Οι Άντρες Πάντα Χρειάζονται Πιο Αξιοπρεπή Φθηνα Ρολογια Στα Κουτιά Αποθήκευσης Τους

Φορώντας ένα καλό ρολόι δεν μπορεί μόνο να διακοσμήσει την εξωτερική πρόσοψη μας αλλά και να αντικατοπτρίζει το γούστο και την κατάστασή μας τις περισσότερες φορές. Ωστόσο, όλα ήταν δύσκολα στην αρχή, και πολλοί φίλοι στην επιλογή των τραπεζών αντιμετώπισαν δυσκολίες. Σήμερα δεν θα μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες της χειροτεχνίας, ρίξτε μια ματιά στα οποία διάφορα φθηνα ρολογια είναι πιο ελκυστικά ή πιο ευέλικτα.

1. VS Panerai Pam00441

Τα ανδρικά ρολόγια δίνουν πρώτα προσοχή στην ατμόσφαιρα και την επιφάνεια εμπορικών σημάτων. Αυτό το Παμ441 στο κλασικό σχέδιο γέφυρας επιλέχθηκε. Ολόκληρη η κεραμική κεφαλή είναι διαφορετική από τη λεπτή δομή ρολογιών χάλυβα ή πολύτιμων μετάλλων, έχει 9επιπέδων σκληρότητα κάτω από τον πίνακα ζαφείρι, και είναι επίσης ένας πίνακας σάντουιτς πατεντών ευρεσιτεχνίας. Μετά από τη μεταφορά της αυτόματης μηχανικής κίνησης Ρ.9001, είναι περισσότερο σαν μια τίγρη με φτερά, και οι δύο θέσεις ταξιδεύουν σταθεροί. Η επιβολή είναι επαρκής, έτσι 441 μπορεί να ονομαστεί ένα εσωτερικό και εξωτερικό ρολόι επισκευής.

2. N εργοστάσιο Rolex φάντασμα νερού

Κανένα ρολόι δεν διατηρεί την αξία του καλύτερα από το Ρόλεξ Νερό Φάντασμα, και μιλάω για τα περισσότερα πράγματα, εκτός από το φετινό Ρόλεξ Πωλ Νιούμαν. Βασικά, στα γνωστά δημοφιλή φθηνα ρολογια, φάντασμα νερού, οδηγώντας σε μεγάλο βαθμό την τρέχουσα τάση ρολογιών, ο λόγος δεν είναι τίποτα άλλο παρά το αξιόπιστο σχέδιο στρειδιών και κινήσεις στη δύναμη. από την άλλη πλευρά, ρολόι κατάδυσης από επίσημο, ρολόι αναψυχής πιο ανθεκτικό, έτσι φορέστε την εμπειρία πιο αυθεντική.

3. ΖF Διεθνής σειρά Πορτογαλίας

Η IWC έχει μια φήμη ως “μηχανικός ρολογιών”. Η πορτογαλική σειρά επτά ημερών αλυσίδων που αναφέρεται σε αυτό το τεύχος θα πρέπει να είναι το αγαπημένο των περισσότερων ανθρώπων που παίζουν φθηνα ρολογια. Είτε πρόκειται για το παλιό κίνημα είτε για το τρέχον δυναμικό δυναμικό ρεύμα επτά ημερών είναι ο υψηλότερος σεβασμός των ρολογιών από τους σχεδιαστές αυτού του ρολογιού. Αριστερός και δεξιός σχεδιασμός ρολογιών ματιών για να αλλάξει την προηγούμενη παράδοση μισού ρολογιού δύο βελόνων, γνωστή ως ανδρικό ρολόι στην εμφάνιση του επιπέδου παιχνιδιού είναι πάρα πολύ.

4. Vs. Ωμέγα θαλάσσιος ίππος

Η αντίσταση των ρολογιών κατάδυσης σειράς μπορεί να αντιπροσωπεύει την τρέχουσα τάση εκτός από το στυλ φάντασμα νερού. Η παλιά έκδοση του τιμονιού 300 δεν είναι τόσο φωτεινή. η νέα κλήση 300 μέτρων με νέα υλικά και σχέδιο· ο δίσκος μαρκαρίζεται, μαρκαρίζεται το ρολόι στη χρήση του δίσκου σμάλτου μετά το χρώμα ροής, φέρνοντας την εκλεκτική εμπειρία ανάγνωσης. Η ενσωμάτωση της κίνησης Ωμέγα 8800 στην ομοαξονική κίνηση παρατηρητηρίων, με υψηλή μαγνητική προστασία και ένδειξη ημερολογίου, ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις σχεδιασμού του νέου περιφερειακού αλόγου.

5. N εργοστάσιο ROLEX Ditunna

Δεν μπορείς να χάσεις ένα ρολόι αν είναι ανδρικό ρολόι. Οι φίλοι ρολογιών για τη λειτουργία της διαφοροποιημένης ζήτησης είναι ατελείωτες, αρκεί η λογική συμπύκνωση στο σχέδιο φόρτωσης ρολογιών οποιασδήποτε διαδικασίας είναι κερασάκι στο κέικ. Αυτό το Κοσμομετρικό Διτόνα δεν ταιριάζει με την εμφάνισή του και είναι ένα από τα καλύτερα σε όλους τους χρονογράφους μονό-καρφί και μονό-διακόπτη. Η δομή του πιλοτικού τροχού είναι πιο σύνθετη από τις ευρέως χρησιμοποιούμενες συσκευές και η κίνηση χρησιμοποιείται για αυτό. Η άμεση ανατροφοδότηση και η ομαλή αίσθηση με το πάτημα του κουμπιού συγχρονισμού είναι άμεσα ελκυστική.

Η παραπάνω κατάταξη δεν είναι σε συγκεκριμένη σειρά. Αφού είδατε τόσα όμορφα ρολόγια, επιβεβαιώνεται ότι στο κουτί συλλογής λείπει ένα πιο κατάλληλο ρολόι;