώς ένα “πειραματικό τραπέζι” και δεν απελευθερώθηκαν επίσημα.

Rolex’s 42mm Titanium Shell Yacht “Πίνακας Πειράματος”.

Εκτός από τα ελαφριά κελύφη τιτανίου, ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι υψηλή σκληρότητα. Ως εκ τούτου, η μέθοδος θεραπείας περίπτωσης “Titanium King” διαφέρει από τα τυπικά χάλυβα και το χρυσό κέλυφος Rolex μετά τη χρήση κελύφη τιτανίου. Ο στρατηγός Rolex είναι όλα γυαλισμένο από την πλευρά της υπόθεσης και το ζήτημα του “Titanium Ghost King” είναι βουρτσισμένο σε μεγάλες περιοχές και η πλευρά του θέματος είναι επίσης σχεδιασμένη, η οποία είναι πολύ σπάνια μεταξύ του Rolex. Ο λόγος είναι ότι η σκληρότητα του κελύφους τιτανίου είναι υψηλότερη από τα χάλυβα και τα χρυσά κελύφη και είναι δύσκολο να γυαλιστεί. Ως εκ τούτου, τα διαθέσιμα ρολόγια κελύφους τιτανίου βουρτσίζονται σε μεγάλες περιοχές. Αλλά μία από τις λεπτομέρειες είναι ότι ο Rolex γυαλίζει την άκρη της περίπτωσης του “Titanium Ghost King” και των ώμων του στέμματος, που αύξησαν την πολυπλοκότητα της υπόθεσης. Μερικοί πιστεύουν ότι η ικανοποιητική θεραπεία των κελυφών τιτανίου επιβεβαιώνει επίσης την ειδική κατάσταση του “Titanium Ghost King” από την πλευρά και τη χαμηλή απόδοση.

Μπορεί να φανεί ότι η πλευρά της θήκης είναι βουρτσισμένη και οι άκρες είναι γυαλισμένες. Η μεσαία κουκκίδα είναι μια αυτόματη βαλβίδα σειράς.

Από την άποψη της κίνησης, το “Titanium Ghost King” χρησιμοποιεί το νέο κίνημα της Rolex 32. Είναι 3230, 70 ώρες ισχύος χωρίς ημερολόγιο, έντονη παρατήρηση, καθημερινά σφάλματα+2/-2 δευτερόλεπτα. Το κίνημα Rolex 32, όλοι είναι εξοικειωμένοι και δεν θα πάω σε λεπτομέρειες εδώ.

Το κατώτατο εξώφυλλο της πρόκλησης βαθιάς θάλασσας “Titanium Ghost King” του Rolex γράφτηκε μεταξύ 1960 και 2012.

Μπορεί ο Rolex "Titanium Ghost King" να ονομάζεται βασιλιάς;

Ναι, αλλά μεταξύ των παικτών, υπάρχει διαμάχη.

Από την άποψη της απόδοσης, με 11.000 μέτρα αδιάβροχου βάθους, ο νούμερο ένα του κόσμου, δεν υπάρχει διαμάχη.

Ωστόσο, λόγω του Rolex “Titanium Ghost King” πρόκληση βαθιάς θάλασσας, το μέγεθος των 50 mm και το πάχος 23 mm έχουν ξεπεράσει το μέγεθος του κανονικού ρολογιού και υπάρχει διαμάχη μεταξύ των παικτών.

Η πρόκληση βαθιάς θάλασσας του “Titanium Ghost King” του Rolex είναι η επίδραση της έναρξης. Μπορεί να φανεί ότι είναι πολύ μεγάλο και πολύ παχύ.

Το ρολόι του Rolex ήταν πάντα κατάλληλο για να φορέσει ως εστίαση σχεδιασμού. Αποφύγετε να μιλάτε για το αρχείο καταγραφής, το φάντασμα νερού και το di tong. Ακόμη και το Rolex Ghost King Deepsea, 3900 μέτρα αδιάβροχης, ελέγχει το μέγεθος σε πάχους 44 mm και 17 mm και μπορεί να φορεθεί συνήθως. Το Rolex “Titanium Ghost King” έχει μήκος 50 mm και πλάτος 23 mm. Είπατε ότι θα μπορούσατε να το φορέσετε σκληρά, αλλά πρέπει να είστε πιο κατάλληλοι.

Rolex “Titanium Ghost King” Deep-Sea Challenge, το αποτέλεσμα της έναρξης.

Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Rolex ξεκίνησε την πρόκληση βαθιάς θάλασσας “Titanium Ghost King” για την καταπολέμηση του ωμέγα. Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η Omega ξεκίνησε 6000 μέτρα από τη θάλασσα και το θαλάσσιο σύμπαν. Εκείνη την εποχή, έγινε ο νούμερο ένα στον κόσμο με αδιάβροχο βάθος 6000 μέτρων. Τώρα μόλις οκτώ μήνες αργότερα, ο Rolex νίκησε τα 6000 μέτρα του Omega με το αδιάβροχο ρεκόρ της πρόκλησης βαθιάς θάλασσας “Titanium Ghost King”. Αλλά το ίδιο πρόβλημα είναι ότι το σύμπαν Omega Ocean είναι 6.000 μέτρα, και το μέγεθος ελέγχεται σε 45,5 mm και περισσότερο από 17 mm. Omega 6000 μέτρα, έχω δει επίσης όλες τις εκδόσεις και ξεκίνησα. Μπορώ να το φορέσω. Μερικοί παίκτες πιστεύουν ότι η ολοκληρωμένη απόδοση των 6000 μέτρων ωμέγα είναι ακόμα καλύτερη.

Rolex “Titanium Ghost King” Deep-Sea Challenge

Omega Sea Horse Marine Universe 6000 μέτρα, μοντέλο κελύφους τιτανίου.

Η πρόκληση βαθιάς θάλασσας του “Titanium Ghost King” του Rolex είναι ο νούμερο ένα στον κόσμο στον κόσμο. Αυτό είναι εντάξει, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Ελπίζω ότι ο Rolex και το Omega θα συνεχίσουν να “ηγεμονία” και να αναγκάσουν τις δύο πλευρές να κάνουν καλύτερα ρολόγια. Αυτό είναι πολύ πιο θαυμάσιο από την αλλαγή του “χρώματος του χρωμάτων” ετησίως.