Ρολογια Rolex Inlaid Gemstone Oyster Constant Week Week Calendar 36 Watch.

Ο Rolex παρουσίασε το τελευταίο αριστούργημα ρολογιών με υπέροχες επαγγελματικές δεξιότητες ωρολογοποιίας. Μεταξύ αυτών, το εβδομαδιαίο ημερολόγιο 36 (ημέρα 36) και η κυρία Datejust ξεκίνησε ένα νέο μοντέλο ενός ένθετου διαμαντιού.

Τα διαμάντια συμβολίζουν την αρχαιότητα και η γη έχει υποστεί δισεκατομμύρια χρόνια. Μετά από προσεκτική σκάλισμα, μπορεί να δείξει τη φυσική του γοητεία και να το κάνει φωτεινό. Οι μελετητές του Gem συνεργάζονται με τους τεχνίτες μωσαϊκών για να λάμψουν με διαμάντια. Οι μελετητές του Gem επιλέγουν προσεκτικά πολύτιμους λίθους και στη συνέχεια τους ενσωματώνουν μεμονωμένα στον επιλογέα, τον εξωτερικό δακτύλιο, την θήκη ή το λουράκι από ένθετα τεχνίτες. Το επίπεδο λειτουργίας ακριβείας είναι αδιανόητο. Μετά από λίγο καιρό, έχει μια εξαιρετική κληρονομιά. Το εβδομαδιαίο ημερολόγιο 36 και το κόσμημα που ένδειξαν γυναικεία ρούχα είναι εκατοντάδες ευαίσθητες επιχειρήσεις.

Η νέα σταθερά στρειδιών την εβδομάδα 36 (Oyster Perpetual Day-Date 36) επιλεγμένο χρωματικό σήμα ρολογιού και δερμάτινο λουρί κροκόδειλου. 18CT χρυσά μοντέλα με χρώμα κοραλλιών, μοντέλα λευκού χρυσού 18CT με τυρκουάζ μπλε και 18CT Eternal Rose Gold μοντέλα με κόκκινο κρασί. Η Diamond Decoration δίνει το κλασικό εβδομαδιαίο ημερολόγιο 36 ρολόγια που δείχνουν μια νέα εμφάνιση του ίδιου ματιού.

Η μεσαία θήκη, ο εξωτερικός δακτύλιος, ο επιλογέας και ο αρχηγός του κρατικού τύπου του νέου γυναικείου υφασμάτων τύπου στρειδιών (Oyster Perpetual Lady-datejust) ρολόγια με φωτεινή λάμψη στους λεπτούς καρπούς.

Ευγενής και κομψός

Το πρόσφατα ξεκίνησε τριών ενσωματωμένων Gem Oyster-Style Constanty Dynamic Weekly Dynamy Calendar 36 (Oyster Perpetual Day-Date 36) είναι πολύχρωμο και όμορφο. Τα τρία ρολόγια είναι μοντέλα χρυσού 18CT, μοντέλα λευκού χρυσού 18CT και 18CT Eternal Rose Gold στυλ, όλα τα ένθετα διαμάντια με εξαιρετικούς δερμάτινους ιμάντες.

Υπάρχουν 254 στρογγυλά διαμάντια και στις δύο πλευρές των αυτιών και των περιπτώσεων της νέας θήκης στρειδιών, και οι ώμοι των κορώνων είναι εκθαμβωτικοί. Πενήντα δύο στρογγυλά διαμάντια ένθετα στο εξωτερικό δακτύλιο, λάμπει, λάμπει. Ο επιλογέας είναι ένθετο με 450 διαμάντια, σήματα σμάλτου και ρωμαϊκή ψηφιακή VI και IX. 18CT Gold μοντέλο με ετικέτες ρολογιών κοραλλιογενών σμάλτου, μοντέλα λευκού χρυσού 18CT με τυρκουάζ μπλε σμάλτο ρολογιών σμάλτου και 18CT Eternal Rose Gold με σημάδια ρολογιού ερυθρού κρασιού. Το κομψό χρώμα σήμανσης ρολογιού συμπληρώνει το χρώμα του δερμάτινου ιμάντα κροκοδείλου που ταιριάζει με το ρολόι.

Το νέο ημερολόγιο της εβδομάδας 36 είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία ωρολογοποιίας που οδηγεί 3255 κινήσεις.

Όπως όλα τα ρολόγια Rolex, το εβδομαδιαίο ημερολόγιο του Oyster Constime-Moving Weekly 36 έχει λάβει μια εξαιρετική παρατήρηση της πιστοποίησης του ρολογιού ακριβείας, εξασφαλίζοντας ότι το μάτι μπορεί να εκτελέσει εξαιρετικά όταν φοράει.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του Rolex

Ο εβδομαδιαίος τύπος ημερολογίου που ξεκίνησε το 1956 δημιούργησε ένα προηγούμενο, το πρώτο στον κόσμο για να δημιουργήσει καμπύλη οθόνη Windows το μεσημέρι.

Τα ρολόγια ημερολογίου πλήρους απασχόλησης που γράφονται την εβδομάδα μπορεί να είναι ένα σημαντικό τεχνικό επίτευγμα της χρονιάς. Υπάρχουν 26 γλώσσες την εβδομάδα για να διαλέξετε. Τα εβδομαδιαία ρολόγια της σειράς ημερολογίων ρίχνονται μόνο 18ct χρυσό, 18CT White Gold, 18ct Eternal Rose Gold, ή 950 πλατίνα και άλλα πολύτιμα μέταλλα.
Πολλοί πολιτικοί, πρόεδροι και άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν φορέσει τον εβδομαδιαίο τύπο ημερολογίου. Αυτό το ρολόι είναι πολύ γνωστό, ειδικά το κεφάλι του -προληπτικό λουράκι, που δείχνει το απλό στυλ του ματιού. Το όνομα της ζώνης θυμίζει τη φθορά των προεξέχοντων στοιχείων του, καθιστώντας το ημερολόγιο τύπου Α πραγματικό “κεφάλι του κεφαλιού” χωρίς το δικαίωμά του.

Θήκη στρείδι

Η υπόθεση στρειδιών τύπου 36mm ημερολογίου είναι ένα στερεό και κομψό μοντέλο. Η μεσαία θήκη χυτεύεται με ένα στερεό χρυσό 18CT, 18CT λευκό χρυσό, ή 18ct Eternal Rose Gold. Οι ωρολογοποιοί του ρολογια Rolex σφίγγουν τις λεπτές λάκκους των κοιλοτήτων με τα ειδικά εργαλεία της μάρκας για να σφραγίσουν την υπόθεση, οπότε μόνο οι Watchmakers Rolex μπορούν να φτάσουν στο κίνημα. Το Dual Lock Crown Convel Crown έχει ένα διπλό αδιάβροχο σύστημα σφίγγωσε σταθερά την υπόθεση. Η επιφάνεια του καθρέφτη είναι κατασκευασμένη από μπλε κρύσταλλο, το οποίο δεν είναι εύκολο να ξύσει. Η αδιάβροχη θήκη στρειδιών του ρολογιού δίνεται η καλύτερη προστασία για κίνηση.

Τύπος 3255 σταθερά κίνητρα

Το νέο ημερολόγιο της εβδομάδας 36 είναι εξοπλισμένο με κίνηση 3255. Αυτή η νέα γενιά κίνησης ξεκίνησε το 2015. Είναι όλα τα ερευνητικά και η ανάπτυξη και η κατασκευή του Rolex. Ήταν εξοπλισμένο με αυτή τη σειρά ρολογιών το 2019. Η αυτόματη κίνηση της αλυσίδας έχει αποκτήσει διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, αντανακλώντας διεξοδικά την καινοτόμο τεχνολογία της Rolex και την κορυφαία τεχνολογία ωρολογοποιίας. Όσον αφορά την ακρίβεια και την αξιοπιστία, τα δυναμικά αποθέματα, το σεισμικό αντι-μαγνητικό και τη βολική χρήση, έχει βελτιωθεί περαιτέρω για να φτάσει στο καλό.

Οι κινήσεις 3255 είναι εξοπλισμένες με ένα σύστημα διαφυγής χρονιάς Rolex, το οποίο είναι αποτελεσματικό και αξιόπιστο. Αυτό το σύστημα διαφυγής είναι κατασκευασμένο από νικέλιο-φωσφορίτη και δεν διαταράσσεται από μαγνητικά πεδία. Η κίνηση είναι εξοπλισμένη με rolex κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μπλε parachrom πλάνα, κατασκευασμένα από μοναδικό καλλυντικό κράμα που χυτεύεται από Rolex. Η κατάσχεσή του είναι δέκα φορές υψηλότερη από αυτή των παραδοσιακών κασκόλ. Το ίχνος είναι επίσης εξοπλισμένο με τον κύκλο του Rolex Merchant για να διασφαλιστεί ότι η κίνηση μπορεί να λειτουργεί τακτικά οπουδήποτε. Η κατεύθυνση της κίνησης της δράσης είναι εξοπλισμένη με σχεδιασμό Rolex και με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συσκευής υψηλής απόδοσης Paraflex για τη βελτίωση της σεισμικής δύναμης της εκστρατείας.

Οι κινήσεις 3255 είναι εξοπλισμένες με ένα σταθερό αυτόματο στοιχείο επιβίβασης και η κίνηση χρησιμοποιείται ως κίνηση. Η εξαιρετική απόδοση του συστήματος δομής και διαφυγής του κιβωτίου ρολογιού αυξάνει το αποθεματικό ισχύος των 3255 κινήσεων σε περίπου 70 ώρες.

Εξαίρετος δερμάτινος ιμάντας

Το νέο ημερολόγιο της εβδομάδας 36 διαθέτει ένα εξαιρετικό δερμάτινο λουράκι κροκοδείλου και μια πόρπη από χρυσό πτυσσόμενο χρυσό με 61 στρογγυλά διαμάντια. Και τα τρία ρολόγια συνδυάζονται με ένα διαμάντι dial, το μοντέλο Gold 18CT με το Coral Strap, το μοντέλο White Gold 18CT με το τυρκουάζ μπλε ιμάντας, το 18CT Eternal Rose Gold με το κόκκινο κρασί, το χρώμα του ιμάντα και το ρολόι μικροκύμων ρολογιού σμάλτου με ρωμαϊκό αριθμό VI και τα χρώματα IX.

Πιστοποίηση Pixel Pixel Super Observatory Precision

Ακριβώς όπως όλα τα ρολόγια Rolex, το εβδομαδιαίο ημερολόγιο τύπου Oyster έλαβε επίσης την εξαιρετική παρατήρηση του παρατηρητηρίου που έθεσε ο Rolex το 2015. Αυτός ο μοναδικός τίτλος αποδεικνύει ότι κάθε μάτι έχει περάσει με επιτυχία μια σειρά δοκιμών στα εργαστήρια Rolex. Το ρολόι συναρμολογείται και η κίνηση είναι εγκατεστημένη στην περίπτωση για να εξασφαλιστεί ότι όταν η εμφάνιση φοριέται, μπορεί να εκτελέσει εξαιρετικά σε διάφορες πτυχές, όπως ακριβή, δυναμικά αποθέματα, στεγανοποίηση και αυτόματη αλυσίδα.

Το μέσο σφάλμα του εξαιρετικού ρολογιού ακριβείας του Rolex είναι εντός δύο δευτερολέπτων ημερησίως. Η ακρίβεια της επιδίωξης του Rolex είναι πολύ υψηλότερη από το πρότυπο ρολογιού ακριβείας (COSC) για την ακρίβεια πιστοποίησης (COSC) το ελβετικό επίσημο παρατηρητήριο.

Η πράσινη σφραγίδα συμβολίζει το ρολόι ακριβείας του παρατηρητηρίου overbacco. Κάθε ρολόι Rolex είναι συνδεδεμένο σε αυτή τη σφραγίδα και η πενταετής εγγύηση συνδέεται παγκοσμίως.