Η BVLGARI Παρουσιάζει Το Νέο Ρεπλικα Ρολόι OCTO FINISSIMO ULTRA

Η BVLGARI κυκλοφόρησε το πιστοποιημένο ρολόι Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory, θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς στην προηγμένη μηχανική ωρολογοποιία. Αυτό το αριστούργημα που φέρει τρίποδο έχει πάχος μόνο 1,70 mm, ακόμη πιο λεπτό από ένα νόμισμα. Είναι ένα πρωτοποριακό έργο σε μηχανικά ρολόγια ανθεκτικά σε κραδασμούς και παρεμβολές μαγνητικού πεδίου και εξηγεί διεξοδικά το τολμηρό πνεύμα και την αποφασιστική επιδίωξη της πρωτοποριακής καινοτομίας της Bvlgari.

Εξαιρετικά λεπτό νέο βασίλειο

Με πάχος 1,70 mm, το ρολόι Bulgari Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory σημείωσε το ένατο εξαιρετικά λεπτό ρεκόρ ρολογιού, εισάγοντας ένα νέο πρότυπο για τη βιομηχανία ωρολογοποιίας. Το νέο ρολόι Octo Finissimo Ultra δεν είναι μόνο το λεπτότερο μηχανικό ρολόι που δημιουργήθηκε από την Bulgari αλλά επίσης αποτελεί σημείο αναφοράς για εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση για ρεπλικα ρολόγια ακριβείας πιστοποιημένα από το Ελβετικό Επίσημο Χρονόμετρο (COSC). Αυτό το έργο ορόσημο αντανακλά την εξαιρετική φιλοσοφία ωρολογοποιίας της Bulgari, καταδεικνύει τη σταθερή πίστη της μάρκας στην αμφισβήτηση των ορίων της παραδοσιακής εξαιρετικής ωρολογοποιίας και τον επαναπροσδιορισμό του σχεδιασμού ρολογιών, και δείχνει την ερμηνεία της βαθιάς χειροτεχνίας της κληρονομιάς της abilibbrand με σύγχρονες τεχνικές. Μεγάλη δύναμη. Το λεπτό σχήμα αυτού του ρολογιού γίνεται αμέσως αντιληπτό, αφήνοντας τους ανθρώπους με δέος και να σκέφτονται την καινοτόμο διαδικασία της μετατροπής τολμηρών ιδεών σε πραγματικότητα.

Το να θέσετε ένα νέο ρεκόρ για τις τσάντες υπερμάρκας της μάρκας είναι πρόκληση. Bulgari’s R&DBulgari’sds για να ξεπεραστούν διάφορα προβλήματα. Η πρώτη πρόκληση είναι η διασφάλιση της ανθεκτικότητας του ρολογιού, ενώ επιδιώκετε ένα εξαιρετικά λεπτό σχήμα. Ακολουθώντας την παραδοσιακή φιλοσοφία της ωρολογοποιίας, δεν θα είναι πλέον εγγυημένη η ανάπτυξη ενός μηχανικού ρολογιού που ανανεώνει το ρεκόρ υπερμάρκας της μάρκας. Ως εκ τούτου, η Bulgari έπρεπε να σπάσει τους κανόνες και να ξεκινήσει από το μηδέν.

Το 2022, η Bulgari θα κυκλοφορήσει το ρολόι Octo Finissimo Ultra με πάχος μόλις 1,80 mm. Αυτή είναι η αποκρυστάλλωση της έντονης μάρκας επωνυμίας της επωνυμίας. Αυτό το επίτευγμα ενίσχυσε το brand conBulgari’sndhe της Bulgari σε acbrand’suambitbrand’sachieve. Για το σκοπό αυτό, το R&DBulgari’s R&DBulgari’sntith Concepto της Bulgari (ειδικός στην ανάπτυξη πολύπλοκων μηχανικών συσκευών) θα δημιουργήσει ένα νέο, πιο λεπτό ρολόι. Ακριβώς όπως ένας σπρίντερ που θέλει να σημειώσει ένα νέο προσωπικό ρεκόρ, κάθε βήμα προόδου απαιτεί εκθετικές προσπάθειες. Ξεπέρασε και πάλι τον εαυτό του με βάση πρωτοποριακά επιτεύγματα, επιδεικνύοντας τη δύναμη του Bulgari, τη δύναμη του fiBulgari, innBulgari’s. Ο Antoine Pin, Διευθύνων Σύμβουλος της Bulgari’s WatBulgari’sment, δήλωσε: Το Bulgari’sgWatBulgari’sment’snt, th” OctBulgari’sment’snt, το “mR&DBulgari’snttches” δεν είναι μόνο ένα δύσκολο έργο αλλά παρέχει επίσης ένα ευρύ πεδίο για καινοτομία στο σχεδιασμό. Χώρος. Η γέννηση αυτού του νέου προϊόντος σηματοδοτεί την ένατη φορά που οι μηχανικοί, οι ωρολογοποιοί και οι σχεδιαστές μας αμφισβήτησαν τους νόμους της φυσικής και δημιούργησαν με επιτυχία ένα λεπτότερο και πιο περίπλοκο ρολόι. Αυτό καταδεικνύει την ικανότητα του Bulgari υπέρ του Bulgari. Το Bulgari’shproBulgari’sftsmanship έτσι αντανακλά το DNA της επωνυμίας μας για συνεχείς καινοτομίες. Τηρώντας το επιχειρηματικό πνεύμα, η Bulgari είναι αποφασισμένη να προχωρήσει και συνεχίζει να δημιουργεί αριστουργήματα που εκπλήσσουν τον κόσμο με την εξαίσια ωρολογοποιία της.

Η εξαίσια τέχνη της ωρολογοποιίας

Επειδή το ρολόι Octo Finissimo Ultra έχει σημειώσει ένα αξεπέραστο ρεκόρ μάρκας όσον αφορά την λεπτότητα κίνησης, το πιστοποιημένο ρολόι Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory μπορεί να παρουσιάσει μια ακόμη πιο λεπτή εμφάνιση βελτιστοποιώντας τον καθρέφτη από ζαφείρι και αναδημιουργώντας τη θήκη. Λεπτό εξωτερικό στυλ. Οι μηχανικοί της Bulgari προσπάθησαν υπομονετικά επανειλημμένα, μειώνοντας τελικά το πάχος του ρολογιού κατά 0,1 mm. Με σημαντικές ανακαλύψεις, το ρολόι σημείωσε και πάλι νέο ρεκόρ για τις τσάντες υπερμάρκας της μάρκας.

Το ρολόι υπερμάρκας της Ibrand, το πιστοποιημένο ρολόι Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory, χρησιμοποιεί το πίσω μέρος του ρολογιού ως κύρια πλακέτα, ενσωματώνοντας 170 εξαρτήματα της μάρκας χειροκίνητης επωνυμίας 180 της μάρκας. Ένα οπτικό σύστημα μέτρησης 1/10 micron ελέγχει αυστηρά αυτά τα εξαρτήματα για να εξασφαλίσει ακριβείς διαστάσεις, ωθώντας τις δεξιότητες ωρολογοποιίας ακριβείας σε υψηλότερο επίπεδο. Επιπλέον, για την πλήρη χρήση ολόκληρης της επιφάνειας του ρολογιού, έχουν σχεδιαστεί έξυπνα οι επιλογείς ωρών και λεπτών, ο μηχανισμός διαφυγής και η κάννη μεγάλου μεγέθους που εξασφαλίζει απόθεμα ισχύος 50 ωρών, σπάζοντας το κυκλικό σχήμα της παραδοσιακής στεφάνης και παρουσιάζοντας μοναδικό σχήμα περιγράμματος.

Πριν από δύο χρόνια, το ρολόι Octo Finissimo Ultra άνοιξε την πόρτα σε έναν νέο εικονικό και συνδεδεμένο κόσμο για τη σύγχρονη εξαιρετική ωρολογοποιία. Οι πελάτες μπορούν ακόμα να αποκτήσουν αυτό το ρολόι υποβάλλοντας μια συγκεκριμένη παραγγελία. Ο κωδικός QR που είναι χαραγμένος στον τροχό της καστάνιας έχει μετατραπεί σε μια μικροσκοπική μήτρα δεδομένων που περιέχει όλα τα σχετικά δεδομένα του ρολογιού, προσκαλώντας το ywatch’smbark σε ένα προσωπικό και αποκλειστικό ταξίδι εξερεύνησης της Bulgari. Περιηγώντας φωτογραφίες και βίντεο, οι χρήστες μπορούν να κατανοήσουν την επιδίωξη της Bulgari για τις εξαιρετικές δεξιότητες και την εφευρετικότητα της Bulgari’seBulgari του perBulgari του Octo Finissimo Ultra Swiss Official Chronometer Certified.

Η συσκευασία δώρου είναι επίσης απαραίτητο και απαραίτητο μέρος του ρολογιού. Η Bulgari κυκλοφόρησε ένα αποκλειστικό κουτί δώρου για το πιστοποιημένο ρολόι Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory, παρέχοντας στους ιδιοκτήτες ένα αναζωογονητικό σκηνικό και εμπειρία περιέλιξης. Οι χρήστες που ανυπομονούν να ξεπεράσουν την παραδοσιακή μέθοδο προσαρμογής μπορούν να τοποθετήσουν το ρολόι σε μια αποκλειστική συσκευασία δώρου εξοπλισμένη με ψηφιακή οθόνη, να ορίσουν την ώρα και να πατήσουν ένα κουμπί για να ξεκινήσει η διαδικασία ρύθμισης. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το ρολόι μπορεί να ολοκληρώσει τις λειτουργίες ρύθμισης του χρόνου και περιέλιξης και η ακρίβεια ολόκληρης της λειτουργίας είναι αρκετά εξαιρετική, όπως ακριβώς και με έναν «οικιακό φύλακα».

Το Octo “pianissimo Ult” and S” είναι ένα επίσημο ρολόι με πιστοποίηση παρατηρητηρίου (104081) που μπορεί να χαρακτηριστεί αριστούργημα ορόσημο στην ιστορία της ωρολογοποιίας. Είκοσι κομμάτια θα εκδοθούν ειδικά.

Ο κ. Jean-Christophe Babin, Διευθύνων Σύμβουλος της Bulgari, δήλωσε: Το ρολόι με πιστοποίηση ιστορίας “The Octo Fin” ssimo Ultra Swiss O” Facial Obser σπάει με επιτυχία τα δεσμά των νόμων της φυσικής και, το πιο σημαντικό, είναι εξαιρετικά κατασκευασμένο. Η πνευματική δύναμη και η βαθιά χροιά που περιέχονται στη μοναδική μηχανική δομή ερμηνεύουν πλήρως την ουσία της μάρκας Bulgari, η οποία μας κάνει περήφανους να αναζητούμε συνεχώς καινοτομίες, να απελευθερώνουμε τη δημιουργικότητά μας και να επιδιώκουμε πιο εξαιρετική, αξιόπιστη ποιότητα, ισχυρές επιδόσεις και κομψό στυλ. , αυτή είναι μια ανεξάντλητη κινητήρια δύναμη για να προχωρήσουμε».

Bulgari”OCTO FINISSIMO ULTR” πλατινένιο wa “ch

Η θήκη, το καντράν και το βραχιόλι της σειράς Octo Finissimo είναι όλα κατασκευασμένα από εξαιρετικά ελαφρύ τιτάνιο. Αυτό έχει γίνει το εμβληματικό αισθητικό χαρακτηριστικό της σειράς και τη βοήθησε να συνεχίσει να ανανεώνει τα διεθνή βραβεία ssrecorbrand’ sltra-thinnwatbrand’ sirecorbrand’ sltra-thinternational International Awards σε δώδεκα χρόνια.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου ρολογιού Octo Finissimo Ultra από τιτάνιο το 2022, η Bulgari έφτασε για άλλη μια φορά στο απόγειό της και ερμήνευσε ξανά το ρολόι Octo Finissimo Ultra σε πλατίνα. Λόγω της πλατίνας και του πάχους της, που απαιτεί τη δημιουργία λεπτών διαστάσεων, είναι αυτονόητο ότι αυτό το πολύτιμο μέταλλο είναι πολύπλοκο στην κατασκευή και την επεξεργασία.

Το νέο ρολόι πλατίνας Octo Finissimo Ultra είναι κατασκευασμένο από πλατίνα 950. Η μεσαία θήκη και η στεφάνη είναι φινιρισμένα με σατέν, γυαλισμένο και αμμοβολή, και η πλάτη της θήκης (mainboard) είναι κατασκευασμένη από καρβίδιο βολφραμίου. Το βραχιόλι είναι επίσης κατασκευασμένο από πλατίνα και έχει φινίρισμα και γυαλισμένο με σατέν. Το ενσωματωμένο κούμπωμα είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο για εξασφάλιση αξιοπιστίας (δοκιμασμένο 5.000 φορές). Επιπλέον, το νέο ρολόι είναι εξοπλισμένο με το self-brand 180 moves της μάρκας. Το Ls του ρολογιού της μάρκας είναι μόνο 1,80 mm, μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία μεταξύ των ρολογιών από πλατίνα.

Το πλατινένιο ρολόι Octo Finissimo Ultra (103832) θα παραχθεί σε ειδική έκδοση 20 τεμαχίων.