Αξίζει Να Αγοράσετε Τα Ρολόγια Ρεπλίκα Longines Record;

Πρόσφατα, πολλοί άνθρωποι με συμβουλεύτηκαν για το ρεπλίκα ρεκόρ Longines Record. Στη συζήτηση, ανέφερα ότι η ποιότητα του Longines Record στα κορυφαία ρεπλίκα ρολόγια είναι καλή. Αξίζει να αγοράσετε; Λοιπόν, εδώ θα σας δώσω μια λεπτομερή εξήγηση των ρεπλίκων ρεκόρ Longines Record από διάφορες πτυχές. Ελπίζω να βοηθήσω όλους.

Για τα αυθεντικά Longines, αυτή η σειρά Longines Record εξακολουθεί να είναι viral και είναι επίσης μοντέρνα στο ρολόι. Το καθαρό λευκό καντράν με τα μπλε χέρια από ανοξείδωτο ατσάλι το καθιστά εύκολο να το διαβάσετε με μια ματιά, καθαρό αλλά όχι απλό. Παρακάτω, αρχίζουμε να βλέπουμε επίσημα τα ρεπλίκα Longines Record:

Πρώτα απ ‘όλα, ρίξτε μια ματιά στη συνολική εμφάνιση της σειράς ρεκόρ ρεκόρ Longines. Το καντράν αυτού του ρολογιού ρεπλίκα Longines έχει καθαρή υφή, το πάχος της κλίμακας και η θέση είναι εντάξει και είναι πολύ τρισδιάστατο. Η επίστρωση υψηλής ευκρίνειας στον καθρέφτη καθιστά την ανάγνωση πιο βολική.

Οι κλίμακες στο καντράν των ρεπλίκων Longines είναι πολύ υφής. Τα 12 ρωμαϊκά επίπεδα είναι εξειδικευμένα και σύμφωνα με το πρωτότυπο. Το λογότυπο της μάρκας Longines είναι επίσης πολύ τρισδιάστατο. Η ποιότητα του ημερολογίου στο καντράν είναι επίσης πολύ σχολαστική.

Ολόκληρη η θήκη είναι ένα λεπτό τόξο με απλό και κομψό σχεδιασμό. Οι λεπτομέρειες του λογότυπου της κεφαλής είναι τόσο ευαίσθητες και τρισδιάστατες όσο οι γνήσιες, και οι πλευρές γυαλίζονται με μια διαδικασία βουρτσίσματος. Όσον αφορά την κίνηση, το Longines αυθεντικό αυτό το κίνημα χρησιμοποιεί την ουσιαστική βελτίωση στιλβωτικής κίνησης eta2892. Αυτό το ρεπλίκα Longines χρησιμοποιεί το Seagull 2892 τροποποιημένο Longines L888.4 κίνηση. Η δομή των δύο αλλαγών είναι η ίδια. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ της αίσθησης και του χρόνου περιέλιξης, ο βαθμός προσομοίωσης της κίνησης είναι επίσης πολύ υψηλός, ο χρόνος ταξιδιού είναι σταθερός και το ημερήσιο σφάλμα είναι μικρό.

Το λουρί είναι το ίδιο με το γνήσιο. Είναι κατασκευασμένο από εισαγόμενο ανοξείδωτο χάλυβα 316L, το οποίο έχει γυαλιστεί και βουρτσιστεί. Οι λεπτομέρειες αντιμετωπίζονται καλά. Ταυτόχρονα, μπορούμε να δούμε ότι το LOGO κλεψύδρα Longines με σφραγίδα στην πόρπη της ουράς αυτού του ρολογιού ρεπλίκα Longines είναι πολύχρωμο. Επίσης, το βραχιόλι συνδέεται με ένα τρίπλευρο κούμπωμα ασφαλείας και διαθέτει μηχανισμό ανοίγματος ώθησης. Είναι πολύ βολικό να προστατέψετε το ρολόι ανάμεσα στον καρπό και να το αποτρέψετε από το να γλιστρήσει γρήγορα.

Ταυτόχρονα, λέγεται ότι τα ρολόγια ελβετικών ρεκόρ Longines Record έχουν πολλές επιλογές για να παρακολουθήσουν φίλους, όπως μοντέλα ζωνών, κελύφη από ροζ χρυσό και άλλες επιλογές. Υπάρχει πάντα ένα στυλ που σας αρέσει περισσότερο.

Περίληψη: Όποιος γνωρίζει τα ρολόγια ρεπλίκα Longines γνωρίζει ότι το Longines είναι περισσότερο γνωστό για τη σειρά Longines Master και αυτή τη φορά το αντίγραφο ρεκόρ Longines είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το μέγεθος των 40 mm είναι επίσης σύμφωνο με το μέγεθος του καρπού των περισσότερων Κινέζων. Ο ημισφαιρικός καθρέφτης ζαφείρι και το κέλυφος τόξου δείχνουν την κομψότητα και την ωριμότητα πολύ καλά.