Η καλύτερη εποχή για να φορέσετε ένα ρολόι Breitling ρεπλίκα την άνοιξη

Όταν τα λουλούδια ανθίζουν την άνοιξη, είναι επιτακτική ανάγκη να φορέσετε ένα ρεπλίκα ρολόι που ανήκει στην καρδιά σας! Γιατί είναι καλύτερο να φοράτε ένα ρολόι τύπου Breitling την άνοιξη;

Επειδή τα ρολόγια ρέπλικα Breitling έχουν απλή εμφάνιση και πλούσιες συνδηλώσεις. Συγκεκριμένα, η σειρά Breitling marine Culture έχει μοναδικό στυλ και σκληρό ταμπεραμέντο.

Το αντίγραφο της σειράς ρολογιών Breitling Superocean Heritage κληρονομήθηκε από το σχεδιασμό πρώιμης γενιάς το 1957. Αυτό το ρολόι-ρεπλίκ συνεχίζει την ουσία της σειράς στην εμφάνιση 3/ Η κλίμακα 6/9/12 o’clock υιοθετεί ένα κυκλικό φωτεινό σχέδιο και την κλίμακα δείκτη υιοθετεί ένα σχέδιο αντίστροφου βέλους, το οποίο είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο.

Η διάμετρος του νέου ρεπλίκα ρολογιού είναι 42 χλστ., περισσότερο συμβατή με τη σύγχρονη αισθητική. Η μονόδρομη στεφάνη με καστάνια και το αδιάβροχο ελαστικό λουρί είναι όμορφα και πρακτικά. Ο συνδυασμός μπλε καντράν και κόκκινου χρυσού 18 καρατίων είναι πολύ εντυπωσιακός και ο τολμηρός χρωματικός σχεδιασμός είναι αυτό που θέλουν οι λάτρεις των ρολογιών.

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να αγοράσουν ένα ρολόι ρεπλίκα με το οποίο είναι ικανοποιημένοι. Οι γυναίκες λατρεύουν την εμφάνιση, οι άνδρες μιλούν για την τεχνολογία και η εύρεση του αντίγραφου Breitling είναι ένα σημαντικό γεγονός με το οποίο όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Το νέο superocean heritage II του Breitling διατίθεται σε διάφορα μεγέθη. Η αίσθηση του Breitling να παρακολουθεί φίλους είναι πέρα ​​από τις αρχικές προσδοκίες όλων. Η διαμόρφωση και η απόδοσή του με κάνουν να νιώθω ότι αξίζει τα λεφτά του.

Η πρώτη αναβάθμιση της νέας θαλάσσιας κουλτούρας Breitling είναι η στεφάνη. Η νέα ναυτική κουλτούρα χρησιμοποιεί ένα κεραμικό πλαίσιο αντί για το προηγούμενο πλαίσιο αλουμινίου. Το κεραμικό πλαίσιο είναι πολύ φαρδύ, με μια φωτεινή κουκκίδα τα μεσάνυχτα στο κεραμικό πλαίσιο και μια κοκκώδη ματ ζυγαριά στο υπόλοιπο. Ο γυαλισμένος και φωτεινός κεραμικός δακτύλιος σχηματίζει επίσης ένα ανοιχτόχρωμο και σκούρο εφέ με την επίπεδη κλίμακα.

Η επιφάνεια του νέου αντιγράφου της θαλάσσιας κουλτούρας Breitling είναι επίσης υπέροχη. Υπάρχει μια ωραία διακόσμηση με μοτίβο ήλιου στο μπλε πιάτο. Στο φως, θα υπάρχει ένα φαινόμενο ακτινοβολίας.

Το αντίγραφο ρολόι Breitling χρησιμοποιεί γυαλισμένους δείκτες ώρας σε σχήμα ράβδου. Στο τέλος του δείκτη ώρας, υπάρχουν φωτεινές κουκκίδες, εκ των οποίων οι θέσεις 12, 3, 6 και 9 είναι ψηφιακές κλίμακες. Μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι πάνω από το καντράν, η νέα θαλάσσια κουλτούρα χρησιμοποιεί το νέο λογότυπο B-word της Breitling χωρίς φτερά.

Όπως είπαμε προηγουμένως, όλα τα αντίγραφα των ρολογιών Breitling και τα ρετρό μοντέλα που έχουν συνεχιστεί στην ιστορία της Breitling, όπως ο χρονογράφος αεροσκαφών NAVITIMER, marine Culture, θα χρησιμοποιούν το ρετρό λογότυπο B. Ταυτόχρονα, πιο μοντέρνα ρολόγια, όπως τα Avengers, υπερωκεάνια κληρονομιά, συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το λογότυπο της πτέρυγας.

Συμπερασματικά:

Φορώντας ένα κλασικό ρολόι ρεπλίκα Breitling, ελάτε σε μια ταξιδιωτική περιοδεία την άνοιξη της ανάκαμψης όλων των πραγμάτων, που μπορεί να δείξει τη μοναδική αισθητική και το γούστο σας και να απολαύσετε το απεριόριστο παιχνίδι.