Αντίγραφο Richard Mille True Tourbillon Mechanical Watch RM53-01 New Blue Βερσιόν

Ρεπλίκα Richard Mille True Turbillon μηχανικό ρολόι RM53-01 νέα μπλε έκδοση. Παρακολουθήστε φίλους που τους αρέσουν τα ρολόγια ρεπλίκα tourbillon αξίζουν προσοχή!

Αυτό το ρολόι ρεπλίκα Richard Mille RM53-01 χρησιμοποιεί μια γεμάτη θήκη από ανθρακονήματα + αληθινή καρδιά turbillon, γνωστή ως το “έκτο στοιχείο Lamborghini” στον κόσμο του αντιγράφου και είναι εξοπλισμένη με μια ανθεκτική θήκη από ανθρακονήματα TPT (η καλύτερη στη συγκόλληση άνθρακα) , συν τεχνολογία κατεργασίας CNC υψηλής ακρίβειας.

Αυτό το ρεπλίκα Richard Mille λύνει τα προβλήματα της συνηθισμένης έκδοσης της αγοράς, όπως «η ραφή δεν είναι υψηλή, υπάρχουν κενά, η υφή δεν είναι καθαρή και η υφή είναι κακή». Το αιωρούμενο χαλύβδινο καλώδιο της σταθερής κίνησης, η μοναδική λάμψη των ινών άνθρακα TPT και οι αιχμηρές γραμμές θήκης τονίζουν την υφή που διαφέρει από το μικρό εργοστάσιο στην αγορά. Το συγκεκριμένο σημείο πώλησης αυτού του ρολογιού ρεπλίκα Richard Mille μπορεί να συνοψιστεί ως “έξι υψηλά στοιχεία”:

1. Κίνηση υψηλής ακρίβειας turbillon, υψηλής ποιότητας και σταθερή.

2. Υψηλή ραφή – το στόμα, το κέλυφος και το κάτω κάλυμμα είναι σφιχτά και χωρίς ραφή.

3. Υψηλή μείωση-95% μείωση της αρχικής δομής, ένα προς ένα μέγεθος (43X49X16mm).

4. θήκη από ανθρακονήματα υψηλής αντοχής στον σεισμό-TPT, ανθεκτική υφή και υφή ·

5. η υψηλή αντοχή-ο φακός χρησιμοποιεί ανθεκτικό σε γρατσουνιές ζαφείρι + πολυαιθυλένιο με ανθεκτική στην έκρηξη μεμβράνη, μπορεί να αντέξει σε ισχυρές κρούσεις.

6. η υψηλή εμφάνιση – το δροσερό σχήμα είναι γεμάτο. Το δροσερό μπλε φέρνει μια πινελιά αναψυχής στο ζεστό καλοκαίρι.

Αυτό το ρεπλίκα Ρίτσαρντ Μίλ ανδρών 53-01 RM φτιάχνεται για το turbillon high-end. Το αξίζεις.