Νέο Μηχανικό Ρολόι True Square “Colorful Gems”, Ρεπλίκα Ρολόγια

Τα τετράγωνα κεραμικά ρεπλίκα ρολόγια υψηλής τεχνολογίας της Rado είναι από καιρό γνωστά, με αντιπροσωπευτική τη σειρά True Square: κοίλο καντράν, έντονες γραμμές, μονοκόμματη κεραμική θήκη υψηλής τεχνολογίας από χύτευση με έγχυση, ελαφριά και μη ευκολοφόρετα και πολύ άνετα στη χρήση. Με τα βήματα του καλοκαιριού να πλησιάζουν αθόρυβα, το μηχανικό ρολόι True Square “Colorful Gems” έκανε ένα εκθαμβωτικό ντεμπούτο, το οποίο συγκεκριμενοποιεί τα πολύχρωμα στοιχεία. Συνεχίζει την κλασική ουσία της σειράς και κάνει τολμηρές καινοτομίες και ανακαλύψεις στη λεπτομέρεια, δίνοντας νέα ζωντάνια σε ολόκληρη τη σειρά.

Αστρικό φως στον καρπό

Στο απέραντο σύμπαν, ο κόσμος είναι πολύχρωμος σαν μια παλέτα και δεν είναι υπερβολή να περιγράψουμε το νέο μηχανικό ρολόι True Square «Colorful Gems» ως «μια ομάδα αστεριών που λάμπουν». Δώδεκα αστραφτεροί πολύτιμοι λίθοι είναι διάσπαρτοι στη γυαλισμένη λευκή κεραμική θήκη υψηλής τεχνολογίας, σαν αστέρια, και μια γιορτή χρωμάτων αρχίζει σταδιακά, συμβολίζοντας τη φιλοσοφία της απαλλαγής από τους περιορισμούς και της πραγματικής ελευθερίας. Γυρίστε απαλά τον καρπό σας και τα διαμάντια θα αστράφτουν με εκθαμβωτικό φως κάτω από το χάδι του φωτός, φέρνοντας ζωντάνια και καλή τύχη στον χρήστη, σαν να φωτίζεται ολόκληρος ο κόσμος.

Η εξαιρετική απόδοση του Jin Chen, του εκπροσώπου της μάρκας Rado Swiss Rado, έδωσε νέα ζωντάνια στη σειρά μηχανικών ρολογιών True Square “Colorful Gems”. Πολύχρωμοι πολύτιμοι λίθοι ρέουν ανάμεσα στους καρπούς της, ανθίζοντας από καλοκαιρινή ζωντάνια. Πολύτιμοι λίθοι διαφορετικών χρωμάτων αντιπροσωπεύουν επίσης τις πολλαπλές όψεις της ζωής και σχηματίζουν μια απίστευτη απήχηση με το πνεύμα του “αληθινού εαυτού” του Jin Chen για συνεχή πειραματισμό, αυτογνωσία και άρνηση να οριστεί με τα χρόνια.

Πολύχρωμη Αισθητική

Το καντράν του μηχανικού ρολογιού True Square “Colorful Gems” υιοθετεί ένα λευκό κάθετο βουρτσισμένο σχέδιο με λοξοτμήσεις από ρόδιο και οι έγχρωμοι δείκτες ώρας πολύτιμων λίθων είναι η τελευταία πινελιά, δίνοντας ζωντάνια σε αυτό το ρολόι. Κάθε πολύτιμος λίθος έχει γυαλιστεί προσεκτικά, με εξαιρετικά χρώματα και λαμπερή λάμψη, που απηχεί τέλεια τους κεντρικούς δείκτες ώρας και λεπτών σε χρώμα ρόδιου με πορτοκαλί φωτεινή επίστρωση Super-LumiNova, δείχνοντας τις μοναδικές γνώσεις της Rado για την αισθητική των χρωμάτων. Είτε πρόκειται για ένα δείπνο γεμάτο αστέρια είτε για μια δημιουργική έκθεση τέχνης, μπορεί να γίνει το έντονο επίκεντρο του καρπού και να τραβήξει την προσοχή όλων σιωπηλά.

Η ενσωματωμένη εξαιρετική αυτόματη μηχανική κίνηση Rado Swiss Rado R734 παρέχει στον χρήστη έως και 80 ώρες απόθεμα ισχύος. Εξοπλισμένο με αντιμαγνητικό ελατήριο μαλλιών Nivachron και περνώντας δοκιμές 5 θέσεων, μπορεί να εξασφαλίσει ακριβή χρόνο ταξιδιού σε όλα τα περιβάλλοντα. Η κίνηση είναι διακοσμημένη με μια γοητευτική στρογγυλή υφή κόκκων ρυζιού και η βάση κίνησης διακοσμημένη με ρίγες Geneva προσθέτει περαιτέρω στην ομορφιά της.

Με ανάλαφρη και ελεύθερη φόρμα και πολύχρωμη οπτική αισθητική, η άφιξη των «Colorful Treasures» φέρνει νέα ζωντάνια στη σειρά True Square. Θα συνεχίσει τη συνεπή ιδέα της σειράς True Square, θα συνεχίσει να προστατεύει κάθε ανεξάρτητη ψυχή και θα μεταλαμπαδεύει την πίστη της αληθινής ελευθερίας και της αυτοπεριορισμού σε κάθε απροσδιόριστη ζωή.