Έκθεση “Flying Tourbillon” Master Replica Watches

Από τον Μάρτιο του 2023, το Glashütte Original, ένα γερμανικό εμπορικό σήμα ωρολογοποιίας που προέρχεται από το 1845, θα ανοίξει την έκθεση “Flying Tourbillon” Master Watch στο πρόσφατα ανοιχτό κατάστημα SKP του Chengdu και θα πραγματοποιήσει διαδοχικά εκθέσεις στο Xi’an και το Πεκίνο. Που πραγματοποιήθηκαν στα καταστήματα στο Πεκίνο, στο Zhengzhou, στη Σαγκάη και σε άλλα μέρη, οδηγώντας τους γνώστες του High-end Watch να εκτιμήσουν και να διερευνήσουν τη γοητεία της παρακολούθησης της ακρίβειας Saxon, να αποτίσουν φόρο τιμής στην εξαιρετική παράδοση ωρολογοποιίας και

Το παραδοσιακό ρολόι Tourbillon αντιπροσώπευε πάντα το επίπεδο υψηλής ακρίβειας και πολυπλοκότητας στη διαδικασία κατασκευής μηχανικών παρακολούθησης λόγω του εξαίσια σχεδιασμού, της περίπλοκης παραγωγής και της αισθητικής και της καλλιτεχνικής αίσθησης – ένα σημαντικό σύμβολο της τεχνικής κατάστασης του εργοστασίου παρακολούθησης. Το 1920, ο Alfred Helwig, ένας κύριος ωρολογοποιός από το Glashütte, ανέπτυξε το εποχικό «Flying Tourbillon». Σε αντίθεση με το παραδοσιακό σταθερό tourbillon διπλής όψης, το Tourbillon που σχεδιάστηκε από τον Helwig τοποθετείται μόνο στο κάτω μέρος, έτσι ώστε το Tourbillon να φαίνεται σαν να είναι “πετάει” στο κλουβί γεμάτο κομψότητα. Για περισσότερα από 100 χρόνια, το Glashütte Original έχει καινοτομήσει και παράγει πολλά όμορφα ρητά ρολόγια “Flying Tourbillon” με βάση την κληρονομιά της παράδοσης και την άσκηση της έννοιας της αξίας της μάρκας “περήφανος για την πρωτοτυπία”.

Αποτυγχάνετε φόρο τιμής στον πλοίαρχο, εξοικονομήστε χρόνο.

Glashütte Original Alfred Helwig Tourbillon 1920 Alfred Helwig 1920 Tourbillon Watch-Limited Edition Watch, με βάση το κλασικό βλέμμα που δημιουργήθηκε από κοινού από τον Helwig και τους μαθητές του στο σχολείο Watchmaking του Glashütte στη Γερμανία. Για έμπνευση, ο σχεδιασμός είναι κλασικός και κομψός, περιορίζεται σε 25 κομμάτια παγκοσμίως.

Το ρολόι υιοθετεί εξελιγμένη προηγμένη τεχνολογία και εξαιρετική χειροτεχνία. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ροζ χρυσό και ο επιλογέας είναι κατασκευασμένος από καθαρό χρυσό, στη συνέχεια επεξεργάζεται με παγωμένο ασημένιο επιμετάλλωση. Ο δακτύλιος της τροχιακής κλίμακας, τα εξαιρετικά χέρια σε σχήμα ράβδων από τριαντάφυλλο και οι δείκτες με ένθετη ώρα δίνουν στο ρολόι μια κομψή και κλασική εμφάνιση. Το διάσημο Flying Tourbillon είναι κρυμμένο στο πίσω μέρος του κινήματος για να κληρονομήσει το παραδοσιακό στυλ των παλαιών ρολογιών της εποχής του Helweig, χαμηλού κλειδιού και κομψής. Σταθερά. Το επίκεντρο του ρολογιού είναι η οθόνη Seconds στις 6 το πρωί, διακοσμημένο με τις λέξεις “Tourbillon”.

Αναποδογυρίζοντας το ρολόι, μπορείτε να δείτε ότι σε ένα ανοιχτό κλουβί σχεδιασμού, ο τροχός ισορροπίας και η διαφυγή περιστρέφονται ομαλά γύρω από τους αντίστοιχους άξονες τους, περιστρέφοντας 360 μοίρες ανά λεπτό με ακρίβεια. Με αυτό το σχέδιο, το Tourbillon μπορεί να εξουδετερώσει αποτελεσματικά την αρνητική επίδραση της βαρύτητας στην ακρίβεια του ρολογιού.

Ταυτόχρονα, το μοτίβο ηλιοβασιλέματος στο κάλυμμα του βαρελιού, το μοτίβο της στήλης Glashütte στο κόντρα πλακέ τριών τετάρτων, οι μπλε χάλυβα, τα χρυσά chatons με βιδωτά και πολλά άλλα γυαλισμένα χάλυβα καθιστούν αυτό το ρολόι ένας εκπρόσωπος του Glashütte . Το αριστούργημα της τέχνης του ρολογιού είναι όλο και πιο γοητευτικό και έχει γίνει ένα καλά άξιζε αριστούργημα του ρολογιού “Flying Tourbillon”.

Εκκεντρική φάση φάσης Σελής σκαλισμένη αισθητική.

Το αρχικό Panolunartourbillon της Glashütte Panolunartourbillon εκκεντρική φεγγάρι Phase Tourbillon replica watches συνδυάζει υπέροχη χειροτεχνία, τεχνολογία ακριβείας και εξαιρετική αισθητική. Είναι μοναδικό και περιορίζεται σε 25 κομμάτια παγκοσμίως.

Η ηλεκτρολυμένη ασημένια επιφάνεια στον καθαρό χρυσό επιλογέα και το πίσω μέρος της κίνησης είναι διακοσμημένο με εξαιρετική χειροκίνητη, πετώντας tourbillon, κοίλα χέρια και ζαφείρι, δίνοντας στο ρολόι μια κομψή, εκλεπτυσμένη και κομψή γεύση και στυλ όπως ένα ολόκληρο. Οι περίπλοκες διακοσμημένες και χαραγμένες επιλογές υιοθετεί μια μοναδική εκκεντρική διάταξη, με μια θήκη πλατίνας, τις υπο-διαλίσεις ώρας και λεπτών και το “Flying Tourbillon” εξοπλισμένο με ένα μικρό δευτερόλεπτο σετ στην αριστερή πλευρά του επιλογέα. Ταυτόχρονα, ο μπλε νυχτερινός ουρανός βρίσκεται στη δεξιά πλευρά – η φάση της φεγγάρι ακριβείας ως φόντο και η εικονική μεγάλη οθόνη ημερολογίου της μάρκας.

Έκτακτα προϊόντα από σπάνια υλικά

Ως εξαιρετικός εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής πορσελάνης, το Meissen Porcelain Factory παράγει λευκές πορσελάνες ζωγραφισμένες από το 1998, αποκλειστικά για τα αρχικά και αποκλειστικά ρολόγια περιορισμένης έκδοσης της Glashütte. Ο επιλογέας του ρολογιού Meissen Tourbillon Mason Tourbillon είναι κατασκευασμένο από καθαρό λευκό και φωτεινό Mason Porcelain. Η λαμπερή λάμψη φαίνεται χαλαρή με μια ζεστή τριαντάφυλλο χρυσό θήκη και anti-glare ζαφείρι. Ο γυάλινος καθρέφτης και η θήκη πίσω κάνουν ολόκληρο το ρολόι να φαίνεται κομψό και καλλιτεχνικό. Το αρχικό λογότυπο Glashütte στο Mason Porcelain Dial, οι Ρωμαίοι αριθμοί και το λογότυπο “Blue Sword” το μεσημέρι ήταν όλα ζωγραφισμένα στο χέρι από τους ζωγράφους Mason σε 8 ώρες. Ο εξαιρετικός μηχανισμός “Flying Tourbillon” με μικρά δευτερόλεπτα βρίσκεται στις 6 το πρωί. Μια στρογγυλή τρύπα πρέπει να κοπεί στην εύθραυστη πλάκα πορσελάνης για να αποκαλύψει την εσωτερική δομή του tourbillon. Αυτή η διαδικασία διεξάγεται από τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους πλοιάρχους στο εργοστάσιο πορσελάνης Meissen για να διατηρήσει τις μοναδικές ιδιότητες της πορσελάνης και να δημιουργήσει από κοινού τις εξαιρετικά αισθητικές ιδιότητες του επιλογέα.

Κληρονομώντας τη μακρά ιστορία και τις παραδοσιακές έννοιες ωρολογοποιίας στο Glashütte (Glashütte), το πρωτότυπο Glashütte έχει πάντα δεσμευτεί να μεταφέρει αυτή την εξαιρετική γερμανική χειροτεχνία. Σήμερα, το Tourbillon έχει καταστεί εξοπλισμός προβολής για την κορυφαία χειροτεχνία και τις τεχνικές δυνατότητες της Advanced Watchmaking Brands. Ο «Flying Tourbillon» του Master Alfred Hewig καταδεικνύει τη συνεχιζόμενη εξερεύνηση της επαγγελματικής ωρολογοποιίας της μάρκας και την έννοια της «περήφανης πρωτοτυπίας».