Ποια Είναι Η Εμφάνιση Και Η Κατασκευή Του Ρολογιού Ρεπλίκα Panerai Pam438;

Αυτό που σας φέρνω σήμερα είναι προς πώληση ρεπλίκα Panerai PAM00438. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά μειωμένο ρολόι υψηλής ποιότητας. Η κεραμική θήκη και ο κεραμικός ιμάντας είναι και οι δύο 1: 1 τέλεια αποκατάσταση και ολοκληρώνονται οι λεπτομέρειες του επιλογέα. Τέλειο, χαμηλών τόνων και ιδιοσυγκρασίας, και ανθεκτικό στην πτώση και το μηδέν, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το ρολόι Panerai ρεπλίκα!

Η θήκη αυτού του ρολογιού Panerai ρεπλίκα υιοθετεί μια πλήρη κεραμική θήκη, η οποία είναι αντίγραφο 1: 1 από γνήσιο, και η θήκη είναι ανθεκτική σε πτώσεις και γρατσουνιές, δεν υπάρχουν γρατσουνιές και η επιφάνεια του καθρέφτη είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές κρυστάλλους ζαφείρι άχρωμο αντι- αντανάκλαση επίστρωση γεμάτη διαπερατότητα. Οι ζυγαριές και οι δείκτες στο καντράν είναι γεμάτοι με φωτεινά υλικά, γεμάτα και δεν ξεχειλίζουν, οι ψηφιακές ζυγαριές είναι υπέροχες, δείχνοντας τέλεια το αυθεντικό αποτέλεσμα και υφή.

Το ημερολόγιο 3 ωρών του ρολογιού Panerai, η γραμματοσειρά εκτυπώνεται στο κέντρο, η γραμματοσειρά και το πάχος είναι σύμφωνα με το πρωτότυπο, ο επιλογέας 9 η ώρα, η κλίμακα εκτυπώνεται τακτοποιημένα και τέλεια, ο δείκτης τορπίλης είναι μικρός και εξαιρετικός, και το μήκος του δείκτη στο δίσκο είναι το ίδιο με το αυθεντικό. Η γραμματοσειρά εκτυπώνεται στο κέντρο και η γραμματοσειρά κάτω από τις 6 η ώρα εκτυπώνεται με το τόξο του καντράν.

Τα δόντια στο στέμμα γυαλίζονται τακτοποιημένα και το βάθος είναι συνεπές. Η καμπυλότητα των ωμάτων είναι τέλεια, σύμφωνη με το πρωτότυπο και συνδέεται στενά με τον ιμάντα. Αυτό το ρεπλίκα Panerai χρησιμοποιεί ένα κεραμικό λουράκι, το οποίο είναι τέλεια κατασκευασμένο. Αποκαθιστά το πρωτότυπο 1: 1 και παρουσιάζει τέλεια την αυθεντική υφή.

Το πτυσσόμενο αγκράφα του ρολογιού Panerai ρεπλίκα είναι πολύ λεπτό, και η γραμματοσειρά είναι χαραγμένη στο κέντρο. Τα γράμματα στο κάτω μέρος είναι χαραγμένα με καθαρή κίνηση. Η επιφάνεια του καθρέφτη είναι κρύσταλλος ζαφείρι. Η κίνηση είναι μια αυτόματη μηχανική κίνηση Shanghai 7750 P.9001. Η συνολική προσομοίωση της κίνησης είναι εξαιρετικά υψηλή και η λειτουργία είναι συνεπής με τον αυθεντικό, ακριβή και σταθερό χρόνο ταξιδιού. Και αυτό το ρεπλίκα Panerai έχει εξαιρετικά φωτεινό αποτέλεσμα, χωρίς διαφορά χρώματος μεταξύ του χρώματος και του αυθεντικού, χρησιμοποιώντας εισαγόμενα φωτεινά υλικά, διαρκείας φωτεινής.

Περίληψη: Αυτό το ρεπλίκα Panerai είναι τέλεια χαραγμένο τόσο στην εμφάνιση όσο και στο εσωτερικό. Μην το χάσετε αν σας αρέσει!