Κυκλοφόρησε Το Νέο Ρολόι Piaget Polo, Replica Watches Greece

Αφού κυκλοφόρησε το δημοφιλές εξαιρετικά λεπτό ρολόι διαρκούς ημερολογίου, η κλασική σειρά Piaget Polo ερμηνεύει και πάλι έξοχα μια άλλη πολυπλοκότητα ρολογιού, παρουσιάζοντας ένα νέο ρολόι σε φωτεινό σμαραγδένιο πράσινο τόνο.

Ξεχωριστό στυλ

Οι λέξεις “Jewellers and Watchmakers since 1874” τυπώθηκαν πριν από πολλά χρόνια στα πιστοποιητικά του ρολογιού Piaget, συνοψίζοντας συνοπτικά τα μοναδικά του επιτεύγματα. Πριν από εκατόν πενήντα χρόνια, ο Piaget γεννήθηκε στο La Côte-Aux-Fées, βαθιά στην κοιλάδα Jura, το λίκνο της ελβετικής τέχνης ωρολογοποιίας. Το τολμηρό και πρωτοποριακό πνεύμα της ιδρυτικής οικογένειας έθεσε τα θεμέλια για τα ιδιαίτερα αισθητικά χαρακτηριστικά και την εξαιρετική φήμη της. Με την τεχνογνωσία του εξαιρετικά λεπτού σχεδιασμού, η Piaget έχει αναπτύξει μια σειρά από θρυλικές κινήσεις εγκατεστημένες σε ρολόγια κατασκευασμένα από λεπτά εξαρτήματα, ενώ παράλληλα ερμηνεύει έξυπνα τα υπέροχα χρώματα των διακοσμητικών πολύτιμων λίθων και την εξαιρετική χρυσή δεξιοτεχνία. Η σχολαστική δεξιοτεχνία εμποτίζεται στις εκλεκτές ωρολογοποιίες και κοσμήματα της Piaget και έργα κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Replica watches greece.

Ακριβής ρυθμός

Ο χρονογράφος της σειράς Piaget Polo επανασχεδιάστηκε το 2016 για να ευθυγραμμιστεί με τη σύγχρονη ωρολογοποιία, ενώ συνέχισε το κομψό και σπορ στυλ του πρώτου ρολογιού της σειράς Piaget Polo το 1979. Αυτό το ρολόι μαρτυρεί επίσης το πάθος του Piaget για σύνθετες λειτουργίες. Η τεχνική προέλευση του μπορεί να εντοπιστεί στις κινήσεις του χρονογράφου στο ρολόι Gouverneur τη δεκαετία του 1980 και στο ρολόι της σειράς Protocole XL και Upstream στις αρχές του 21ου αιώνα.

Χρονογράφος σειράς PIAGET Polo

Αυτή η νέα δουλειά υιοθετεί μια θήκη σε σχήμα μαξιλαριού με διάμετρο 42 mm. Διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα επικαλύπτονται αρμονικά μέσα στο στρογγυλεμένο περίγραμμα του σώματος, δείχνοντας μια γοητευτική αίσθηση στρωσίματος. Το ρολόι έχει κίνηση 1160P, η οποία οδηγεί με ακρίβεια τη σύνθετη λειτουργία του χρονογράφου. Το καντράν έχει μια μοναδική χρωματική σχεδίαση με αντίθεση, που ερμηνεύει μοναδικά τη δίχρωμη αισθητική του ρολογιού “Panda Plate” αλλά δεν χρησιμοποιεί τον κλασικό συνδυασμό καθαρού λευκού και μαύρου ματ. Αντίθετα, εισάγει ένα πιο ζεστό χρώμα, αναδεικνύοντας την τολμηρή και απεριόριστη δημιουργική εφευρετικότητα του Piaget. Ο ασύλληπτος συνδυασμός στυλ δημιουργεί μια ολοκαίνουργια οπτική εμπειρία.

Lucky Green

Το καντράν συνεχίζει τον κομψό μύθο του πρώτου ρολογιού της σειράς Piaget Polo το 1979, αναπαράγοντας το κλασικό σχέδιο διακόσμησης με χαρακτικό σε καλούπι. Οι εξαιρετικές οριζόντιες ρίγες συνδυάζονται με έναν πλούσιο σμαραγδένιο πράσινο τόνο, που δίνει ένα ζωντανό και εντυπωσιακό νέο νόημα στο καντράν στη ροή του φωτός φθορισμού.

Ο μοναδικός και γοητευτικός πράσινος τόνος αντηχεί έξυπνα το καταπράσινο των ελβετικών βουνών Jura, τη γενέτειρα του Piaget. Αυτό το χρώμα έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν στο ρολόι ημερολογίου PIAGET Polo Field και στο εξαιρετικά λεπτό ρολόι διαρκούς ημερολογίου PIAGET Polo με μια άλλη εμβληματική πολυπλοκότητα. Σε αντίθεση με το άλλο ρολόι “panda dial” με ροκ μπλε καντράν και λαστιχένιο λουράκι, το νέο ρολόι PIAGET Polo είναι εξοπλισμένο με ένα γυαλιστερό βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι. Από την πρώτη της εμφάνιση στις αρχές της δεκαετίας του 1980 έως την πιο πρόσφατη έκδοση που έχει υποστεί εξέλιξη και καινοτομία, η σειρά PIAGET Polo συνεχίζει να λάμπει με ζωντάνια, ερμηνεύοντας το πραγματικό νόημα του χρόνου με ποικίλη γοητεία και αλλαγές στον τρόπο ζωής.