Με Τόσα Διάσημα Ρολόγια, Γιατί Το Rolex Replica Είναι Το Πιο «στιβαρό Και Ανθεκτικό»;

Αν ρωτήσετε τι εντύπωση μας έχει αφήσει η Rolex, εκτός από διάσημη, θα έπρεπε να είναι και ανθεκτική. Όλοι γνωρίζουν ότι το Rolex replica είναι καλής ποιότητας και δεν είναι επιρρεπές σε προβλήματα. Γιατί υπάρχουν τόσες πολλές αγαπημένες μάρκες ρολογιών; Όλοι φτιάχνουν ρολόγια, αλλά η Rolex είναι η μόνη της οποίας η ποιότητα είναι εξαιρετική και αναγνωρίζεται από τον κόσμο. Πολλοί λόγοι το καθορίζουν αυτό. Σήμερα, ας μιλήσουμε ένα προς ένα.

1. Η Rolex δεν κατασκευάζει περίπλοκα ρολόγια και οι λειτουργίες και τα στυλ αντιστοιχούν μία προς μία.

Η Rolex δεν έχει κατασκευάσει ποτέ ένα πραγματικό περίπλοκο ρολόι από την αρχαιότητα. Η Rolex δεν έχει κάνει ποτέ τις τρεις βασικές σύνθετες λειτουργίες της παραδοσιακής ελβετικής ωρολογοποιίας, του επαναλήπτη λεπτών, του tourbillon και του διαρκούς ημερολογίου. Παρόλο που ορισμένα δεδομένα δείχνουν ότι η Rolex replica έχει σχετικές πατέντες σε περίπλοκα ρολόγια, όπως ράβδους σύνδεσης και συσκευές σταθερής δύναμης, δεν έχει ακόμη τεθεί σε παραγωγή.

Το πιο περίπλοκο ρολόι στην ιστορία της Rolex είναι το ρολόι φάσης της σελήνης με πλήρες ημερολόγιο (Εβδομάδες, ημερολόγια, μήνες, φάσεις της σελήνης), το οποίο αντιπροσωπεύτηκε τη δεκαετία του 1950 από το 6062 και το 8171. Skywalker), το ετήσιο ημερολόγιο και χρονοδιάγραμμα, τίποτα περισσότερο. Κατά τα άλλα είναι «απλό τραπέζι». Υπάρχουν μόνο απλοί δείκτες ώρας, λεπτών και δευτερολέπτων ή προσθέστε ημερολόγιο, ρολόι κ.λπ. Όσο πιο περίπλοκο είναι το ρολόι, τόσο πιο εύκολο είναι να πάει στραβά. Ακόμα κι αν πρόκειται για φάση φεγγαριού 8 ακίδων Longines, οκτώ δείκτες, δύο παράθυρα και φάση φεγγαριού, όλα ενεργοποιούν τον επιλογέα. Το Rolex είναι απλό. Ένα ημερολόγιο, τα χέρια που τρίβονται, η καλέντουλα και το Rolex, δεν θα σας δώσουν αυτή την ευκαιρία.

Επιπλέον, κάθε σειρά Rolex replica εφαρμόζει αυστηρά μια ακολουθία που αντιστοιχεί σε μια επαγγελματική λειτουργία και δεν ξεφεύγει από τον κύκλο. Για παράδειγμα, ο Daytona είναι ένας έμπειρος χρονομέτρης, συνάρτηση της χρονομέτρησης και δεν υπάρχει επιπλέον ημερολόγιο. Το Greenwich είναι ένα ρολόι χρόνου δύο θέσεων, ένας δείκτης χρόνου δύο θέσεων και ένα ημερολόγιο. το περιοδικό είναι ένα επίσημο πολυτελές φόρεμα, απλώς ένα ημερολόγιο, τίποτα άλλο. Οι σχετικά απλές λειτουργίες αποτελούν το θεμέλιο της ανθεκτικότητας της Rolex.

2. Ενιαία δομή ρολογιού και μέθοδος παραγωγής.

Τα ρολόγια Rolex, τα οποία χρησιμοποιούν όλα την ίδια κατασκευή ρολογιού (εκτός από το Cellini), χρησιμοποιούν θήκη Oyster. Είτε πρόκειται για ρολόι καταδύσεων Submariner, ρολόγια χρονογράφος Dayton Daytona, επίσημο τύπο ημερολογίου ή εβδομαδιαίο ημερολόγιο. Η κύρια δομή του θέματος είναι η ίδια.

Η θήκη Oyster, η βασική δομή ενός ρολογιού Rolex, εφευρέθηκε το 1926 (μια τεχνολογία στην οποία η στεφάνη, η κορώνα και το κάτω κάλυμμα είναι όλα κλειδωμένα στη μεσαία θήκη). Το σχήμα θήκης Oyster του σύγχρονου Rolex replica καθιερώθηκε στις δεκαετίες του 1940 και του 1950. Σήμερα, πάνω από 70 χρόνια, δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική αλλαγή, μόνο τελειοποίηση. Όλα τα προβλήματα που έπρεπε να λυθούν έχουν λυθεί και τα ώριμα δεν μπορούν να είναι πιο ώριμα. Επιπλέον, η βασική δομή όλων των ρολογιών είναι η ίδια, επομένως είναι δύσκολο να το κάνετε να πάει στραβά.

Το Rolex παράγεται βιομηχανικά και οι περισσότερες διεργασίες ολοκληρώνονται από μηχανές. Η συναρμολόγηση του καντράν, η διάταξη κίνησης, κ.λπ., γίνονται όλα χειροκίνητα. Δεν υπάρχει πολλή χειροκίνητη συμμετοχή και δεν υπάρχει πολύ λεπτομερής και πολύπλοκη λείανση και συναρμολόγηση εξαρτημάτων (σύνθετα λειτουργικά μέρη κ.λπ.), γεγονός που μειώνει την πιθανότητα προβλημάτων.

3. Όλα τα εξαρτήματα είναι ιδιοπαραγόμενα και δεν εξαρτώνται από προμηθευτές.

Η Rolex είναι μία από τις λίγες μάρκες ρολογιών πολυτελείας “από πάνω προς τα κάτω” στον κόσμο των πολυτελών ρολογιών. Τι σημαίνει? Η Rolex replica ξεκινά από τη μεταλλουργία και τις πρώτες ύλες κατασκευής χάλυβα μέχρι τη θήκη, το καντράν, την κίνηση και το βραχιόλι. Ένα ρολόι ανεβοκατεβαίνει, από μέσα προς τα έξω, όλα παράγονται από μόνο του. Η Rolex διαθέτει ένα πλήρες σετ βιομηχανικών αλυσίδων. Όπως και η Rolex, υπάρχουν πολύ λίγες διάσημες μάρκες ρολογιών στον κόσμο των αγαπημένων ρολογιών που μπορούν να ελέγξουν την παραγωγή όλων των εξαρτημάτων από μόνες τους και να μην βασίζονται στον έξω κόσμο. Οι περισσότερες διάσημες μάρκες ρολογιών πρέπει να βασίζονται σε εξωτερικούς προμηθευτές για την παροχή εξαρτημάτων. Για παράδειγμα, πρέπει να αγοράσετε το καντράν από ένα συγκεκριμένο εργοστάσιο καντράν και το κίνημα από ένα εργοστάσιο κίνησης.

Η «ενσωμάτωση από πάνω προς τα κάτω» της Rolex είναι όλη δική της παραγωγή. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να ελέγχει την ποιότητα όλων των συνδέσμων και των στοιχείων χωρίς συμβιβασμούς. Ταυτόχρονα, μπορείτε να υποβάλετε τον ποιοτικό έλεγχο και τα πρότυπα ποιότητας. Για παράδειγμα, η αδιάβροχη δοκιμή των καταδυτικών ρολογιών Rolex είναι διαφορετική από αυτή των συνηθισμένων διάσημων εμπορικών σημάτων ρολογιών. Αναφέρεται ότι το αδιάβροχο του Rolex πρέπει να υποβληθεί σε δοκιμή πίεσης και δοκιμή σε φυσικό νερό για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει

y διήθηση υδρατμών. Από τα περίπου 1.000 Rolex replica που δοκιμάστηκαν, ένα θα αποτύχει. Για άλλες μάρκες ρολογιών, δεν υπάρχει τέτοια ένταση.

Ταυτόχρονα, όλοι είναι εξοικειωμένοι με το πρότυπο σούπερ παρατηρητηρίου της Rolex. Το πρότυπο είναι ένα σφάλμα +2/-2 δευτερόλεπτα την ημέρα. Είναι το υψηλότερο πρότυπο χρόνου ταξιδιού στον κόσμο των διάσημων ρολογιών και κανένα πρότυπο χρόνου ταξιδιού που δημοσιεύεται από καμία μάρκα δεν υπερβαίνει το Rolex Super Observatory.

4. Ο τρόπος λειτουργίας του θεμελίου.

Η Rolex δεν είναι εισηγμένη εταιρεία. Η Rolex ανήκει στο Ίδρυμα Hans Wilsdorf. Η επιχειρηματική μορφή του ιδρύματος έχει επίσης λεπτή και θετική επίδραση στην ποιότητα του ρολογιού. Οι περισσότερες από τις διάσημες μάρκες ρολογιών είναι εισηγμένες εταιρείες.

Η λειτουργία του ιδρύματος εμποδίζει τη Rolex να επηρεαστεί από τους μετόχους και τα βραχυπρόθεσμα συμφέροντα. Όπως μπορούμε να δούμε, η Rolex δεν θα πει ότι φέτος το tourbillon είναι διάσημο, και η Rolex replica μας θα βρει επίσης ένα tourbillon. Όλοι γνωρίζουν ότι η αντικατάσταση του Rolex είναι πολύ αργή, και ακόμη και σε 10 ή 20 χρόνια, γίνονται μόνο μικρές προσαρμογές και αλλαγές. Για παράδειγμα, ο πρώτος αυτόματος χρονογράφος κίνησης 4130 της Rolex, που κυκλοφόρησε το 2000, κυκλοφόρησε το Daytona 116520. Το Rolex Daytona 116500 που ιδρύθηκε το 2016 που είναι τώρα σε πώληση είναι απλώς μια αναβάθμιση σε κεραμικό δαχτυλίδι, η κίνηση κ.λπ. Σε άλλα μέρη, καμία αλλαγή. Αντίθετα, άλλες διάσημες μάρκες ρολογιών ενημερώνουν νέα μοντέλα δύο φορές το χρόνο ή λανσάρουν διάφορες ειδικές και περιορισμένες εκδόσεις.

Γιατί όντως υπάρχουν διάσημα ρολόγια με νέους «τζίρους». Για παράδειγμα, μια συγκεκριμένη μάρκα αντικατέστησε ένα ελατήριο μαλλιών από νέα υλικά και το προώθησε δυναμικά. Η αργή αλλαγή στυλ της Rolex δεν θα προκαλέσει ποιοτικά προβλήματα λόγω της εφαρμογής νέων διαδικασιών μεγάλης κλίμακας και νέων τεχνολογιών.

Οι παραπάνω τέσσερις σημαντικοί παράγοντες έχουν δημιουργήσει το «στιβαρό και ανθεκτικό» της Rolex. Αλλά χωρίζεται στα δύο. πίσω από το «στιβαρό και ανθεκτικό» είναι ότι το ρολόι είναι απόλυτα ικανοποιητικό, χωρίς εξαιρετικά τεχνικά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Επομένως, επιλέγοντας το «στιβαρό και ανθεκτικό» της Rolex ή επιλέγοντας τις πολύπλοκες λειτουργίες και την εξειδικευμένη κατασκευή άλλων διάσημων ρολογιών, διαφορετικοί παίκτες θα κάνουν διαφορετικές επιλογές.